Klomen sonrasi tecrubelerimiz?

Elife a

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2020
779
507
53
33
Kızlar adetimin 4.gün doktora gittim. Testleri yaptırdım hepsi güzel dedi. Gebe kalabilirsin dedi. Ben yumurta geliştirmek için destekleyici bi tedavi başlamak istediğimi belirtince klomen verdi.5 gün 2 doz kullandım. Ilaç bitince 2. Gün başka bi doktora gittim yumurta çok küçük daha dedi kendi doktorum da yarın gelecekmiş randevu aldim fakat yumurta testi yaptim çok küçük ince bir çizgi. Adetim 35 de bi döngü. Adetim 25 ağustosta başladı 4 5 gün sürdü. Yarın 8 gündür temiz olmuş olucam. Yumurtam hala gelişmedi normalde klomen kullananlar ne kadar sürede yumurtası gelişiyor marka ediyorum

Yumurtlama ile ilgili pek bilginiz yok sanırım.
  • Adet biter bitmez yumurta olgunlaşmaz.
  • Ovulasyon testi her daim iki çizgi çıkar.
  • Yumurtlama olduğu zaman T çizgisi C cizgisinden koyu olur.
  • 35 döngün ise Yumurtlama gec görülür

Peki neden hemen klomene basvurdunuz gereksiz yere vucudunuza hormon yüklemeyin. Tabi kac zamandir istiyorsunuz bilemem

Slm bnde bu ay klomen kullandım 5 eylül de çatlatma iğnesi vuruldum. Doktorun sana tam olarak ne dedi

Canım belkı gelişir yumurtan yarına kadar bekle bakalım iğne verebılır belkı gelısırse doktorun catlatmak ıcın.. Tek yumurta ıle ilk klomen denemesınde hamıle kalan arkadaslarımız var ben 2 defa denedım 1 denemem de 7 yum 4 saglıklı dedi iğne verdı pcos oldugu ıcın 2 denemede 8 yum 4 kalıtelı dedı iğne verdı ıkısındede sonuc negatftı.. Bana da doltorum cok emın konustu yumurta kalıtesınden dolayı nasıp degılmıs aşılama denemek ıstedı doktorumuz br sure bekleyelım dedık çalısmadıgım ıcın.. Umarım guzel haberlerle gelırısn stres yapmamaua calıs elınden geldıkce

Salı günü doktora gittim. Yumurtamin biri çatlamış diğeri de çatlama üzere dedi. 10 gün boyunca 1 gün aralıklı birlikte olun dedi iki gundur hafif agrim var kasiklarimda.

Desteği siz istediniz diye değil kendileri uygun görünce veriyorlar normalde ?

Slm bnde bu ay klomen kullandım 5 eylül de çatlatma iğnesi vuruldum. Doktorun sana tam olarak ne dedi
Klomen den sonra gittiğimde cuma günü gitmiştim. Yumurta gelişmemiş demişti. Salı gittiğimde bir yumurta çatlamış diğeri de çatlama üzere dedi. Yumurta boyunu sordum iyi durumda dedi. Çatlama iğnesi vurulmadim.incir kurusu yedim yumurtam catlasın diye.

Desteği siz istediniz diye değil kendileri uygun görünce veriyorlar normalde ?
Ben kronik myeloid lösemi hastasiyim. Ilaç dozajın düştü hamile kalmam için 3 ay normal yoldan deneyim sonra tüp bebek deneyin dedi hematologum o yüzden ben rica ettim tüp bebek istemiyorum durumu toparlamak güçlendirmek için verir mısınız dedim gerek yok dedi başta sonra ikna edip aldim.

Çok geçmiş olsun

Ben kanser hastasiyim. Sürekli değişen ilâçlarım var. Ve bu benim dogurganligimi ve gelişimini etkiliyor. Bir kaç sene sonra hastalığım ilerl3mis olursa gebelik hiç dusun3micem. Çünkü gen testlerim iyi gitmiyor. C evet ama t her zama
Çok geçmiş olsun
Sağ ol canim. Inşallah güzel haber aliriz

Güzel haberlerini muhakkak bekliyoruz canım senin hastalığın normal losemiye göre daha az ciddi yanlis bilmiyorum değil mihayatı riskin yok diye biliyorum Allah'ın izniyle

Güzel haberlerini muhakkak bekliyoruz canım senin hastalığın normal losemiye göre daha az ciddi yanlis bilmiyorum değil mihayatı riskin yok diye biliyorum Allah'ın izniyle
12 yıl oldu artık evrim geçirebilir durumda. O yüzden gebelik için riskli. Yani uzun süre düşük dozaj ilaç kullanmamak gerekiyor.evet daha yavaş ilerleyen bir türü.

Salı günü doktora gittim. Yumurtamin biri çatlamış diğeri de çatlama üzere dedi. 10 gün boyunca 1 gün aralıklı birlikte olun dedi iki gundur hafif agrim var kasiklarimda.

Agrı kısıden kısıye oluyor aslında canım her insanda klomen farklı etkı bırakıo bendede kasık agrısı yapmıştı özellıkle ani giren kramplar nefesimi bile kesıodu tepkı verıodum eşim noldu die sorguluodu umarım guzel sonuclarla gelırsınız ne guzel ymurtanz catlamıs hayrlısı olsun hakkınızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…