Çok teşekkür ederim bilgilendirme için :) 24 Mart da tam 14 gün oluyor. o zaman direkt kan vereceğim kısmetse. Dilerim emeğimizin karşılığını alırız hepimiz.Ilacin etkisi o catlatma ilacinin sanki hamile gibi his veriyo bende kullandim 14gun sinra test yap cikar igneden 14gun sonra yap ve yoksa gebelik o belirtilerde geçiyor zaten hcg salgiladigi icin igne 14gunden ince test yapma cif cizgi cikio genelde dogru sonuc icin bekle derim 3kere kullandim klomen arti catlatma ignesi bende ise yaramadi umarim sizde yararÇok teşekkür ederim bilgilendirme için :) 24 Mart da tmamDilerim emeğimizin karşılığını alırız hepimiz.
Nisanda demek istediniz sanirimÇok teşekkür ederim bilgilendirme için :) 24 Mart da tam 14 gün oluyor. o zaman direkt kan vereceğim kısmetse. Dilerim emeğimizin karşılığını alırız hepimiz.
EveeeetNisanda demek istediniz sanirim
Canım günlerimiz tedavimiz belirtilerimiz aynı ins iğnenin değil de bebisin etkisidirEveeeetelim ayağım birbirine karışmış. 24 Nisan . Bugün 8. Gün iğne sonrası. Aşırı mide bulantısı var. Kararsız kaldım acaba yarın Beta baktırsam mı diye yarın ki sonuca göre bir de 24 Nisan da tekrarlarım diye düşündüm ama. Çok kararsızım
İnşallah canımmCanım günlerimiz tedavimiz belirtilerimiz aynı ins iğnenin değil de bebisin etkisidir
Amin ins canım 10 Nisan da ignemi vuruldum canım 22 nisan test yapmayı düşünüyorum 24 nisana kadar adet olurum ama olmayayım insİnşallah canımmRabbim emeklerimizi taçlandırsın. Senin ne zaman test günün
Ayyy aynı gün vurulmuşuz iğneyiAmin ins canım 10 Nisan da ignemi vuruldum canım 22 nisan test yapmayı düşünüyorum 24 nisana kadar adet olurum ama olmayayım insçok adet sancım var iğneden mı diye düşünmeden edemiyorum canım
Ay ins güzel şeylere vesiledir sonucu öğrendiğinde beni etiketle canım sana da zaman geçmiyor değil miAyyy aynı gün vurulmuşuz iğneyi10 Nisan da akşam 12 de vuruldum. Normalde 24 nisanda yap dedi doktorum ama sanırım bende bekleyemeyeceğim Bı yandan düşünüyorum nasip ettiyse Allah, ha yarın ya bı hafta sonra bakmam farketmeyecek. Bı yandan diyorum iğnenin etkisi ilk vurulduğum günler daha yoğun olur, sonlara doğru azalması lazım ama benim bugün özellikle çok yoğun mide bulantım. Normalde olur geçerdi ama bugün bütün gün sürdü.
Tabiki haberdar ederimAy ins güzel şeylere vesiledir sonucu öğrendiğinde beni etiketle canım sana da zaman geçmiyor değil miben bu sefer farklı bir heyecan ile bekliyorum çünkü gebelik olmazsa benim Dr kürtaj yapacak en azından tedavi için bir adım atmış olacağım
Canim insTabiki haberdar ederimbenim iki tüp bebek transferi, üstüne bir gebelik sonlanması derken bu sefer de kendi haline bıraktık, sadece Ovitralle vuruldum bakalım elbet var bir vakti zamanı en güzel şekilde açsın çiçeklerimiz
Ben Kadıköy Florence Nightingale de toplama ve transfer işlemlerimi yaptırmıştım. Doktorumun anlaşmalı olduğu hastanelerden birisiydi. Toplama işlemi için 11.000 TL ilaçlar dahil değil tabi ki buna :) Sonrasında transfer için 4.500 TL ödemiştim ayrıca. Ama tabii bu tutarlar geçen seneye ait, 2019 Temmuz- Ağustos gibi. Şimdi sadece transfer ücretine 1500 tl daha eklenmiş. Allah sonumuzu hayır eylesin insan diyecek bir şey bulamıyor bazen.Canim insben de tüp Bebek istiyorum toplamda 9 yıldır uğraşıyorum bir sağlıklı gebelik oldu ben öğretmenim yaz tatilinde tüp bebek süreci bitmiş olur mu çok uzun sürüyor mu bide ne kadar fiyatları canım
Ay ins canım hepimizin kucağı bebeklerle dolsun insBen Kadıköy Florence Nightingale de toplama ve transfer işlemlerimi yaptırmıştım. Doktorumun anlaşmalı olduğu hastanelerden birisiydi. Toplama işlemi için 11.000 TL ilaçlar dahil değil tabi ki buna :) Sonrasında transfer için 4.500 TL ödemiştim ayrıca. Ama tabii bu tutarlar geçen seneye ait, 2019 Temmuz- Ağustos gibi. Şimdi sadece transfer ücretine 1500 tl daha eklenmiş. Allah sonumuzu hayır eylesin insan diyecek bir şey bulamıyor bazen.
Yumurta toplama işleminden sonra çok sıkıntılı geçmişti benimnereden baksanız bi 10-12 gün ne oturabildim ne afedersiniz tuvalete bile çok zor çıktım. Sürekli bir sancı ve baskı vardı. Tabii herkeste aynı olacak diye bir şey yok. Bu söylediklerim sizleri korkutmasın. Sonucunun güzel olacağını düşündüm hep, bir gün başlarsanız sizler de öyle düşünün :) Ama transfer işleminde hiç bir şey yok :) saniyelik ve sonrası sadece dinlenme. Hayırlı zaman ne zaman ise o zaman nasip olsun en güzel şekilde size, bana ve bizim gibi gönülden isteyenlere. ( Ayrıca 3 aylık yaz tatilinde rahatlıkla yetişir de sonuçlanır güzelce bile :) )
İnşallahhhh :)Ay ins canım hepimizin kucağı bebeklerle dolsun insçok teşekkür ederim bilgi için ben Adanadayim bakalım beni nasıl bir süreç bekliyor ins en kısa zamanda güzel haberler alırsın sen de canım
Yailtici sonuc alir üzülür sun bence bekleEveeeetelim ayağım birbirine karışmış. 24 Nisan . Bugün 8. Gün iğne sonrası. Aşırı mide bulantısı var. Kararsız kaldım acaba yarın Beta baktırsam mı diye yarın ki sonuca göre bir de 24 Nisan da tekrarlarım diye düşündüm ama. Çok kararsızım
Bugün normal test alıp baktım, silik ikinci çizgi gördümYailtici sonuc alir üzülür sun bence bekle
Teşekkür ederim canım, verdiğin bilgilerle içimi rahatlattın. Güzel dileklerin için, bol şanslar dilediğin için teşekkür ederimInsallah ben catlatma igne oldukdan 11gun sonra evde kaset testle baktim cizgi yoktu 13. Gun silik cikti 15. Gun kan testim negatif cikmisti
Merhaba sonucunuz ne oldu merak ettim benimde bugun 14 gunun sabahi test yaptim ama negatif cikti acaba erken mi yaptim diyorumBugün normal test alıp baktım, silik ikinci çizgi gördümBunca zaman hep tek çizgi, bembeyazdı. Bu bile bişey benim için. 2 gün sonra erken test alıp tekrar bakacağım nasipse. İnşallah bu sefer güler yüzümüz