• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen sonrası on gündür süren regl:( Lütfen fikir verin.

Agatha_m

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2018
66
55
38
Selam KK’nın yardımsever hanımları.Geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi ile yumurta takibi yaptırdım.Reglim 4 gün gecikti ama gebe değildim.Ardından çok yoğun olmayacak şekilde regl oldum böyle söylüyorum çünkü normalde beş gün boyunca çok yoğun olur kanamam.Bugün regl başlayalı 10. Gün hala kanama devam ediyor yoğun değil hani sanki biterken olan hafif kanama ama bir türlü bitmiyor.Çok endişelendim özellikle bugün:( Zaten evlat sahibi olmaya çalışırken anksiyetenin alasına sahip oldum bir de bu durum beni çok korkutuyor.Yarın doktora gidicem ama uyuyamıyorum.Nolur fikriniz tecrübeniz varsa benimle paylaşın.Şimdiden çok teşekkür ederim.

Şimdi ben size kendi durumu anlatıyım fikir olur belki. Ben klomen kullandım ama yumurtalar tam istediğimiz gibi gelişmedi rahim hazır görünmüyor vs dediği için dr ovitrelle vurunmadım.

Normal adet günüme yakın kahverengi leke başladı, adetim ha başladı ha başlıcak derken 1 hafta geçti. Ara ara kırmızıya dönüp artıyor ama yine kesiliyordu. Acaba dış gebelik mi diye tahlil yaptırdım negatifti, tam 1 hafta sonra normal adet olmaya başladım. Yaklaşık 15 gün sürdü yani. Biter bitmez kist mi oluştu diye doktora gittim ama şükür yokmuş. Klomen bütün yumurtaları aynı anda büyütmedi için olabilir dedi.

Şimdi ben size kendi durumu anlatıyım fikir olur belki. Ben klomen kullandım ama yumurtalar tam istediğimiz gibi gelişmedi rahim hazır görünmüyor vs dediği için dr ovitrelle vurunmadım.

Normal adet günüme yakın kahverengi leke başladı, adetim ha başladı ha başlıcak derken 1 hafta geçti. Ara ara kırmızıya dönüp artıyor ama yine kesiliyordu. Acaba dış gebelik mi diye tahlil yaptırdım negatifti, tam 1 hafta sonra normal adet olmaya başladım. Yaklaşık 15 gün sürdü yani. Biter bitmez kist mi oluştu diye doktora gittim ama şükür yokmuş. Klomen bütün yumurtaları aynı anda büyütmedi için olabilir dedi.
Cevabınız için çok teşekkür ederim.Doktor hiçbir açıklama yapmadı.Kist mi oluşmuş dedim hayır anlamında kafasını salladı.Ama elime doğum kontrol hapı tutuşturdu.Açıklaması da olur öyleydi.Şu an başka bir doktora mı gitsem diye düşünmüyor değilim.Ama sizin yaşadığınız süreçle birebir aynı neredeyse.Benim 2 yumurta sağlıklı olarak büyümüştü ve iğne vuruldu.Yine de bugün 11.gün ve çok hafif de olsa kanama devam ediyor.Sizce ne yapmalıyım?

Doğum kontrol hapı ne yapacak ki acaba bilemedim, bence başla bir doktora gidin . Sonuçta klomen ve oviterlle hormonları değiştiriyor, bu yüzden bitmiyor sanırım regl de.

Doğum kontrol hapı ne yapacak ki acaba bilemedim, bence başla bir doktora gidin . Sonuçta klomen ve oviterlle hormonları değiştiriyor, bu yüzden bitmiyor sanırım regl de.
Çok içimi rahatlattınız çok sağolun.insan böyle anomaliler yaşayınca sanki bir tek kendisinde oluyor zannediyor:)

Merhaba,İlerde böyle bir sorun yaşayıp da burada fikir arayacak arkadaşlar için güncelleme yapmak istedim.Bugün alanında uzman bir doktora gittim.Bu tarz hormon ilaçlarının zaman zaman böyle durumlar yaratabileceğini,aynı zamanda stres,yeme düzeni değişiklikleri,mevsimsel değişiklikler gibi durumlarda da sık rastlandığını söyledi.Özellikle kanamanın çok yoğun be pıhtılı olması durumunda aciliyetle doktora başvurulması gerekiyormuş.Ancak şükür ki benim durumum öyle değildi.Kanamayı durdurmak için pri...... diye bir ilaç verdi.Her ihtimale karşı hcg baktırdı ki dış gebelik gibi bir durum olmasın.Allahtan negatifti sonuç-insanın bhcg negatif diye sevineceği günlerde geliyormuş:) -Herkese sağlıklı günler dilerim.

Back