• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen sonrası gonal f pen kullananlar

Paynaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2017
26
5
86
34
Merhaba kizlar. Ben pko hastasiyim yumurtlama problemim var ve bebek istiyoruz. Doktorum klomen verdi ve sağ tarafta 11mm çapında bir yumurtam olusmus. Gonal f pen verdi 2 gün 50mg göbekten vuracağım. Bunun sonunda nasil tedaviye devam edeceğini bilmiyorum ve kasik ağrım oluştu iğneden sonra. Benim gibi olan varmı kızlar. Normalini acaba bu? Bu ilaçla hamile kalan varmı?

Merhaba kizlar. Ben pko hastasiyim yumurtlama problemim var ve bebek istiyoruz. Doktorum klomen verdi ve sağ tarafta 11mm çapında bir yumurtam olusmus. Gonal f pen verdi 2 gün 50mg göbekten vuracağım. Bunun sonunda nasil tedaviye devam edeceğini bilmiyorum ve kasik ağrım oluştu iğneden sonra. Benim gibi olan varmı kızlar. Normalini acaba bu? Bu ilaçla hamile kalan varmı?
ben bu ilacı kullandıktn sonra aşılama oldum canım. İnşallah senin de yumurtan çatlar bebişin gelir.

ben bu ilacı kullandıktn sonra aşılama oldum canım. İnşallah senin de yumurtan çatlar bebişin gelir.
Inşallah canim. Senin tuttumu peki ilk denemende aşılama. Bana aşılama demedi daha ilaçla yumurta geliştirip catlatip normal ilişkiyle gebelik deneyeceğiz dedi doktorum. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

Inşallah canim. Senin tuttumu peki ilk denemende aşılama. Bana aşılama demedi daha ilaçla yumurta geliştirip catlatip normal ilişkiyle gebelik deneyeceğiz dedi doktorum. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Tuttu canım ikiz :)

En az 18mm de catlatma ignesi verilmesi gerekmiyormu benim de 11mm oluyordu.13mm oluyordu doktor bunlar isimize yaramaz diyip gonderiyordu diger ay tekrar klomen kullaniyordum

En az 18mm de catlatma ignesi verilmesi gerekmiyormu benim de 11mm oluyordu.13mm oluyordu doktor bunlar isimize yaramaz diyip gonderiyordu diger ay tekrar klomen kullaniyordum
CANIM BEN KLOMEN KULLANDIM 11mm OLDU SON ULTRASONDA BAKTIĞINDA. HEMEN İĞNE TAKVİYESİ VERDİ 18-20MM OLMASI İÇİN ŞİMDİ İĞNE KULLANIYORUM. YARIN NULTRASONA GİRECEĞİM TEKRAR EĞER 18-20MM ARASINDA İSE YUMURTAM ÇATLATMA İĞNESİ VERECEK SANIRIM.

CANIM BEN KLOMEN KULLANDIM 11mm OLDU SON ULTRASONDA BAKTIĞINDA. HEMEN İĞNE TAKVİYESİ VERDİ 18-20MM OLMASI İÇİN ŞİMDİ İĞNE KULLANIYORUM. YARIN NULTRASONA GİRECEĞİM TEKRAR EĞER 18-20MM ARASINDA İSE YUMURTAM ÇATLATMA İĞNESİ VERECEK SANIRIM.
Anladim canim pardon bende catlatma ignesi verdi sandim. İnsallah buyumustur emeklerin bosa gitmesin

Kızlar ovitrelle catlatma iğnesinden sonra ne zaman ilişki olması gerekiyor bilen varmı?

Tuttu canım ikiz :)
Canim bende aşılama oldum ve bugün 14. Günüm evde idrar testi yaptım negatif çıktı 16 mayısta kan testi yaptır dedi doktor. Olsaydı idrar testinde çıkar miydi senin asilamadan sonra gebelik belirtilerin nelerdi ve kaç yumurta ile aşılama yapıldı

Doktor söylemedi mi canm genelde 36 saat sonra etkisini gösteriyo
Canım doktorumla konuştum ama bazen erken çatlayabiliyor kaçırmayalım dedi. Pazar akşam iğneyi vur ptesi ve salı sabah ilişki dedi. Çok endişeleniyorum ya tutmazsa diye bukadar uğraştıktan sonra. Bu ayda tutmazsa aşılamaya gecicekmisiz.

Canım doktorumla konuştum ama bazen erken çatlayabiliyor kaçırmayalım dedi. Pazar akşam iğneyi vur ptesi ve salı sabah ilişki dedi. Çok endişeleniyorum ya tutmazsa diye bukadar uğraştıktan sonra. Bu ayda tutmazsa aşılamaya gecicekmisiz.
Ben aşılama yaptırdım çatlatma iğnesini 40 saat önce vurmuştuk. Doktorun daha iyi bilir canım

merhaba , ben de şubattan beri seninle aynı durumdayım. 2 kere klomen denedik ancak maalesef olmadı. bu ay adetimden sonra tekrar gideceğim bakalım ne diyecek doktorum. benim de hormonlarıma baktı. sorun çıkmadı hiç birinde. sadeece prolaktine bakmadı ve insilün direncime de bakmadı. o kafama takılıyor ? bir de bende de kilo fazlalığı var ama kilo vermene gerek yok dedi benimkisi. senin nasıl gidiyor tedavin canım ?

merhaba , ben de şubattan beri seninle aynı durumdayım. 2 kere klomen denedik ancak maalesef olmadı. bu ay adetimden sonra tekrar gideceğim bakalım ne diyecek doktorum. benim de hormonlarıma baktı. sorun çıkmadı hiç birinde. sadeece prolaktine bakmadı ve insilün direncime de bakmadı. o kafama takılıyor ? bir de bende de kilo fazlalığı var ama kilo vermene gerek yok dedi benimkisi. senin nasıl gidiyor tedavin canım ?
Canım bende insulin direnci çıktı ilaç içiyorum bunun icin. Ptolaktinime benimde bakmadı. En son geçen ctesi gittim 18mm yumurta oluşmuştu klomen ve gonal f igne ile pazar gunu catlatma ignemi vurdum. Pazar akşam ptesi ve salı sabah ve salı akşam beraber olun dedi doktorum her dediğine uydum bakalım nolucak canım bir an önce bhcg de pozitif görmek istiyorum.

Canım bende insulin direnci çıktı ilaç içiyorum bunun icin. Ptolaktinime benimde bakmadı. En son geçen ctesi gittim 18mm yumurta oluşmuştu klomen ve gonal f igne ile pazar gunu catlatma ignemi vurdum. Pazar akşam ptesi ve salı sabah ve salı akşam beraber olun dedi doktorum her dediğine uydum bakalım nolucak canım bir an önce bhcg de pozitif görmek istiyorum.
amin canım ben de aynı durumdayım cidden psikolojimi bozmamaya çalışıyorum. güçlü durmak istiyorum ama çalıştığım yrde hamileler cocuklular var sureklı ama suuureklı bır bebek muhabbetı donuyor sinirimden kudurucam bir gün. o kadar da biliyorlar benim de isteyip te uğraştığımı. Tabiki konuşmak hakları ama keşke benim yanımda bu kadar yapmasalar :( inşallah en yakın zamanda alırız evlatlarımızın haberini. dua edelim birbirimize de. insülin direncini sen doktora özellikle mi sormuştun bakın diye peki ? benim yumurtalarımda pco görüntüsü vardı. hormonlarıma bbaktı işte hepsi normal dedi prolaktin hariç tabi. bir daha da bişeye bakmadı. şimdi yarın ya da öbürgün adet olacağım, 27 sinde doktora gideceğim. bakalım bu sefer ne ılacı verecek doktorum.

amin canım ben de aynı durumdayım cidden psikolojimi bozmamaya çalışıyorum. güçlü durmak istiyorum ama çalıştığım yrde hamileler cocuklular var sureklı ama suuureklı bır bebek muhabbetı donuyor sinirimden kudurucam bir gün. o kadar da biliyorlar benim de isteyip te uğraştığımı. Tabiki konuşmak hakları ama keşke benim yanımda bu kadar yapmasalar :KK43: inşallah en yakın zamanda alırız evlatlarımızın haberini. dua edelim birbirimize de. insülin direncini sen doktora özellikle mi sormuştun bakın diye peki ? benim yumurtalarımda pco görüntüsü vardı. hormonlarıma bbaktı işte hepsi normal dedi prolaktin hariç tabi. bir daha da bişeye bakmadı. şimdi yarın ya da öbürgün adet olacağım, 27 sinde doktora gideceğim. bakalım bu sefer ne ılacı verecek doktorum.
Yok canım pko olanlarda insulin direnci genelde oluyor bir kontrol edelim dedi doktorum kendisi istedi insulin direnci testini. Inşallah canım hayırlısıyla alırız haberlerini. Bana eğer bu seferde olmazsa aşılamaya geçeriz diyor doktorum

arkadaşlar mrblar öncelikle yeniyim burada size danışmak istediğim bişey var ben 1 yıllık evliyim 6 aydır cocuk istiyoruz ama olmadı eşimde sorun cıkmadı cok şükür bendede az bir zayıflık cıktı doktorum klomen verdi yumurtalıklarım 8 cm olmuş yeterli deildi çok iğne verdi iğneyi sadece 4 gun vuruldum yumurtalıklarım 17 cm olmuş ve çok fazla yumurtam oluşmuş e2 testi yaptı yüksek cıktı çatlatma iğnesini vermedi 2 gün bekleyelim dedi bgn gittim çatlatcam dedi iğnemi vuruldum yarından itibaren 1 gun var 1 gun yok ilişki dedi yalnız benim şu an 20 ye yakın yumurtam var sayamıorum dedi ben böle bi durum yaşayan varmı aranızda yani 20 yumurtanın 20side tutmayabilir tabiki allah bilir ama bu risk deilmi kafam cok karısık

arkadaşlar mrblar öncelikle yeniyim burada size danışmak istediğim bişey var ben 1 yıllık evliyim 6 aydır cocuk istiyoruz ama olmadı eşimde sorun cıkmadı cok şükür bendede az bir zayıflık cıktı doktorum klomen verdi yumurtalıklarım 8 cm olmuş yeterli deildi çok iğne verdi iğneyi sadece 4 gun vuruldum yumurtalıklarım 17 cm olmuş ve çok fazla yumurtam oluşmuş e2 testi yaptı yüksek cıktı çatlatma iğnesini vermedi 2 gün bekleyelim dedi bgn gittim çatlatcam dedi iğnemi vuruldum yarından itibaren 1 gun var 1 gun yok ilişki dedi yalnız benim şu an 20 ye yakın yumurtam var sayamıorum dedi ben böle bi durum yaşayan varmı aranızda yani 20 yumurtanın 20side tutmayabilir tabiki allah bilir ama bu risk deilmi kafam cok karısık
Canım selam hosgeldin. 3den fazla yumurta oluşumu riskli demişti bana doktorum. O yüzden amaç hep az dozda ilaçla az sayıda kaliteli yumurta üretmek. Tabi doktoruna danismanda fayda var. Mesela benim 1 tane yumurtam oluşmuştu ve eğer çok sayıda oluşsaydı tedaviyi kesicektim demişti doktorum. Allah korusun öss diye bir hastalık varmış ve riskliymis. Ama tabi öncelikle doktoruna sormalısın

Canım selam hosgeldin. 3den fazla yumurta oluşumu riskli demişti bana doktorum. O yüzden amaç hep az dozda ilaçla az sayıda kaliteli yumurta üretmek. Tabi doktoruna danismanda fayda var. Mesela benim 1 tane yumurtam oluşmuştu ve eğer çok sayıda oluşsaydı tedaviyi kesicektim demişti doktorum. Allah korusun öss diye bir hastalık varmış ve riskliymis. Ama tabi öncelikle doktoruna sormalısın
Aslında doktorumda şaşırdı yani klomenle istenen elde edilemedi çok gonal f 75 lik vuruldum sadece 4 gün haddiden fazla yumurtam oldu doktorumda dedi buda anormal bi durum aslında doz cok dusuk cunku die, eşim çok strese girdi çoğul gebelik riski korkuttu acıkcası doktorumla bgn telefonla bi görüşcem bakalım ne dicek

Evet canım risk aslında coklu gebelik olabilir bu gibi durumlarda doktorlar aşılama filan yapmıyor normal ilişki öneriyor. Ama doktorun da vardır bur bildiği tabi. Sen rahat ol cu ku gebe kalma ihtimaliniz çok yüksek peki yumurtalarin hepsi olgun büyüklükte mi

Back
X