• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen-rahim filmi-puregon+ovitrelle iğneleriyle sırasına göre tedavi görenler.

dediğin gibi bugün akıntım var daha öncede var dı ama senin dediğin gibi kontrol ettim uzuyor daha önce öyle olmamıştı birde kasıklarım da ağrı var şiddetli değil ama beni huzursuz ediyo bugün 16. günü adetimin sence çatlar mı birde ilişki birgün durup bir gün olursa daha iyi olurmuş sence nasıl olmalı bugün ilişki olsa iyi olur mu mutlaka çatladığı gün mü olmalı?:17:

bence bugün gece yarın sabah ve akşam ondan sonra 1 gün arayla yap kocanı da iyi besle fındık fıstık çekirdek yedir keçiboynuzu pekmezi içir şansın artar bence...

benim bu 3. ay klomenle daha önce çatlatma iğnesi vurunmuştum ama 2. ayda kist oluştu bende doktorumu değiştirdim ilk defa kendi kendine çatlamasını bekleyecem korkuyorum kist olur diye çatlamazsa kist olur mu bilmiyorum allah herkesin yardımcısı olsun eğer kist olursa kist için tedavi oluyo bende öyle oldu ben bu yüzden 1 ay ara verdim tedaviye:18:

Allah yardımcın olsun..gönlüne göre versin tez zamanda inş..
cümlemizin..

selam kızlar bugün yumurtlamamın beşinci günü ve göğüs uçlarıma dokunamıyorum çok sızlıyorlar ve sertler. acaba bu bir hamlelik belirtisi olabilir mi ? ben de bu ay klomen kullanmıştım

selam kızlar bugün yumurtlamamın beşinci günü ve göğüs uçlarıma dokunamıyorum çok sızlıyorlar ve sertler. acaba bu bir hamlelik belirtisi olabilir mi ? ben de bu ay klomen kullanmıştım

inşallah hamilesindir ama yine de şunu söylemek istiyorum hamilelik belirtilerinin aynısını ben de bu ay yaşadım göğüslerimin ucu koyulaştı nasıl acıyordu dolgunlaştı, kasıklarımda ara ara kasılmalar oldu deli gibi yemek yemeye başladım kesin hamileyim derken adet günümden 3 gün önce hastalandım. tabi nasıl bir hayal kırıklığı :14: hatta hastalınınca bile acaba üstüne mi gördüm falan die düşündüm umut işte ama yok baya hasta oldum. hatta dün doktora gittim 3.günüydü 2 tane de kistim olmuş bu ay tatil dedi:67: hayırlısı tabi zamanı değilmiş demek ki... umarım seninkisi gerçekten hamilelik belirtisidir de mutlu haberler verirsin bize:49:

inşallah hamilesindir ama yine de şunu söylemek istiyorum hamilelik belirtilerinin aynısını ben de bu ay yaşadım göğüslerimin ucu koyulaştı nasıl acıyordu dolgunlaştı, kasıklarımda ara ara kasılmalar oldu deli gibi yemek yemeye başladım kesin hamileyim derken adet günümden 3 gün önce hastalandım. tabi nasıl bir hayal kırıklığı :14: hatta hastalınınca bile acaba üstüne mi gördüm falan die düşündüm umut işte ama yok baya hasta oldum. hatta dün doktora gittim 3.günüydü 2 tane de kistim olmuş bu ay tatil dedi:67: hayırlısı tabi zamanı değilmiş demek ki... umarım seninkisi gerçekten hamilelik belirtisidir de mutlu haberler verirsin bize:49:

canım ben de öyle umutlandım ki sendeki belirtiler ben de de var. zaten daha dün gittim doktora kist yok yumurtan da çatlamış artık Allaha kalmış dedi. kist olsa görmez miydi sence

canım ben de öyle umutlandım ki sendeki belirtiler ben de de var. zaten daha dün gittim doktora kist yok yumurtan da çatlamış artık Allaha kalmış dedi. kist olsa görmez miydi sence

Tatlım kist adet olunca anlaşılıyor. Adetin 3. Gunu bakıyor normalde döllenmeyen yumurtayı vücut atıyor ama bizim gibi ilaç kullananlarda yumurta sayısı çok oldugundan bazen vücut atamıyor bir ay bekliyorsun tekrar bakıyor kist gitmiş mı diye yani sen şimdi dene bol bol çalışın inşallah olur olmazsa da kist olucak diye bisey yok adetle beraber atabilirsin.. Sen şimdi bunları düşünmeden dene pozitif duşun :))

bugün şeffaf renkli akıntı geldi ve kasıklarım çok gergin ağrıyo acaba yumurtam mı çatladı bilmiyorum kibizim ev hiç müsait değil akşamdan akşama anca ilişki oluyor tutarsa ve 13 kasım doğum günüm belki hamile olurum ve en güzel hediye olur benim için hamile olsam o zaman belli olur mu:59:

4 senelik evliyim 1 senedir korunmuyoduk en sonunda dr a gittim geçen ay yumurta takibi yaptı,yumurtam kiste dönüşmüş ama adet zamanında atıldığını gördük,bu ay klomen tedavisine başladı,klomenimin 4. günü şu an,bundan sonra ne olcak bilmiyorum,pazartesi dr a gitçem,bu arada rahim filmide çektir dedi ama korkumdan çektiremiyorum:( bu arada bundan önceki rutin muayelerimde ne zaman dr a gitsem sol yumurtalığında bir yumurta görünüyor diyordu,bu sağ yumurtalığım çalışmadığı anlamınamı geliyor acaba?

4 senelik evliyim 1 senedir korunmuyoduk en sonunda dr a gittim geçen ay yumurta takibi yaptı,yumurtam kiste dönüşmüş ama adet zamanında atıldığını gördük,bu ay klomen tedavisine başladı,klomenimin 4. günü şu an,bundan sonra ne olcak bilmiyorum,pazartesi dr a gitçem,bu arada rahim filmide çektir dedi ama korkumdan çektiremiyorum:( bu arada bundan önceki rutin muayelerimde ne zaman dr a gitsem sol yumurtalığında bir yumurta görünüyor diyordu,bu sağ yumurtalığım çalışmadığı anlamınamı geliyor acaba?

yazının sonunda sorduğun sorunun cvb ını bilmiyorum..çünkü 2 yumurtalık varsa normalde sırayla ikisinden de yumurtlama olduğunu duymuştum ben..detayı bilmiyorum tabii..
rahim filmini mutlaka çektirin..duyduklarına okuduklarına bakıp hiçççççççç korkma..ağrı kişinin elinde olan bişey..böyle düşün..ben 1 hafta önce çektirdim inanır mısın hiç ağrı hissetmedim..bana göre adet sancısından bile hafifti ağrı..ben kendimi psikolojimi işleme girerken hazırladım çünkü..tepede ışık vardı..ışığa baktım,kendimi rahat bıraktım..ışığa bakarken de minicik bi bebek düşündüm..hiç ağrım olmadı..rahim filmi çok önemli arkadaşlar..mutlaka çektirin ertelemeyin sakın..mesela benim sağ tüpüm tıkalı imiş işlem sırasında açıldı basınçla..şuan 2 tüpüm de açık yanii çok şükür..ama filmi çektirmesem nolcaktı 1 tüpüm kapalı şekilde klomen kullanmaya başlıcaktım..şansım yarı yarıya düşük olcaktı...tek tüple hamile kalmaya uğraşcaktım farkında olmadan..
eğer bebek istiyosanız rahim filmi ve sperm analizi ile işe başlayın derim ben..ben çok araştırdım..doçentle de görüştüm,uzman dr larla da,endonrincilerle de,tüp bebek dr ları ile de..en mantıklı yol rahime bakılıp sonra klomene geçilmesi..buna emin olun..

yazının sonunda sorduğun sorunun cvb ını bilmiyorum..çünkü 2 yumurtalık varsa normalde sırayla ikisinden de yumurtlama olduğunu duymuştum ben..detayı bilmiyorum tabii..
rahim filmini mutlaka çektirin..duyduklarına okuduklarına bakıp hiçççççççç korkma..ağrı kişinin elinde olan bişey..böyle düşün..ben 1 hafta önce çektirdim inanır mısın hiç ağrı hissetmedim..bana göre adet sancısından bile hafifti ağrı..ben kendimi psikolojimi işleme girerken hazırladım çünkü..tepede ışık vardı..ışığa baktım,kendimi rahat bıraktım..ışığa bakarken de minicik bi bebek düşündüm..hiç ağrım olmadı..rahim filmi çok önemli arkadaşlar..mutlaka çektirin ertelemeyin sakın..mesela benim sağ tüpüm tıkalı imiş işlem sırasında açıldı basınçla..şuan 2 tüpüm de açık yanii çok şükür..ama filmi çektirmesem nolcaktı 1 tüpüm kapalı şekilde klomen kullanmaya başlıcaktım..şansım yarı yarıya düşük olcaktı...tek tüple hamile kalmaya uğraşcaktım farkında olmadan..
eğer bebek istiyosanız rahim filmi ve sperm analizi ile işe başlayın derim ben..ben çok araştırdım..doçentle de görüştüm,uzman dr larla da,endonrincilerle de,tüp bebek dr ları ile de..en mantıklı yol rahime bakılıp sonra klomene geçilmesi..buna emin olun..

Kesinlikle size katılıyorum.Rahim filmi mutlaka çektirilmeli.Doğumdan daha ağrılı ya da daha acılı olmadığına göre bu ağrıya dayanamayacağını düşünenler yarın öbür gün doğuma nasıl girecekler bunu düşünsünler.Bende öyle düşündüm ve gerçektende sadece kasıklarımda hafif bir sancı oldu.Adet ağrımın 10 da 1 i diyebilirim.Hiç kimse korkmasın korkulacak bir şey değil.

merhaba arkadaşlar, 2,5 yıldır evliyim, 2 yıldır istiyoruz ancak olmadı, aralıklarla klomen kullandım, geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi ile birlikte ilk aşılamayı yaptım, hep akıntım vardı, göğüslerim ciddi anlamda büyüdü uçları koyulaştı ve hassaslaştı, iyiden iyiye umutlanmıştım, yarın test yapıcaktım ama şimdi hastayım...
hemen herkesin sıkıntısı aynı, sebepsiz infertilite, dolayısıyla insan her şeyi denemek istiyor ya da söylenen her şeye inanıyor, belirsizlik hakikaten çok yorucu, ben ankarada yaşıyorum, gittiğim dr , ben rahim filmi çektirmeme gerek var mı diye sorunca gerek görmedi. rahim filmi, yaşı büyük olanlarda, karın bölgesi ile ilgili daha önce bir operasyon geçirenlerde, trafik kazası tarzı bir kaza geçirenlerde, yumurta gelişimi normal olmayanlarda ve düzensiz hasta olanlarda vs oluyormuş... 28 yaşındayım, yumurtlamam düzenli ve büyüklükleri normal olduğu için dr rahim filmini gerek görmedi, bazı arkadaşların yazdıklarını okuyunca rahim filmi konusunda fikirlerim değişmeye başladı. ayrıca, kuru incir, kayısı, ceviz, fındık, süt ... her şeyi herzaman tüketiyorum, sağlıklı da besleniyorum, eşim de öyle o ayrıca sigara içiyor, değerler iyi, no problem but not baby,

dr lardan edindiğimiz tecrübe ile yeniden düşünmeli ve yanlışlıkları düzeltmeli, eksiklikleri doldurmalıyız, ancak o zaman sorunun ne olduğu belki biz sebepsiz infertilitelilerde ortaya çıkar, stresin bundaki payı ne? çok yakın bir tanıdığım en stresli zamannında, (tüp bebek yapmıştı, 3,5 aylık düşük yaptı, dr en erken 6. ay tekrar gebelik için çalışılabilir demişti, 4.ay hamile kaldı), hamile kalabiliyorsa stres faktörü de ne kadar ciddiye alınmalı, acaba stresten kaynaklanıyor deyip zaman mı kaybediyoruz

allah hepimize sevimli melekler gönderir inşallah klomen versile olsunnda bu ay isteyen herkesin yavrusu olsun inşallah amin.....:nazar:

mrb arkadaslar,
kısaca uzamana kadar yasadıgım deneyımlerı sızle paylasmak ıstıyorum :(

1- 2009 nısan ayında dogal yolla hamıle oldugumu ogrendım (molgebelıktı) mayıs ayında kaybettım.
2-2010 agustos ayında doktorum catlatma ıgnesı uyguladı ve yıne hamıle aldım :)
fakat 6 haftalıkken kaybettım kesesı sekıl bozukluguna ugramıstı ( ikinci kez husran ve kurtaj)
3-2011 artık ucuncu kurtajı kaldıracakk ne psıkolojım var ne de bunyem : bebekk sahıbı olmamamktan korkmuyorum saglıklıyım hamıle kalıyorum ; ama ben gebe kalıpta olumsuz sonuclanmasından cok korkuyorum..doktorum ıkıncı catlatmayı yapabılırız cunku ılk seferde senın tuttu! suan sansın daha cok dedı ; asılamaya gecmeye gerek yok dedıı ama ben SABREDEMIYORUM GUN GECTIKCE ANNE OLMA HISSI DAHA COK SARIYO BENLIGIMI :(

BENIM GIBI IKINCI KEZ CATLATMA UYGULAYAN VARMI IKINCISINDE TUTAN SAGLIKLI BEBISII OLAN ? Benım sıkıntımı anlayanlar lutfen cvp yazzsın okadar ıhtıyacım var kı konusmaya; etrafımdakılerle konusamıyorum her dertlsmeye calısıtıgımda farklı farklı seyler nedenıyle canım sıkılıyo bas agrılarım tutuyoo.. suan etrafımdakı samımı oldugum 3 dostum hamıle ve bır kac tanıdıgımda hamıle ekranlara bakıyorum hamıle sunucular .. sankı hamılleler sardı etrafımı :(

mrb arkadaslar,
kısaca uzamana kadar yasadıgım deneyımlerı sızle paylasmak ıstıyorum :(

1- 2009 nısan ayında dogal yolla hamıle oldugumu ogrendım (molgebelıktı) mayıs ayında kaybettım.
2-2010 agustos ayında doktorum catlatma ıgnesı uyguladı ve yıne hamıle aldım :)
fakat 6 haftalıkken kaybettım kesesı sekıl bozukluguna ugramıstı ( ikinci kez husran ve kurtaj)
3-2011 artık ucuncu kurtajı kaldıracakk ne psıkolojım var ne de bunyem : bebekk sahıbı olmamamktan korkmuyorum saglıklıyım hamıle kalıyorum ; ama ben gebe kalıpta olumsuz sonuclanmasından cok korkuyorum..doktorum ıkıncı catlatmayı yapabılırız cunku ılk seferde senın tuttu! suan sansın daha cok dedı ; asılamaya gecmeye gerek yok dedıı ama ben SABREDEMIYORUM GUN GECTIKCE ANNE OLMA HISSI DAHA COK SARIYO BENLIGIMI :(

BENIM GIBI IKINCI KEZ CATLATMA UYGULAYAN VARMI IKINCISINDE TUTAN SAGLIKLI BEBISII OLAN ? Benım sıkıntımı anlayanlar lutfen cvp yazzsın okadar ıhtıyacım var kı konusmaya; etrafımdakılerle konusamıyorum her dertlsmeye calısıtıgımda farklı farklı seyler nedenıyle canım sıkılıyo bas agrılarım tutuyoo.. suan etrafımdakı samımı oldugum 3 dostum hamıle ve bır kac tanıdıgımda hamıle ekranlara bakıyorum hamıle sunucular .. sankı hamılleler sardı etrafımı :(

bende aynı senin gibiyim kimseye söyleyemiyorum sıkıldım artık sanki herkes bana bi tuhaf bakıyomuş gibi hissediyorum çatlatma iğnesini vurulurken sanki bi suç işliyomuş gibi utanıyorum allah ın takdiri herşey ama insanların o pis bakışlarından nefret ediyorum . eklemek istersen msn adresimi yazayım sana sürekli açıım belki birbirimize ii geliriz sevgiyle kal...

herkese slm
bende bebek için birçok testten gectim rahim filmide çektirdim. tüm sonuçlar iyi ama bu ayda olmadım.bugün doktora gittim yumurtaları güçlendirmek için klomen kullanıcam.5gün kullanmamı söyledi.5gün ara vericem.utrasona giricem bakalım nasıl bir gelişme olucak.bu ilacı kullanan arkadaşlar sonuç alabilirmiyim acaba?

herkese slm
bende bebek için birçok testten gectim rahim filmide çektirdim. tüm sonuçlar iyi ama bu ayda olmadım.bugün doktora gittim yumurtaları güçlendirmek için klomen kullanıcam.5gün kullanmamı söyledi.5gün ara vericem.utrasona giricem bakalım nasıl bir gelişme olucak.bu ilacı kullanan arkadaşlar sonuç alabilirmiyim acaba?

slm arkadaşım ben klomeni kullandım ama bende fayda etmedi purogen+ovitrel kullmdım 15 gün sonra gel demişti dr um ama şimdi adetim başladı çokkk üzgünüm umarım sana faydası olur hapın allah hepimizin yardımcısı olsun

mrb kızlar allah hepımızın yardımcısı olsun ben pkoluyum aynı zamanda yumurtalılarım cok yavas calısıyo kutahyanın bı ılcesınde yasıyorum ve klomen ıse yaramıyomus bende ılk ay bı yumurtam olustu ama yeterlı buyuklukte degıldı bu ay göbekten iğneye gececegız dedı doktor ha bıde kolemende kalma 3 bucuk santımlık bırde kıstım olusmus:)

selam kızlar 29 yaşındayım.yumurta yaşlanmam var o yüzden klomenle vakit kaybetmeden ilk tedaviyi progen 600le başladım günlük 150 doz kullandım.pregnyl iğnemi de oldum beklemedeyim bugün iğnenin 5. günü...iğneyi yaptırdığımın ertesi günü göğüs uçlarım çok acımaya başladı ve çok aşırı büyüdü aynı belirtileri gören varmı

dün doktora gitmiştim.bana problem olmadığını söyledi.bi ilaç yazdı.bugün eczaneden aldığım ilacın adı klomen.:106:
ne işe yarıyor bu klomen ?

Back
X