klomen+ pregnly ve sonucu(arkadaşlar yardım)

evindarkece

Mirayımmm
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2009
1.583
78
358
arkadaşlar ben ocağın 2 sinde adet oldum 5. günü klomen kullandım günde 3 defa ve ocağın 15 inde iğnemi oldum ve iğneden 11 gün sonra yani ocak 21 de kanda gebeliğe baktırdım.. 1,72 çıktı acaba diyorum yenmi yükselişe geçmişti ne olur bi cvp verin arkadaşlar. normalde iğneden 14 gün sonra edet olmak gerekiyomuş ama ben olmadım...
+ mide yanması ara sıra bulantı kasıkta ve sırtta ağrı hatta kasıktaki ağrım şöyleki yere eğildiğim zaman batıyoo bilmiyorum siz ne düşünüyosunuz ne olur yardım edin yarın sabahta test yapmayı düşünüyorum ama:2:

kanda gebelik 8 günde kesin belli olur. ama diger belirtiler de gebelik gibi inşallah gebe kalmıssındır canım:emir_bebek:

Beta HCG sonucu şuanda birşey ifade edemiyor canım.
5'ten büyük olduğunda hamilesin denebilir.
Diğer belirtileri hem hamilelik hem adet öncesi sendromuna aittir.
BHCG testini nezaman yaptığını bilmiyorum ama kesin sonuç için 1-2 gün daha bekle sonra tekrar yaptır.
İnşallah hamilesin. Allah isteyen herkesi bebek sahibi yapar inşallah.

kanda gebelik 8 günde kesin belli olur. ama diger belirtiler de gebelik gibi inşallah gebe kalmıssındır canım:emir_bebek:
inş canım ya

Beta HCG sonucu şuanda birşey ifade edemiyor canım.
5'ten büyük olduğunda hamilesin denebilir.
Diğer belirtileri hem hamilelik hem adet öncesi sendromuna aittir.
BHCG testini nezaman yaptığını bilmiyorum ama kesin sonuç için 1-2 gün daha bekle sonra tekrar yaptır.
İnşallah hamilesin. Allah isteyen herkesi bebek sahibi yapar inşallah.
evet biliyorum 5 ten büyük olduğunda gebe sayıldığını fakat işte acaba yenimi yükseldi dedim kendi kendime..

ama yarın hastahaneye gidicem. allahtan bişey olmazsa.. inş hamileyimdir allah herkeze nasip etsin o duyguyu

Back
X