Gebeliğe Hazırlık klomen+ovitrelleden sonra negatif test

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

TuubaER

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
122
114
103
kızlar bu ay klomen ve ovitrelle tedavisi oldum iğnenin üzerinden 3 hafta geçti regl günüm 4 gün geçti bugün test yaptım ama sonuç negatif...:KK43::KK61: sizler arasında da bçyle negatif sonuç çıkıp sonrasında hamile kalan var mı yani test yanıltma payı olabiliri mi sizce... umut kırıntısına muhtacım ...:KK61:

kızlar bu ay klomen ve ovitrelle tedavisi oldum iğnenin üzerinden 3 hafta geçti regl günüm 4 gün geçti bugün test yaptım ama sonuç negatif...:KK43::KK61: sizler arasında da bçyle negatif sonuç çıkıp sonrasında hamile kalan var mı yani test yanıltma payı olabiliri mi sizce... umut kırıntısına muhtacım ...:KK61:
Doktorunuzun belirttiği günde kan testi yaptırın.

gecikme olması çok normal bende her tedavimde 3,4 gün gecikme yaşadım klomen kullandığım ay kesin gecikme oluyordu.

Back