• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen+ovitrelle

anneolmakisteyenbirii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2024
58
7
1
26
Arkadaşlar herkese merhaba. Ben üç yıllık evliyim ve polikistik Over’im var. Üç ay letrazol 1 ay ovitrela kullandım diğer iki ayda yumurta gelişimi olmadı. Doktorum bu ay klomen+ovitrele yazdı kullandım bugün iğneden sonraki dördüncü günüm aşırı derece kasık baş ve bel ağrısı çekiyorum. Eğer bu ay tutmazsa rahim filmi çekileceğim. Klomenden sonra benim gibi ağrı çeken oldu mu acaba?

Ben bu ay ilk kez klomen kullandım dün de ovitrelle vurundum klomenden sonra bende de kasık ağrısı ve bel ağrısı oldu ama iğneden beri hiçbir belirtim yok

İğne sancısı 36. Saaten sonra artiyor kardesim
sanırım benim doktorum yanlış yönlendirdi beni :( iğneyi vurunduğum gün yumurtam 20mmdi 36. saati beklemene gerek yok bugün ilişki olabilir gün aşırı olacak dedi anlamadım ben de herkes 36. saat demiş ya. ovulasyon testi yaptım hala çatlamamış :(

sanırım benim doktorum yanlış yönlendirdi beni :( iğneyi vurunduğum gün yumurtam 20mmdi 36. saati beklemene gerek yok bugün ilişki olabilir gün aşırı olacak dedi anlamadım ben de herkes 36. saat demiş ya. ovulasyon testi yaptım hala çatlamamış :(
Henüz geç degil demekki üzülme . Eger nasibi varsa muhakak tutar canım

Back
X