- 6 Temmuz 2018
- 185
- 55
- 18
- 30
- Konu Sahibi Karadenizliyasmin
-
merhaba benimde ilk ayda olmadı suan ikincisine başladımArkadaşlar klomen ovitrelle kullanıp hamile kalan varmı ilk deneme mi yoksa daha fazla mi bilgilendirelim birbirimizi umut olalım benim arkadaşım ilk deneme de kaldı benim 2. Klomen ovitrellem acaba tutar mi?
Arkadaslar baya olmus yazali,sonuclariniz nedir bilgi verir misiniz?Bn de ikinci kez klometn ve ctltma ignesi oldum 2gun var regle.ama test negatif gosteriyor smdilikmerhaba benimde ilk ayda olmadı suan ikincisine başladım
Ben geçen ay klomen ve orvitalle kullandım sonuç olumsuz. Hatta bu ay bir yumurta kist oluşturmus Yasmin kullanıyorum malesefArkadaslar baya olmus yazali,sonuclariniz nedir bilgi verir misiniz?Bn de ikinci kez klometn ve ctltma ignesi oldum 2gun var regle.ama test negatif gosteriyor smdilik
bn de 1 ay kullanmistim yasmin klomenden once igrenc bi hap o mafetti bni.tum yan etkilerini yasadim yani.gecen ay klomen snrasinda da kist olustu adet zamani civanpercemi ve aslanpeceai cayi yapip ictim kist flan kalmadi bu ay 2.kez devam ediyoruz klomene.ins olumlunolur bu kezBen geçen ay klomen ve orvitalle kullandım sonuç olumsuz. Hatta bu ay bir yumurta kist oluşturmus Yasmin kullanıyorum malesefbu ay çocuk deneyemeyecegim
Bende bir etkisi olmadı 2 sene kullandım korunmak için. Ama bu klomen orvitalle falan ne kadar süre yapılacak her ay olmazsa hep tekrarlanıcak mi acaba diğer ay bakalım ne yaşayacagimbn de 1 ay kullanmistim yasmin klomenden once igrenc bi hap o mafetti bni.tum yan etkilerini yasadim yani.gecen ay klomen snrasinda da kist olustu adet zamani civanpercemi ve aslanpeceai cayi yapip ictim kist flan kalmadi bu ay 2.kez devam ediyoruz klomene.ins olumlunolur bu kez
Hayir bnm doktorum sadece 3 ay olmazsa baska asamaya gececez dedi.fazla olunca yumurtlama tembelligi ve rahim incelmesi olur dedi cnmBende bir etkisi olmadı 2 sene kullandım korunmak için. Ama bu klomen orvitalle falan ne kadar süre yapılacak her ay olmazsa hep tekrarlanıcak mi acaba diğer ay bakalım ne yaşayacagim
Anladım bende artık doğum kontrol hapı bitince tekrar gidicem bakalım ne diyecek sende pko mu var bende pko olduğu için oluyor sıkıntıHayir bnm doktorum sadece 3 ay olmazsa baska asamaya gececez dedi.fazla olunca yumurtlama tembelligi ve rahim incelmesi olur dedi cnm
KAÇINCI KULLANIMINIZ KLOMENİBi doktora gidin isterseniz bende bu ay adet oldum klomenden sonra bi işe yaramadı yani yarın doktora gideceğiz bizde inşallah umut verici haberler alırım
1 kere kullandım bir daha gitmedim doktora adet oluncaKAÇINCI KULLANIMINIZ KLOMENİ
anladım nie gitmediniz peki1 kere kullandım bir daha gitmedim doktora adet olunca
Süreçte eşimin sonuçlarını bekledim onun sonuçlarını aldık temiz çıktı bende de sıkıntı yok neden klomen verdi kafam karıştı doktora pek güvenemedimanladım nie gitmediniz peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?