Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Olabilir okudum burda. Yumurta catlatmak icin kullanilan bir ilaç. Yumurtanin boyutunu kalitesini etkileyecek bir durum yok. Kısacası hamile kalma ihtimaliniz var. Her ay duzenli yumurtladiginix surece bu ihtimal hep var. Oran yuzde 20
Olabilir okudum burda. Yumurta catlatmak icin kullanilan bir ilaç. Yumurtanin boyutunu kalitesini etkileyecek bir durum yok. Kısacası hamile kalma ihtimaliniz var. Her ay duzenli yumurtladiginix surece bu ihtimal hep var. Oran yuzde 20
Benim amh 0.5 di daha sonra bitkisel takviyelerle 1.03 oldu bu ay igne vurucaktım ki ovüslaston testinde cift cizgi görüp catladı sandım doktoruma haber verdim keske igneyi vursaydın dedi ovüslasyon testi yumurtanın olgunlaştıgını gösterir dedi insaallah yakın zamanda hayırlısıyla güzel haberler alırım
Benim amh 0.5 di daha sonra bitkisel takviyelerle 1.03 oldu bu ay igne vurucaktım ki ovüslaston testinde cift cizgi görüp catladı sandım doktoruma haber verdim keske igneyi vursaydın dedi ovüslasyon testi yumurtanın olgunlaştıgını gösterir dedi insaallah yakın zamanda hayırlısıyla güzel haberler alırım
Sonra tekrar ovulasyon testi yaptin mi? Siliklesince catladi anlamina gelirdi.
Insallah bu ay nasip olur da tedaviye gerek kalmaz. Hayirlisi olsun hakkinda :)
Sonra tekrar ovulasyon testi yaptin mi? Siliklesince catladi anlamina gelirdi.
Insallah bu ay nasip olur da tedaviye gerek kalmaz. Hayirlisi olsun hakkinda :)
Evet yaptım silikleşti bir tane iğnem var dolapta bugünde bir eczane aradı daha önce adımı yazdırmıştım iğneyi yedekliyorum ansızın oldumu bulunmuyor. amin inşaalah
Evet yaptım silikleşti bir tane iğnem var dolapta bugünde bir eczane aradı daha önce adımı yazdırmıştım iğneyi yedekliyorum ansızın oldumu bulunmuyor. amin inşaalah
Yalovadan aldım ben ama eczaneye adımı yazdırdım söz verdiği kişiler olsa bile vazgecme durumları olursa benide ararsınız dedim ikinci ovitrelleyi aldım dolaba koydum yedek bulunması gerekiyor . alacaksanız bile 2 tane alın ne zaman lazım olacağı belli olmuyor zaten 1 yada 1 bucuk yıl dolapta saklayabiliyorsunuz. yasadığınız şehirdeki eczaneleri sırayla arayın sonra yakın bir şehri arayın