Klomen Ovitrelle Kullanıp Gebe Kalan Var mı ?

Karadenizliyasmin

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
185
55
18
30
Arkadaşlar klomen ovitrelle kullanıp hamile kalan varmı ilk deneme mi yoksa daha fazla mi bilgilendirelim birbirimizi umut olalım benim arkadaşım ilk deneme de kaldı benim 2. Klomen ovitrellem acaba tutar mi?

Malesef benim 2 denemede olmadı boş kalmasın diye yazdım.
2.kereden sonra doktor riske girip tekrarlamak istemedi rahim inceliyormuş 2017 ve 2018 tarihli ama yinede yapamam deyip göndermişti
İnşallah sizin tutar hayırlısı ile.. pozitif sonuç alırsınız

Arkadaslar baya olmus yazali,sonuclariniz nedir bilgi verir misiniz?Bn de ikinci kez klometn ve ctltma ignesi oldum 2gun var regle.ama test negatif gosteriyor smdilik😢
Ben geçen ay klomen ve orvitalle kullandım sonuç olumsuz. Hatta bu ay bir yumurta kist oluşturmus Yasmin kullanıyorum malesef 😒 bu ay çocuk deneyemeyecegim

Ben geçen ay klomen ve orvitalle kullandım sonuç olumsuz. Hatta bu ay bir yumurta kist oluşturmus Yasmin kullanıyorum malesef 😒 bu ay çocuk deneyemeyecegim
bn de 1 ay kullanmistim yasmin klomenden once igrenc bi hap o mafetti bni.tum yan etkilerini yasadim yani.gecen ay klomen snrasinda da kist olustu adet zamani civanpercemi ve aslanpeceai cayi yapip ictim kist flan kalmadi bu ay 2.kez devam ediyoruz klomene.ins olumlunolur bu kez😓

bn de 1 ay kullanmistim yasmin klomenden once igrenc bi hap o mafetti bni.tum yan etkilerini yasadim yani.gecen ay klomen snrasinda da kist olustu adet zamani civanpercemi ve aslanpeceai cayi yapip ictim kist flan kalmadi bu ay 2.kez devam ediyoruz klomene.ins olumlunolur bu kez😓
Bende bir etkisi olmadı 2 sene kullandım korunmak için. Ama bu klomen orvitalle falan ne kadar süre yapılacak her ay olmazsa hep tekrarlanıcak mi acaba diğer ay bakalım ne yaşayacagim

Bende bir etkisi olmadı 2 sene kullandım korunmak için. Ama bu klomen orvitalle falan ne kadar süre yapılacak her ay olmazsa hep tekrarlanıcak mi acaba diğer ay bakalım ne yaşayacagim
Hayir bnm doktorum sadece 3 ay olmazsa baska asamaya gececez dedi.fazla olunca yumurtlama tembelligi ve rahim incelmesi olur dedi cnm

Ben klomen kullandım bu ay adetim iki gün geçikti kabızlık ve göğüslerde ve belde, kasıkta ağrılar var acaba hamilemiyim geçen 6 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı

benim de ikinci ayım ıkı yumurta var dıe ıgne vermediler çogul gebelık ıstemıyorlarmıs kendı kendıne catlasın dedıler normalde dun adet olmam gerekıyodu ama dun olmadım aksam leke geldı bu oglen az bı kehvrengı leke gördüm sonra pembeleşti karnımda da azcık bı sızlama gbı bı sey var ama nolcak blmıyorum

Bi doktora gidin isterseniz bende bu ay adet oldum klomenden sonra bi işe yaramadı yani yarın doktora gideceğiz bizde inşallah umut verici haberler alırım

Back
X