- 24 Ocak 2022
- 581
- 385
- 33
- Konu Sahibi Unstoppable
Herkese selamlar. Hafif pcosum var her ay adet oluyorum ama duzenli degil. 32, 36, 42. gun gibi değişiyor. Bu ay doktor Klomen verdi. Adetin 4. gunu baslayip 4 gun x2 kullandim. Gormemde bozulma ve gozumde kanama yaptigi icin 5. gunu icemedim. Adetin 12. gunu (cuma) doktor yumurta sayimi yapti ve eksik doz kullanmama ragmen iki yumurtan cok iyi gelismis 17 mm dedi. Pazartesiye 20mm olurlar pazartesi ovitrelle vur dedi. Benim sorularim sunlar:
1. Ovitrelle vurmadan once bir kontrol daha gerekmez mi ya yumurta kendiliginden çatladıysa kasiklarimda batma var cunku. Siz vurmadan önce doktorunuz tekrar bakti mi yumurtalara?
2.Vurduktan 36 saat sonra iliski olacak sonra da gun asiri dedi. Yumurta toplama isleminde de 36 saat sonra oluyormus bu işlem ama erken olur da kacirirsam diye de korkuyorum. Size nasil bir öneride bulundu doktorunuz?
1. Ovitrelle vurmadan once bir kontrol daha gerekmez mi ya yumurta kendiliginden çatladıysa kasiklarimda batma var cunku. Siz vurmadan önce doktorunuz tekrar bakti mi yumurtalara?
2.Vurduktan 36 saat sonra iliski olacak sonra da gun asiri dedi. Yumurta toplama isleminde de 36 saat sonra oluyormus bu işlem ama erken olur da kacirirsam diye de korkuyorum. Size nasil bir öneride bulundu doktorunuz?