Gebeliğe Hazırlık Klomen,ovitrelle,catlamayan yumurta ve lekelenmesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

patiliseker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2016
1.653
512
123
Kizlar iyiaksamlar. Ben bu ay klomen kullandm. Yumurta 18 mm ken igne oldum yani pazar gunu saat sabah 12 de. Bugun usg baktik yumurtalar 21 mm olmus. Bugun regl 17. Gunu ve catlatma igesnin uzerinden 36 saati baya gecti tabi. Bugun lekelenmem var sizce bunlar neyin nesidir. Yapiskan akinti sa gelmedi

Benim de klomen kullandığım zaman çok kuruluk olmuştu. Yumurta çatlamadan önce çok akıntım vardı ama çatlatma iğnesini vurduğumda hiç akıntı kalmamış kupkuruydu. İlk kullandığımda çatlatma iğnesinden sonra kanama olmuştu, doktor çatladığı için olabilir demişti, lekelenme de çatladığınım belirtisi olabilir. 20-22 mmde çatlıyor benim bildiğim zaten

Benim de klomen kullandığım zaman çok kuruluk olmuştu. Yumurta çatlamadan önce çok akıntım vardı ama çatlatma iğnesini vurduğumda hiç akıntı kalmamış kupkuruydu. İlk kullandığımda çatlatma iğnesinden sonra kanama olmuştu, doktor çatladığı için olabilir demişti, lekelenme de çatladığınım belirtisi olabilir. 20-22 mmde çatlıyor benim bildiğim zaten
iğneyi uygun boyutlarda mı vurduk acaba onun için kafam karıştı. dr illa 36 saat kesin değil o hafta içinde de çatlayabilir dedi ama bilemiyorum

Hangi doktorA gidiyorsun canım? Aslında iğneden sonra 36-48 saat içinde çatlaması gerekir. Madem bir hafta içinde de çatlar iğnenin manası nedir anlayamadım.

Hangi doktorA gidiyorsun canım? Aslında iğneden sonra 36-48 saat içinde çatlaması gerekir. Madem bir hafta içinde de çatlar iğnenin manası nedir anlayamadım.
yani 36 saat içinde çatladı çatladı yoksa şansını kaybettin diye bişey yokmuş, o yüzden iki günde bir ilişki öneriyoruz diyor. şeffaf akıntı oldu mu sende , her ay oluyor mu yada

yani 36 saat içinde çatladı çatladı yoksa şansını kaybettin diye bişey yokmuş, o yüzden iki günde bir ilişki öneriyoruz diyor. şeffaf akıntı oldu mu sende , her ay oluyor mu yada

Orası da doğru, doktorun bi bildiği vardır mutlaka.

Normalde oluyor akıntıama klomen kullandığımda çook azaldı hatta doktora göre yumurtanın çatladığı zaman hiç kalmamıştı.

Orası da doğru, doktorun bi bildiği vardır mutlaka.

Normalde oluyor akıntıama klomen kullandığımda çook azaldı hatta doktora göre yumurtanın çatladığı zaman hiç kalmamıştı.
Regl 21. Gunu progesteron degerin kac cikmisti cnm. Ben bugun verdm 18 cikti

Back