rahim filminiz nasıl çıktı?benımde buyuyup çatlıyordu hiç bir sorunumuz yokken olmuyordu ki ben rahim fılmıde çektırmıştım
rahim filminiz nasıl çıktı?
sonradan mı oldu? kaç ay bu süreci yaşadınız ya cevapladığın için çok teşekkür ederim :)temiz cikmisti hic bir sorun yoktu
sonradan mı oldu? kaç ay bu süreci yaşadınız ya cevapladığın için çok teşekkür ederim :)
bazi kisiler adetle birlikte kistte akti gitti diyor heralde buda kisiden kisiye gore degisiyor
yani aşılamayla oldu diyorsun. inşallah bu ay olur benimde olmassa bende rahim filmi isticem çünkü 4 ay klomen kullandım .Rica ederim ne demek bi sure klomen tedavisini denedik olmayinca doktrum rahim filmini önerdi sonuc temiz cikti yine ayni tedaviye devam ettik filden 1 sene sonra doktrmu degistrdim o da igne tedavisine basladi ilk ay denedik olmadi 2. ay catlamms kist olmus dgm kntrl hapi kullandirdi doktr 3. Ay asilama diye tutturdum doktrum inatla bu ayda igne deneyelim dedi ve o ay hamile kaldim cok sukur allahim herkese nsip etsin nerdeyse 3 seneye yakin olmadi
yani aşılamayla oldu diyorsun. inşallah bu ay olur benimde olmassa bende rahim filmi isticem çünkü 4 ay klomen kullandım .
inşallah canım ya sende polikistik overlı mısın?yok canım asılama hıç denemedık ben ıstedım ama doktorum bı sorun olmadıgından yapmadı inş. bıran once gelir bebiş
inşallah canım ya sende polikistik overlı mısın?
Burdayız ocak ayında hamile kalmışım geçen hafta düşük yaşadımiçenlerrrrrrrrrrrrrrrr nerdesınınzzzzzzzzzzzz
Yumurtlama oldu geç döllenme oldu sanırım genetik bozukluk yaptı yani tazeyken olmadıgecmıs olsunn en kısa sürede kalalım işllah
ben 6 defa faln kullandım tam hatırlamıyorum belkı daha fazla bı işe yaramadı doktrumu degiştrdım oda cok kullanmışsın iğneye gecelım dedı pregon göbekten yapılan ıgnelerden verdı hergun bellı bı dozda aynı saatte göbekten yumurta buyuyene kadar vurdum yumurta istenılen buyükluge gelınce ovıtrelle oldum bu iğne denemesının 3. ayında hamile kaldım