Klomen maksimum kaç ay kullanılır?

sonradan mı oldu? kaç ay bu süreci yaşadınız ya cevapladığın için çok teşekkür ederim :)

Rica ederim ne demek bi sure klomen tedavisini denedik olmayinca doktrum rahim filmini önerdi sonuc temiz cikti yine ayni tedaviye devam ettik filden 1 sene sonra doktrmu degistrdim o da igne tedavisine basladi ilk ay denedik olmadi 2. ay catlamms kist olmus dgm kntrl hapi kullandirdi doktr 3. Ay asilama diye tutturdum doktrum inatla bu ayda igne deneyelim dedi ve o ay hamile kaldim cok sukur allahim herkese nsip etsin nerdeyse 3 seneye yakin olmadi

yani aşılamayla oldu diyorsun. inşallah bu ay olur benimde olmassa bende rahim filmi isticem çünkü 4 ay klomen kullandım .

yani aşılamayla oldu diyorsun. inşallah bu ay olur benimde olmassa bende rahim filmi isticem çünkü 4 ay klomen kullandım .

yok canım asılama hıç denemedık ben ıstedım ama doktorum bı sorun olmadıgından yapmadı inş. bıran once gelir bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…