Klomen maksimum kaç ay kullanılır?

muffin09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
279
168
Kızlar bu ay klomeni 4. kez kullanıyorum bunun zararları var mıdır bilmiyorum doktotrum tedavimi yeniliyor sizin doktor bilgilerinize göre ne kadar kullandınız gebelik oluşmadıysa ne yaptınız?
şimdiden herkese çok teşekkürler

6 kere.zararı yok

Üç ay kullandım, dr başka ilaca geçelim işe yaramıyor demek ki dedi. (2 dr da bunu söyledi) sonra bi baktık kist yapmış klomen çatlatma iğnesine rağmen. Doğum kontrol hapı verildi kist için, bekliyoruz...

ben 6 defa faln kullandım tam hatırlamıyorum belkı daha fazla bı işe yaramadı doktrumu degiştrdım oda cok kullanmışsın iğneye gecelım dedı pregon göbekten yapılan ıgnelerden verdı hergun bellı bı dozda aynı saatte göbekten yumurta buyuyene kadar vurdum yumurta istenılen buyükluge gelınce ovıtrelle oldum bu iğne denemesının 3. ayında hamile kaldım

benim yumurtalarım büyüyor çatlıyor fakat henüz bi netice alamadım. aşılama yada hsg film hangisini önerirsiniz?

benim bildiğim en fazla 4 kez kullanılır. çünkü benim 4.kezde bi işe yaramayınca başka ilaçlara geçtik.

benim yumurtalarım büyüyor çatlıyor fakat henüz bi netice alamadım. aşılama yada hsg film hangisini önerirsiniz?

benımde buyuyup çatlıyordu hiç bir sorunumuz yokken olmuyordu ki ben rahim fılmıde çektırmıştım

Ben doktordan habersiz klomen iccem de ondan soruyorum basima bela almiyim sonra

sakın sakın sakın sakın! doz ayarlamasını doktor senin yumurtalarına göre yapıyor. 5-6 tane yumurta gelişmesine ya da birçok kistin olmasına yol açabilirsin. bu tarz tehlikeler olmasaydı herkes kullanırdı, ayda bir doktora giderdi. yumurta takibi yapılmasının sebebi klomenin etkilerini kontrol altında tutmak. aman diyeyim arkadaşım... şakaya gelir bir ilaç değil. zaten reçetesiz alamazsın çatlatma iğnesini de klomeni de.

aynen katılıyorum kontrolsüz kullanılmaz zaten içindede yazıyo üç aydan sonrası zararlı kist yapabiliyor bu yüzden kontrol şart ... ben beş ay kullandım üçüncü aydan sonera oluştu kistim 5 cm olmuştu

5 ay kullandıktan sonra nasıl bir tedavi izlediniz?

valla klomeni eczanelerde catir catir recetesiz sayiyolar. ben aldim hic bisiy sormadilar bile. aldim ama kullanmaya cekindim. siz boyle dedikce daha da tirstim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…