• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen le yumurta büyümedi

Eladefne9907

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2022
78
12
8
33
Kızlar adetin 3 günü klomene başladım ilaç bitince gittim 11 mm iki yunurtam vardi 4 gün sonra gittim yine 11 mm doktor tedaviyi birakti yanıt vermedi diye ama ben 32 günde bir adet oluyorum yumurtlama ma daha var yumurtlama günüm de bu yumurtalar catlaya bilir mi ne olcak böyle mi kalcak tahmini yumurtlama günüm 1 ocak geç buyumesi sağlık siz anlamına mı geliyor

Kızlar adetin 3 günü klomene başladım ilaç bitince gittim 11 mm iki yunurtam vardi 4 gün sonra gittim yine 11 mm doktor tedaviyi birakti yanıt vermedi diye ama ben 32 günde bir adet oluyorum yumurtlama ma daha var yumurtlama günüm de bu yumurtalar catlaya bilir mi ne olcak böyle mi kalcak tahmini yumurtlama günüm 1 ocak geç buyumesi sağlık siz anlamına mı geliyor
Tam 14 kez kullandim klomeni hep tedavileri kesti doktor cunku buyumuyodu pkolumusunuz sizde

Tam 14 kez kullandim klomeni hep tedavileri kesti doktor cunku buyumuyodu pkolumusunuz sizde
Yok cnm o ne hiç bilmiyorum bile ben normalde hemen kalıyordum tek seferde yumurtlama gunun de bir çocuğum oldu ikinci düşük 3. Anne karninda öldü Bi ara düşünmedim şimdi istiyorum hiç bir sebeb yokken olmuyor doktor bide klomen le deneyelim dedi bir ay önce kimyasal gebelik geçirdim yine üstüne klomen kullandım o da geç büyüyor yumurta ama eminim buyucek doktor beklemedi sadece acaba sağlıksız olur diyemi anlamadim

Yani şu an düşündüğüm bu yunurta klomen le büyümedi daha da büyümez mi yunurtlama gününe 7 gün var bir hafta sonra bu yumurta kendi çatlamaz mi yoksa sağlık siz olduğu icin mi büyümedi orasını anlamiyorum

bende ilk kez klomen kullandım hap bitince gel dedi gittim, tam istediğim gibi büyümemiş dedi. iki gün sonra gel dedi biraz büyüme vardı ama yine tam istediğim gibi değil dedi 17-20 mm arası olmalıymış

Çok da dert etme benim büyüde bişey olmadı kısmetimiz de ne zaman varsa o zaman olacak dert ede ede benim olmadı zaten sal gitsin bacım 😀

Off 14 nedemek benim doktor 3 cu denemede kesti direk çatliyor fakat klomenle olmadı yani femara deneseniz daha iyi olmaz mi🥹
Ben tup bebek tedavisindeyim canim kasim ayinda negatif aldim rahmim T seklindeydi tekrar ameliyat olmam gerekdi onceki ameliyatla duzelmemis o yuzden tekrar ameliyat oldum bidahaki ay tekrar denicez su an iyilesme surecinde rahim

Ben tup bebek tedavisindeyim canim kasim ayinda negatif aldim rahmim T seklindeydi tekrar ameliyat olmam gerekdi onceki ameliyatla duzelmemis o yuzden tekrar ameliyat oldum bidahaki ay tekrar denicez su an iyilesme surecinde rahim
Çok gecmiş olsun hiç kolay değil kadınların çilesi bitmez wallahi🥹 umarım herşey güzel geçer allah kimsenin uğraşlarını boşa çıkarmasın🙏🏼☘️

Back