- 2 Ekim 2018
- 42
- 27
- 3
Çok şükür sabah akşam 1 er içtiğim zaman 3 yumurtam olmuştu ama gebelik olmadi diye sabah 2 akşam 2 yaptıSabah akşam 2 çok gibi geldi ama yumurtan çok mu yavaş gelişiykr acaba doktor bilir. Benim ilk ay doktor sabah akşaö 1 tane dedi. Benim yumurtam zaten erke büyüyüp çatlıyor günde 2 tane klomen fazla geldi yumurtam kistleşti. Sonraki ay doktor günde 1 tane iç dedi.
ben kullanmadan önce 13. gün filan yumurtlama oluyordu.. kullandığımda yumurtlama günü 2-3 gün ileri attı.. 28 günde 1 regl olurken 30 da filan olmaya başladım..Sabah akşam 2 çok gibi geldi ama yumurtan çok mu yavaş gelişiykr acaba doktor bilir. Benim ilk ay doktor sabah akşaö 1 tane dedi. Benim yumurtam zaten erke büyüyüp çatlıyor günde 2 tane klomen fazla geldi yumurtam kistleşti. Sonraki ay doktor günde 1 tane iç dedi.
bende sabah aksam 1 olarak kullandım.. ya inanın hepsi beyhıde bunların olacağı varsa oluyor.. ben artık ipin ucunu bıraktım.. kısmet..Çok şükür sabah akşam 1 er içtiğim zaman 3 yumurtam olmuştu ama gebelik olmadi diye sabah 2 akşam 2 yaptı
Yumurtanın yavaş gelişmesi ne demek 14. Gün çağırdığı zaman yarına çatlar ya da bugün çatlamış diyordu mesela.Sabah akşam 2 çok gibi geldi ama yumurtan çok mu yavaş gelişiykr acaba doktor bilir. Benim ilk ay doktor sabah akşaö 1 tane dedi. Benim yumurtam zaten erke büyüyüp çatlıyor günde 2 tane klomen fazla geldi yumurtam kistleşti. Sonraki ay doktor günde 1 tane iç dedi.
Aynen öyle. Her doktor da kendine göre biseyler yapıyor. Bizde napalim deyip dediğini yapıyoruz. Bana denk gelenler genelde garip tipler olunca soğudum yanibende sabah aksam 1 olarak kullandım.. ya inanın hepsi beyhıde bunların olacağı varsa oluyor.. ben artık ipin ucunu bıraktım.. kısmet..
Genelde yumurta 14.gün çatlar ama brnimki mesela erken gelişidyor 12.gün çatlıyor. Bazı kişilerinde 16-17.günleri bulabiliyor. Herkesin döngüsü farklı canımYumurtanın yavaş gelişmesi ne demek 14. Gün çağırdığı zaman yarına çatlar ya da bugün çatlamış diyordu mesela.
Hm anladim. Ama bu sebep olsa bile iki kat dozu arttırması mantıksız geldi bana. Başka doktorlar nasil yapıyor onu merak ediyorum. Aylarca kullanan birisine mesela her ay artırırlar mi dozunuGenelde yumurta 14.gün çatlar ama brnimki mesela erken gelişidyor 12.gün çatlıyor. Bazı kişilerinde 16-17.günleri bulabiliyor. Herkesin döngüsü farklı canım
çok şiddetli bir sancı ve değişik bir yoğunlukta regl oldum.. cumartesi sabahı tam bir felaketti sancı anlamında.. hala devam ediyor.. bu klomen sanırım alt üst etti.. cuma başladı reglm bugün 4. günüm.. birdaha ilaç kullanmayacam.. bıraktım..
Bilgim yok canım ben ilacı 3 ay kullandım bıraktım tedaviyi bıraktımHm anladim. Ama bu sebep olsa bile iki kat dozu arttırması mantıksız geldi bana. Başka doktorlar nasil yapıyor onu merak ediyorum. Aylarca kullanan birisine mesela her ay artırırlar mi dozunu
bende senin gibiyim..Bende bu ay akışına bıraktım canım 5. Gün gittim doktora rahim filmi çektir dedi ama ben cesaret edemedim bi kaç ay denemicem bişey artık kürlerden ilaçlardan umudumu kaybettim olucagı varsa olur ne yapsakta boş
olacağı varsa muhakkak olacak ama kaderde yoksa hersey beyhude.. biz korunmayalım allaha bırakalım... nasip.. bol şans dilerim irtibatta olalım : )
Hayırlısı olsun. Bol şans dilerim :)Merhaba arkadaşlar;
Bende Klomen’i ilk defa bu ay kullandım. Bugün 5. Gün. İlk defa kullandığım için doktor günde 1 tane verdi(2 tane kullanmamın daha iyi olacağını çıtlatmama rağmen :). ) Normalde adetlerim düzensiz 2 ayda bir. Bakalım adetin 12. Günü gideceğin. Benim yumuşlar ne alemde olcak? Belki 1x1 e yanıt vermeyecek bir sonraki ay 2x1 kullanacağım. Belki Klomene dirençlidir bünyem. O zaman merhaba iğneler :)
Elen123 nasılsın :)
Merhaba canım günde 4 klomen kullandın peki çatlama iğnesi oldun muBana gunde 2 den 4 e çıkardı yuzumdeki sivilce adedi giderek artıyor. Daha 2 günüm var ilacimin bitmesine. Bide Bazen baş dönmesi oluyor siz de var mi?
Alırsınız arkadaşım ama ultrason eşliğinde kullanmak gerekiyor ve kullanmaya başlamadan önce ultrason şart. Kist olmaması lazım başlamak içinKızlar klomeni recetesiz alabiliyor muyuz
Doktorum baktı çok minik bi kist var zararsız demiştiAlırsınız arkadaşım ama ultrason eşliğinde kullanmak gerekiyor ve kullanmaya başlamadan önce ultrason şart. Kist olmaması lazım başlamak için
Kist varsa büyütür. Bu ilaç asla doktor başla demeden başlanmaz.Doktorum baktı çok minik bi kist var zararsız demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?