Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanmaya yeni başlayan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok şükür sabah akşam 1 er içtiğim zaman 3 yumurtam olmuştu ama gebelik olmadi diye sabah 2 akşam 2 yaptı

ben kullanmadan önce 13. gün filan yumurtlama oluyordu.. kullandığımda yumurtlama günü 2-3 gün ileri attı.. 28 günde 1 regl olurken 30 da filan olmaya başladım..

Yumurtanın yavaş gelişmesi ne demek 14. Gün çağırdığı zaman yarına çatlar ya da bugün çatlamış diyordu mesela.

bende sabah aksam 1 olarak kullandım.. ya inanın hepsi beyhıde bunların olacağı varsa oluyor.. ben artık ipin ucunu bıraktım.. kısmet..
Aynen öyle. Her doktor da kendine göre biseyler yapıyor. Bizde napalim deyip dediğini yapıyoruz. Bana denk gelenler genelde garip tipler olunca soğudum yani

Yumurtanın yavaş gelişmesi ne demek 14. Gün çağırdığı zaman yarına çatlar ya da bugün çatlamış diyordu mesela.
Genelde yumurta 14.gün çatlar ama brnimki mesela erken gelişidyor 12.gün çatlıyor. Bazı kişilerinde 16-17.günleri bulabiliyor. Herkesin döngüsü farklı canım

Genelde yumurta 14.gün çatlar ama brnimki mesela erken gelişidyor 12.gün çatlıyor. Bazı kişilerinde 16-17.günleri bulabiliyor. Herkesin döngüsü farklı canım
Hm anladim. Ama bu sebep olsa bile iki kat dozu arttırması mantıksız geldi bana. Başka doktorlar nasil yapıyor onu merak ediyorum. Aylarca kullanan birisine mesela her ay artırırlar mi dozunu

Bende bu ay akışına bıraktım canım 5. Gün gittim doktora rahim filmi çektir dedi ama ben cesaret edemedim bi kaç ay denemicem bişey artık kürlerden ilaçlardan umudumu kaybettim olucagı varsa olur ne yapsakta boş

Hm anladim. Ama bu sebep olsa bile iki kat dozu arttırması mantıksız geldi bana. Başka doktorlar nasil yapıyor onu merak ediyorum. Aylarca kullanan birisine mesela her ay artırırlar mi dozunu
Bilgim yok canım ben ilacı 3 ay kullandım bıraktım tedaviyi bıraktım

bende senin gibiyim..
onu yeme bu olur onu ye bu olmaz.. aa yeter gari...
olacağı varsa o la cak.. yoksa beyhude..

Merhaba arkadaşlar;

Bende Klomen’i ilk defa bu ay kullandım. Bugün 5. Gün. İlk defa kullandığım için doktor günde 1 tane verdi(2 tane kullanmamın daha iyi olacağını çıtlatmama rağmen :). ) Normalde adetlerim düzensiz 2 ayda bir. Bakalım adetin 12. Günü gideceğin. Benim yumuşlar ne alemde olcak? Belki 1x1 e yanıt vermeyecek bir sonraki ay 2x1 kullanacağım. Belki Klomene dirençlidir bünyem. O zaman merhaba iğneler :)

Hayırlısı olsun. Bol şans dilerim :)

Ama doktor vermedi ben eczaneden alayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…