- 11 Ağustos 2013
- 18
- -2
- 286
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bu ay klomen kullandım ama dr kontrole cağırdığı tarihte muayene olamadım şimdi regl tarihime bir hafta var ama bende hiç bir belirti yok ...birazdan dr gidicem kesin kızıcak bana ama yumurtam varmı çok merak ediyorum...
Canım Dr kontrolü ihmal etme. Ben de gidiyorum bu sayede yumurtamın çatladığı günü öğreniyorum
haklısın tatlım ama bulunduğum yerde dr bulmam imkansızdı şehirdışına çıkmam gerekti o tarihte..ama dr çok kızmadı yani daha doğrusu sen kendi hamilelik tarihini kendin öne atmış olursun dedi...alttan muayene sonrası sadece yumurtaların var güzel görünüyorlar gün aşırı ilişki öneriyorum dedi yolladı....reglimede bi hafta var umutlanmak istemiorum ama kafamdanda atamıorum inşallah çabucak geçerde sonucu öğrenirim
Deliricem !! Adetim bir gun gecikti daha klomenden olabilirmis ama ya degilse kan testi yaptirmak icin erkenmi ya
Tahlillerin zaten yeniyse içinin ısındıgi bi dr gitmen moral vermesi çok önemli,bence git derimbenim bu ay işe yaramadı galiba klomen.adetin 12.günü doktora gittim.yumurtam 13mm olmuş.yani doktor ümitli konuşmadı.kızlar bişey sorcam.sizce doktorun bidaha gel demesi gerekmiyormuydu?belki 15.gün istenilen olgunluğa gelcek.doktorummumu değiştirsem bana bi fikir verin lütfen.