bende de yumurta tembelliği var doktor ilaç tedavisine başlıyacaz adetinin 2-3 günü gel dedi
ama korkuyorum klomeni kullandıktan sonra birde iğne mi vuruluyor
yorumlara baktığımda ise sonuça çabuk ulaşılmış beklemektense tedavi olmak daha mantıklı geliyor
biz 7 aydır bekliyoruz kimi doktor 1 sene normal diyor
çok şaşkınım
merhaba kızlar ben bişe sorucam size benm adetime 15 gün var bu ay klomen kullanılı 2.ay ben adetme 15 gün olmasına rağmen meraktan test yaptım ve tek çizgi çıktı 1 saat sonra ikinci çızgı haff pembe renkteydi yarın yumurtalama gnm acaba hamilemiyim
arkadaslar ben turkiyeye bu yaz geldigimde doktorum bana iki kutu klomen verdi
adetin bitince bes gun sonra basla dedi,bende basladim on gun yutum pazar gunu hapim bitti
acaba ben boyle hamile kalabilirmiyim.Kalamasam ikinci hapima devam edecem..
arkadaşlar ben 27 yaşındayım 10 aydır hamile kalamadım bu ay adetimin 3 günü yumurtlama testi yapıldı ve rezervin düşük diyerek klomen adlı ilacı adetimin 5. günü başlayarak 5 gün kullan 3 gün geçince kontrole gel dedi acaba ilacı kullanırken mi ilaç bitince mi ilişkiye girmek gerekiyo 3 gün sonra kontrole neden gidiyoruz bilen varmıdır arkadaşlar
bence çağırmasının nedeni yumurtalarının kaç milim büyüdüğüne bakmak istemesi. bana adetin 3. günü kullanmamı söyleyince malum adet dönemi olunca ilişki olmadan ilacı kullandım. canım ben de 1 yıldır çocuk istiyordum başta normal yolla bekledik baktık olmuyor tedavi olmaya karar verdik doktor bana da adetimin 3 günü klomeni verdi. 5 gün boyunca kullandım. 15. gününe ise duphaston ilacını verdi onuda 5 gün boyunca kullandım. 3. ayımda hamile kaldım 5. haftam şuan .Rabbim sana da nasip eder inşallah.
çok sevindim canım Allah inşallah banada nasip eder :) sağlıkla kavuş inşallah bebeğine
sağol canım inşallah tez zamanda bu duyguyu yaşarsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?