klomen kullanıpda folikül gelişmeyen var mı?

Winston

EGE & ECE
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2008
1.109
1
bu ay ilk kez kullandım klomen ama folikül gelişmemiş sizlerdende böyle olan var mı???ne yapıcam kafam karıştıkafamçokkarıştı

bişey demedi sadece pko de böle durumlar olabilir ilacın dozu az gelebilir dedi pazartesi tekrar çağırdı

bu ay ilk kez kullandım klomen ama folikül gelişmemiş sizlerdende böyle olan var mı???ne yapıcam kafam karıştıkafamçokkarıştı

slm canım bende 4 kez kullandım klomeni birinde olmamıştı dediğin gibi doz az gelmiştir ve bazen cvp vermeyebiliyormuş şuan iğneye geçtim onunla bile 1 tane ve geç oluştu hakkımızda hayırlısı olsun a.s.

senin dozajı mı arttırmıştı oluşmayınca??amin herkesi için allah en hayırlısını versin

evet canım günde 1 di 2 tane içmiştim diğer aylar şimdide iğnelerin dozajını artırdı galiba biraz tembellik varmış

canım öyle düşünme her ay yumurtamız olacak sağlıklı gelişecek diye bişey yok bugün doktor da bana aynısını söledi benim yumurtada büyüdü birden durdu sen daha yolun başındasın hemen ümitsizliğe kapılma

şok oldum böle bişey beklemiyodum aslında çok rahattım ama yinede yıkıldım bakalım anlımıza ne yazılmışsa onu yaşıcaz artık başka çaremz yok

evet canım doktordan gelince bende öyle oluyorum ama yapacak bişi yok biz elimizden geleni yapalım gerisi allaha kalmış hakkımızda hayırlısı olsun

3.5 yıllık evliyim tam 1 yıl oldu ama aralıklı tedavi oldum olmayınca olmuyo işte senin ne kadar oldu kaç yıllık evlisin?

benim evleneli daha bir sene olmadı ama pko liyim o yüzden mecbur kaldık diyebilirim bebek için ilk kez bu ay kullandım klomen onda da folikül gelişmedi ne olacak bilmiyorum artık

canım evet daha yenisiniz ama dediğin gibi erken tedavi iyi olur bu sitede pko lu olpta hamile kalan insanlar var burda adaçayı duydum bende denedim baya fark etti ama sen daha yeni başlamışın bunlara gerek yok dokdoruna güven bence

ya bazılarının hemen ilk aydan hamile kaldığını duyunca ümitlenmiştim ama şimdi hafifden korkmaya başladım daha çok yolun başındayız allah kimseyi kapısından boş çevirmesin inş

herşeyin bi zamanı var aslında ne kadar büyük bi mucize sen daha yolun başındasın sakın ümitsizliğe kapılma ve yarım bırakma

bişey daha sorucam bugün kafanı şişirdim senin ama folikül gelişmezse tüp bebek oluyo mu bi bilgin var mı bu konuda?adaçayınıda içtim ama bi etkisi olmadı sanırım

canım olurmu öyle şey sonuçta hepimiz bu dertle uğraşıyoruz ancak biz anlıyoruz birbirimizi bunun evreleri var doktorlar önce hapla tedavi ediyor ben 4 ay kullandım sonuç alınamazsa iğnelerle geliştirliyor aşılama oluyor şuan 2. aşılamam olacak gelişrse tabi sonuç alınamazsa en son tüp bebek bugün bende sordum duzu artırıcaz dedi merak etme gelişecektir hemen ilk ayda kendine teşhis koyma strese girme ben ilk başladığımda hiç bunları düşünmüyordum bile

uf ne zor bu işler böyle etrafımda kimse uğraşmadan hamile kalamıyo öyle pat diye kalanlarda düşük yapıyo nedir bu anlamadım hormonlu yiyeceklerden midir anlamadım.sende pko var mı?
bu site çok süper herkes kendi derdine düşmüyo paylaşım güzel çok tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…