KLOMEN KULLANIP YUMURTASI GELIŞMEYEN

Ben de 12. gün gitmiştim tek yumurta vardı.
Eğer küçük de olsa yumurta varsa gelişme ihtimali var canım.

Teşekkürler ama bebiş yok henüz.
Adetime 1 hafta var. Belki tutar diye totem yaptım :)
İnşallah totemin tutar canim hatra doktor yumurtalarin gelismemis dedi demek ki birden fazla inşallah bi tane de olsa gelusir de tutar

kızlar merhaba.Ben bu ay 3. kez klomen kullandım adetimden itibaren 12. gün doktora gittim 3 yumurtan var dedı 14 14 16mm 15.gün gel dedi tekrar bakalım ama doktor sankı umutsuz konustu gibi istediğimiz boyutta değil dedi böyle olup yumurtası büyüyen oldu mu

Canim ben de konttole giitigimde gelismis yumurta yok demisti ve ondan sonra da büyümedi ama inşallah senin yumoslar büyür

Merhaba klomenle benimde yumurtalarım istenen boyuta gelmedi , nasıl bir tedavi süreci geçirdiniz acaba..

Merhaba klomenle benimde yumurtalarım istenen boyuta gelmedi , nasıl bir tedavi süreci geçirdiniz acaba..
Bende bu ay ilk kez klomen kullandım bugün doktora gittim 15 mm büyümüş dedi pazartesi tekrar gel bakalım catlatma iğnesi vuralım dedi inşallah büyür senin ne durumda?? Insallah hamilesindir canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…