KLOMEN KULLANIP YUMURTASI GELIŞMEYEN

beren20

Bal oğlum Kerem💕💕 Bal kızım Gökçe
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2015
3.773
4.051
133
Merhaba kizlar ben ilk defa bu ay klomen kullandim bugün doktor gelişmiş yumurtan yok dedi. Simdiden sonra gelişme ihtimali var mi? Doktor bir hafta gün aşırı iliski dedi acaba gelisir diye mu düşündü....

Merhaba kizlar ben ilk defa bu ay klomen kullandim bugün doktor gelişmiş yumurtan yok dedi. Simdiden sonra gelişme ihtimali var mi? Doktor bir hafta gün aşırı iliski dedi acaba gelisir diye mu düşündü....

Benim de gelişmemişti ilişki önermişti çünkü yumurta küçük iken de çatlayabilir demişti.

benim 2. kullandığımda hiç yumurta olmadı.
sonraki ay kendiliğimden hamile kalmayı nasip etti Allah.

Canım tek doz başlatıyorlar yeni kullanmaya başladıysan ilacı. Eğer yumurta ceperlerin çok dayanikliysa ilaca cevap vermeyebiliyo. Benim sıkıntım da bu zaten. Doktorun gün aşırı ilişki önermiş çünkü geç cevap verip geç döllenme olabilir diye. Benim nirmalinde 14 16.günlerde en olgunluğa ulaşması gereken yumurtam 19. günde büyümüştü ancak. İlişkiden zarar gelmez gün aşırı oluversin de mi :) inşallah büyür ve dollenir canım. Ama bu ay olmazsa önümüzdeki ay iki doza çıkarmayı teklif edebilirsin doktoruna.hakkında hayırlısı olsun canim

Ben 4 senelik evliyim canm 4 senede 3kere dusuk yaptim klomenin her dozunu ictim 1sene hic yumurtalarm buyumez ne zaman hamile kalcam o zaman yumurtalar calisiyodu bu da Rabbimden sonra dusukten sonra gene dengesi bozuluyodu . 1senedir calismayan.yumurtalarm bu ay cok sukur klomenle calisti insallah hamile kalabilirz . benm yumurtalarm.buyumedi zamanlarda doktr adet olamazsn duphaston ic demisti

Benim de gelişmemişti ilişki önermişti çünkü yumurta küçük iken de çatlayabilir demişti.
Galiba benimkini de öyle düşündü. Yumurtslarin vsr ama henüz gelismemis dedi inşallah gelişir çatlar bebid olur

benim 2. kullandığımda hiç yumurta olmadı.
sonraki ay kendiliğimden hamile kalmayı nasip etti Allah.
Ne mutlu sana canim Allah nasip etmis. İnşallah hayırlısıyla kucağına alırsın

Evet ilk defa kullandim. Benim de normalde ovulasyon testi yaptigimda yumurtam 14. gün olgunlaşıyordu klomen kullaninca daha saglikli büyük yumoslar olur duye düşünmüştüm biraz moralim bozuldu ama inşallah seninki gibi ilerleyen günlerde benim yumoslar da büyür.
İnşallah canim ardindan da dollenir tabi iliski de oluversin artik 3 5 kez.
Adet olursan 2 veya 3. gün gel adet olmazsan bir hafta sonra test icin gel dedi demek ki bi umut var degil mi canim

Üzüldüm canin rabbim sağlıklı hamilelikler nasip etsin hepimize. Sen de uzun zamandir bekliyosun en kısa zamanda bebislerimiz kucagimizda olsun inşallah

Üzüldüm canin rabbim sağlıklı hamilelikler nasip etsin hepimize. Sen de uzun zamandir bekliyosun en kısa zamanda bebislerimiz kucagimizda olsun inşallah
Amin canm tesekkur ederim bugun regl oldum hic de uzulmedim rahatladim yeni ay yeni umutlar olsun Rabbim bizim icin en iyisi bilir

Amin canm tesekkur ederim bugun regl oldum hic de uzulmedim rahatladim yeni ay yeni umutlar olsun Rabbim bizim icin en iyisi bilir
Ben de kendimi vakti zamani vardir diye rahatlatıyorum ama yas da 34 olunca bazen icimi bi umutsuzluk kaplıyor. Klomene o kadar guvendim ki bir suru yumurtam olur bi tutar falan diye ama bende ters tepti. Normalde 14. gün yumurtlardim kasik agrim akintim olurdu dimdi tık yok. Bakalim umudum gec de olsa yumoslarin gelisip catlamasi... İnşallah tez ve hayirli
zamanda

Hadi bakalim yasi dert etme herkesin gencken evladi olacak diye birsey yok her insanin olum saati gunu bile ayni degil bu dunyada olmazsa mukafatini diger tarafta alirsin burasi gecici bi yer asil yerimiz yurdumuz ahiret . hakkkmizda hayirlisi olsn neden tup bebek denemiyosun 40 yasinda tup bebek sansi nerdeyse baya azaliyo yani suan tam zamanu aslnda tabi maddi de onemli

Bir senelik evliyim canim hormon testlerim vajinal muayenem esimin testleri hepsi normal o yuzden bekliyorum

Hee anladim canm insani burasi da ck etkiliyo canm her kafadan ayri bi ses
Evet etkiliyor ama cogu zaman da bilmedigim şeyleri öğreniyorum benim gibi olanlarla konuşup yalniz olmadığımı biliyorum ve en önemlisi benden daha kötü durumda olanlarin bile evlatlarina kavuştuğunu görmek umut oluyor

Ne mutlu sana canim Allah nasip etmis. İnşallah hayırlısıyla kucağına alırsın
teşekkür ederim, Allah en kısa zamanda sana da nasip etsin.
sadece şunu anladım ki stres en büyük etken, gerçekten kafaya takma hiç
yaşın çok değil 34 neymiş ya.
benim ilk ay 2 yumurtayla gebelik oluşmadı, 2. ay hiç yumurta gelişmedi yani.
sende bir sorun da yokmuş ne güzel.
çok düşünme bu konuyu.

Benim de Kloman'e rağmen tek bir yumurta gelişip 19 mm olmuş.
Adetin kaçıncı gününde gelişen yumurta yok dedi?

Üzülme Klomen'den daha yüksek dozlu ilaçlar da var.
Onlarla gelişir.

Benim de Kloman'e rağmen tek bir yumurta gelişip 19 mm olmuş.
Adetin kaçıncı gününde gelişen yumurta yok dedi?

Üzülme Klomen'den daha yüksek dozlu ilaçlar da var.
Onlarla gelişir.
Adetin 13. günü dedi belki gelisir diye herhalde gün aşırı ilişki dedi. Ayrıca bebisin hayirli olsun

Adetin 13. günü dedi belki gelisir diye herhalde gün aşırı ilişki dedi. Ayrıca bebisin hayirli olsun

Ben de 12. gün gitmiştim tek yumurta vardı.
Eğer küçük de olsa yumurta varsa gelişme ihtimali var canım.

Teşekkürler ama bebiş yok henüz.
Adetime 1 hafta var. Belki tutar diye totem yaptım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…