H Hlyplt Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Haziran 2019 9 3 1 33 30 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Hlyplt #21 Sermec .!.: Yanı bu durum normal bir durum mu degıl mı BIlmıyorum ama bence 20 22 mm yumurta olması gerek catlaması için isterseniz farklı bir doktor deneyin Genişletmek için tıkla... Aynen şu haftayı bekliycem sonra değişmeyi düşünüorum bir sonuç alayımda hayırlısıyla
Sermec .!.: Yanı bu durum normal bir durum mu degıl mı BIlmıyorum ama bence 20 22 mm yumurta olması gerek catlaması için isterseniz farklı bir doktor deneyin Genişletmek için tıkla... Aynen şu haftayı bekliycem sonra değişmeyi düşünüorum bir sonuç alayımda hayırlısıyla
Sermec BERAT'IM sana cennet bana sabr düştü ❤️🕊️👶 Kayıtlı Üye 29 Haziran 2019 2.066 1.791 133 33 30 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Hlyplt #22 Hlyplt .!.: Aynen şu haftayı bekliycem sonra değişmeyi düşünüorum bir sonuç alayımda hayırlısıyla Genişletmek için tıkla... Aynen hayırlısı olsun cnm
Hlyplt .!.: Aynen şu haftayı bekliycem sonra değişmeyi düşünüorum bir sonuç alayımda hayırlısıyla Genişletmek için tıkla... Aynen hayırlısı olsun cnm