klomen kullanıp kist sorunu yaşayanlar belirtileriniz nelerdi

teolog5525

Rabbim emanetin sana emanet...
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014
1.005
488
88
Arkadaşlar klomen kullanıp yumurtalıklarda kist olabiliyormuş benim ayakta kalınca aralıklarla kasıklarım ağırıyor bacaklarıma vuruyor belim ağırıyor adetime 5 gün var geçen hafta daha belirgindi bu şikayetlerim sizde böyle sorunlar yaşadınızmı

Canım ben de klomeni haziran ayında kullandım kist oluştu çatlatma iğnesine rağmen. Gebelik belirtileriyle aynı neredeyse kasıkta batma ağrı falan. Ancak kist olmuşsa adet biraz gecikiyor. Mesela çatlatma iğnesinin 14-15-16. gunlerinde adet oluyor insanlar. Ama ben 19. gün adet oldum. İyice gecikince sonuç olumlu sandım ama malesef..

Ben bir ay klomen ve çatlatma iğnesi bir ay kist için doğum kontrol hapı kullanıyordum...

canım bendede gecikme var 5,gün bu iğneninde 21,günü hala adet olmadım.bende klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum bu ay. kan tahlilide yaptırdım sonuç negatif. acaba bendede mi kist oluştu naptı

canım bendede gecikme var 5,gün bu iğneninde 21,günü hala adet olmadım.bende klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum bu ay. kan tahlilide yaptırdım sonuç negatif. acaba bendede mi kist oluştu naptı
kan tahlilin negatif olduğuna göre kist olmuş olabilir.. üzülecek bişey yok doktora git biran önce.. eğer kist varsa muhtemelen doğum kontrol hapı verecektir veya adetle atarsın dicektir.. bana soracak olursan kesin çözüm soğan kürü

adet olmazsan 1 hafta sonra gel demişti cuma günü kontrolüm var gideyim bakım ne dicek ya hep böle mi sürücek çatlamayıp kistmi oluşacak. doğum kontrol hapıda kullanmak istemiyorum. soğan kürü nasıl yapılıyor canım yazarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…