Amin canım benim inşallah :) gelişmelerden haberdar ederim elbette, başkaları da görse keşke yakın tarihte tecrübesi olanlar umut olurdu bizeAy hadi İnşallah canım benim rabbim seninde isteyen herkesin gönlüne göre versin güzel haberlerini bekliyorum inşallah mutlaka haber ver
Görürler inşallah canım :)Amin canım benim inşallah :) gelişmelerden haberdar ederim elbette, başkaları da görse keşke yakın tarihte tecrübesi olanlar umut olurdu bize
Amin canım benim inşallah :) gelişmelerden haberdar ederim elbette, başkaları da görse keşke yakın tarihte tecrübesi
merhabalar öncelikle allah isteyip de sahip olamayan herkese biran önce evlat nasip etsin inşallahGörürler inşallah canım :)
Ben kızıma hamile kaldığımda Klomen ve inofolic combi birlikte kullandım. İlk kürde hamile kaldım. Şimdi tekrar kullanıyorum tekrar bebek istiyoruz. Rabbim nasip eder inşallah
İkisini birlikte kullanmanızı tavsiye ediyorum hepinize
Hayır maalesef yok yeni tedaviye başlayacağım inşallah :) inşallah sizde hamilelik vardırMzey hamilelik var mı sizde ben de ilk kez klomen kullandım bu ay
Amin inşallah ☺malesef bizim de ilk olacak inşallahRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :) bakalım yeni bir tedaviye başladık inşallah olur bizim daha ilk evladımız olacak olursa inşallah
Hadi hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah :) geç olsun güç olmasın rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese inşallahAmin inşallah ☺malesef bizim de ilk olacak inşallahklomen kullandim 19 şubatı bekliyorum daha önce aralikta kimyasal gebelik oldu
İnşallah hepimiz hayırlı haberler aliriz bu ayHadi hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah :) geç olsun güç olmasın rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese inşallah
Cook amin inşallahİnşallah hepimiz hayırlı haberler aliriz bu ay
Klomenle gebelik oluştumu acaba sizde merak ettim bende kullanmaya başladım da ??Amin inşallah ☺malesef bizim de ilk olacak inşallahklomen kullandim 19 şubatı bekliyorum daha önce aralikta kimyasal gebelik oldu
Malesef olmadı kist oluştuKlomenle gebelik oluştumu acaba sizde merak ettim bende kullanmaya başladım da ??
Hadi yaa benden ondan korkuyorum başladm ama çok kişi kist oluştu demiş yumurta çatlamadığı için mi kist oluyo acabaMalesef olmadı kist oluştu
Evet çatlamayınca kist oluşuyor benimki 4 yumurta vardı olmadı kısmet değilmişHadi yaa benden ondan korkuyorum başladm ama çok kişi kist oluştu demiş yumurta çatlamadığı için mi kist oluyo acaba
Çok yumurta olması da skıntı birinden gebelik oluşsa biri çatlamasa gene kist olur korkarak kullanıyotum ilacı siz devam ediyor musunuz ilacı kaç defa kullandınzEvet çatlamayınca kist oluşuyor benimki 4 yumurta vardı olmadı kısmet değilmiş
Ben bir kere kullandım kist oluştu bu ay bişey kullanmadım soğan kürü yaptım bekliyorum inşallah geçmiştir kistimÇok yumurta olması da skıntı birinden gebelik oluşsa biri çatlamasa gene kist olur korkarak kullanıyotum ilacı siz devam ediyor musunuz ilacı kaç defa kullandınz
10. Gün doktora gittim 4 gün birliktelik verdi 1 hafta da 1 gün arayla yapın dedi yumurtalarin büyüklükleri de iyiydi tam anlayamadım ben ne zaman yumurtladigimi bilmiyorumBirde klomen kullanınca ilaç bitiminden ne kadar sonra yumurtlama görülür normalde ne zaman görürsek o zaman mı bnm hep düzenli yumurtlamam oldu 14. Günü gene öyle mi olur acaba
Bnide 13. Günü çağırdı cumartesi günü gidicem normal de pazar günü yumurtlama bnmde hep öyle olur beklicekmi çatlatma iğnesi vericek mi söylemedi10. Gün doktora gittim 4 gün birliktelik verdi 1 hafta da 1 gün arayla yapın dedi yumurtalarin büyüklükleri de iyiydi tam anlayamadım ben ne zaman yumurtladigimi bilmiyorum
Çatlatma iğnesi vursa daha iyi bence riske atmamış olursunBnide 13. Günü çağırdı cumartesi günü gidicem normal de pazar günü yumurtlama bnmde hep öyle olur beklicekmi çatlatma iğnesi vericek mi söylemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?