Klomen kullanıp hamile kalanlar lütfen yardım edin..

Mzey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2018
77
16
38
26
Merhaba arkadaşlar ben ilk defa klomen tedavisine basladim. İlk kullanmaya basladigim günler baş dönmesi olmuştu Gogusumhassaslasti su değince bile acıyor ve uçları hep çıkık.yururken Felan kasiklarim ara ara ağrıyor bel ağrısıyla birlikte haa bide bembeyaz bir akintim oldu normalde bugün adet olmam gerekiyor ama henüz olmadım sizce bunlar klomenin yan etkileri mi yoksa hamilelik olabilir mi ? Lütfen yardım edin

Klomen ve ovitrelle ile 3 gün günümden geçtim..bugün adet oldum. Normalde adetlerim çok düzenidir 1 gün bile şaşmaz.

Yaaa peki böyle belirtiler yaşadınız mı ?
Klomen ve ovitrelle ile 3 gün günümden geçtim..bugün adet oldum. Normalde adetlerim çok düzenidir 1 gün bile şaşmaz.

Belirtileri birebir hamilelik le aynı canım içinde hamilelik hormonu oldugu için belirti veriyo mesela ben şu an hamileyim ve aynı belirtileri yaşıyorum bel agrısı kremsi beyaz akıntı göğüs hassasiyeti bilhassa uçlarda. Bende kullandım klomen catlatma iğnesi de oldum iğneyi olduktan 14 gun sonra test yap cıkar inşallah. Benimde 4 gun gecmiş ti ancak çatlamadı ve kist oluşmuştu. Eger adet gununse kan testi yaptır yarın falan.

Doktor bana iğne yapicaz demedi 3 ay kullanıcısından dedi işte hala adet olmadım 3.gunum yarın kan testi vericem inşallah çok heyecanlıyım yani sizde aynı benim belirtileri mi yaşadıniz yaa çok umutlandim şuan dua eder misiniz bana da lütfen hayırlısıyla :))

İnşallah bebekten dir canım. Gönlünce olsun herşey.

Hayır yeni şehir değiştirdik o yüzden doktora gidemedim bu ay adet olursam gideceğim. inşallah hayırlısıyla olmam ama nasip
inşallah olmazsınız Rabbim gönlünüze göre versin :) ben bu ay klomen ve çat iğnesi oldum bugün 5.günüm kasıklarımda arada bir sancı oluyor iğnenin etkisi diyorlar ki öyledir , hayırlısı olsun beklicem bakalım

Ay hadi İnşallah canım benim rabbim seninde isteyen herkesin gönlüne göre versin güzel haberlerini bekliyorum inşallah mutlaka haber ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…