Klomen kullanip hamile kalanlar da problemli hamilelik

clashik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2015
259
77
3 ay once 24 haftalik bebegimi hipoplastik sol kalp sendromu yuzunden kaybetmistim.. bugun doktora gittim kontrol icin hamileligimde yumurtam gelismedigi icin klomen ve catlatma ignesi kullanmistim suan yumurtam gelisiyor mu diye gitmistim.. adetimin 13. Gunu 11mm yumurtam gelismis ve doktor catliycagini saglikli yumurta oldugunu soyledi ve normal yollardan hamile kalmaya calismami klomen kullanlarin bebeklerinde problem olma riskini artiriyormus..aranizda benim gibi klomen kullanip bebeginde rahatsizlik olan varmi merak ediyorum ...

Tam 1 ay önce hipoplastik kalp sendromu teşhisi ile 25 haftalık bebeğimi kaybettim ben de..ama kızımızda turner sendrom varmış ve kalp anomalisi burdan geliyormuş..ben de klomenle hamile kalmıştım ilgisi yok dediler bana ama o kadar çok fikir var ki..tüp bebeklerde de kalp anomalileri görülüyor diyen var buna saçma diyen de..şimdi doktor bana 3 ay sonra deneyin dedi..3 ay denemeye olmazsa yine 3 ay klomenle deneriz dedi..ben tek şeye inanıyorum yavrularımız melek oldu,bizi koruyacak ve hayırlısıyla sağlıklı kardeşler yollayacaklar..Allah yardımcımız olsun

Arkadaşlar başınız sağolsun merak ettim kaybettim derken hamileliğinizi sonlandırdınız mı?

Allar razı olsun..ben ölü doğum yaptım çünkü farkedildikten 2 hafta içinde bebeğimin kalbi durduzaten o sırada sonlandırmaktan başka çare yoktu böyle olacağını,kalbin her an durabileceğini hatta bu kadar yaşamasının bile mucize olduğunu söylemişti doktorlar ve suni sancılara başlamışlardı..çok şükür ben bi seçim yapmadım kızım kendi melek oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…