- 31 Aralık 2019
- 14
- 8
- 1
- 35
- Konu Sahibi Saripapatya67
-
cnm bende buay basladim 5gunluk .ben adetin 3.gunu gittim o aksam başladım bana sabah aksam 2tane içeceksin dedi.haftaya perşembe yadacuma gel bakacagiz dediMerhaba kizlar doktor gecen ay klomen kullanmami soyledi ve kullandim adetin 5.gunu basladim 5gun ilac aldim gunde 3 kez sabah ogle ve aksam olmak uzere 4 yumurta olustu catlatma ignesi oldum ama gebe kalamadim.Bugun tekrardan klomene basladim sizlerden klomen kullanip hamile kalan varmi tedavi sureciniz nasildi kac ay kullandiniz doktor kontrolleri nasildi mesela benim doktorum catlatma ignesi vurul dedi ok vurulduk ama catladimi diye bi daha kontrole cagirmadi beni ne belli simdi catlayip catlamadigi off cok taktim kafaya yardim edin lutfeennnn!!!!
cnm bende buay basladim 5gunluk .ben adetin 3.gunu gittim o aksam başladım bana sabah aksam 2tane içeceksin dedi.haftaya perşembe yadacuma gel bakacagiz dedi
valla bende ilkdefa kullaniyorum çok heyecanliyim tutar inşllah benim suthormomunda yuksek cikti onada ilacevrdi doktor buaydan cokumutlu konustu nasib birde diyorum ikizolsa keske ikiyumurtam büyüse ne super olur hep bu hayaller icindeyimGelismeleri burdan paylasalim birbirimize. Ben gecen ayda kullandim bu ay adetim 4 gun gecikti bendeki heycani tahmin edebilirsin insallah bu ay hamile kaliriz cok istiyorum
valla bende ilkdefa kullaniyorum çok heyecanliyim tutar inşllah benim suthormomunda yuksek cikti onada ilacevrdi doktor buaydan cokumutlu konustu nasib birde diyorum ikizolsa keske ikiyumurtam büyüse ne super olur hep bu hayaller icindeyim
Allahim nasio eder insallah ben bi ara incir kuru yapmistim suda kaynatiyosun sonra o suyu iciyosun falan o ay testte normal cikan sut hormonum yuksekti diger zamanlara gore diyecegim o ki incir fln sut yapici seyler yememeni tavsiye ederim.
aynen bende incirkuru kullandim suthormonumu yukseltmis buay kullanmadim birsey yaaprken birseyi bozuyoruz
hayırlısı olsun hakkindaMalesef oyle bende yarin gidicem doktora bakalim ne dicek burdan paylasirim
bendee klomn kullandim bu persembe kontrole gidecemGerçekten gelişmeleri buradan birbirimize paylaşalım böylelikle belki herşey daha rahat olur hepimiz aynı süreci geçiyoruz
ay inşllah hepimizin tutarmerhaba bayanlar.Ben ilk klomeni eylül ayında kullandım.Ve Ekimde hamile kaldım.Malesef kimyasal oldu.Ondan sonra adetim 2 ay gecikti.Aralık 21inde adet oldum.Tekrar klomene başladık. 5 inde iğne vuruldum dün de ilişki gerçekleşti bende sabırsızlıkla ve duayla beklemedeyim inşallah
Canım Bn de iki kez kullandım doktor bu ilaçlar önemli ilaçlar saati saatine Alman gerekiyor dedi bir gün unutup diğer gün içersen ya da geç alırsan yumurtaların sönebilir dedi çok dikkatli alınması gereken bir ilaç ben iki gün bir doz almayı unutmuştum bi de saatlerine hiç dikkat etmedimMerhaba kizlar doktor gecen ay klomen kullanmami soyledi ve kullandim adetin 5.gunu basladim 5gun ilac aldim gunde 3 kez sabah ogle ve aksam olmak uzere 4 yumurta olustu catlatma ignesi oldum ama gebe kalamadim.Bugun tekrardan klomene basladim sizlerden klomen kullanip hamile kalan varmi tedavi sureciniz nasildi kac ay kullandiniz doktor kontrolleri nasildi mesela benim doktorum catlatma ignesi vurul dedi ok vurulduk ama catladimi diye bi daha kontrole cagirmadi beni ne belli simdi catlayip catlamadigi off cok taktim kafaya yardim edin lutfeennnn!!!!
Biliyorum ister istemez kafaya takıyorsun takacaksın da bn de aynıyım doktorun söyledikleri ilk şey stresten uzak duracaksın ve bu konu üzerine düşmeyeceksin psikolojik yani bebek bebek DİE kafayı yorarsan olmuyor bn denedimMerhaba kizlar doktor gecen ay klomen kullanmami soyledi ve kullandim adetin 5.gunu basladim 5gun ilac aldim gunde 3 kez sabah ogle ve aksam olmak uzere 4 yumurta olustu catlatma ignesi oldum ama gebe kalamadim.Bugun tekrardan klomene basladim sizlerden klomen kullanip hamile kalan varmi tedavi sureciniz nasildi kac ay kullandiniz doktor kontrolleri nasildi mesela benim doktorum catlatma ignesi vurul dedi ok vurulduk ama catladimi diye bi daha kontrole cagirmadi beni ne belli simdi catlayip catlamadigi off cok taktim kafaya yardim edin lutfeennnn!!!!
bende kullandım bana oyle saati saatine demediCanım Bn de iki kez kullandım doktor bu ilaçlar önemli ilaçlar saati saatine Alman gerekiyor dedi bir gün unutup diğer gün içersen ya da geç alırsan yumurtaların sönebilir dedi çok dikkatli alınması gereken bir ilaç ben iki gün bir doz almayı unutmuştum bi de saatlerine hiç dikkat etmedim
Bana da ilk doktorum hiç bir demedi sormasan hiç bir açıklama yapmıyorlar ki doktorların çoğubende kullandım bana oyle saati saatine demedi
receteye sabah aksam 1taneyazmis ben saatine dikkat etmeden kullandım umrim birsey olmmasitirBana da ilk doktorum hiç bir demedi sormasan hiç bir açıklama yapmıyorlar ki doktorların çoğu
inşllah guzelseyler duyarisnBen günde 4 tane kullandım geçen hafta çarşamba bitti cuma kontrole gittim yumurta yoktu bu gün yine geldim bakalım ne diyecek dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?