kızlar klomen kullandım ve çatlatma iğnemi oldum. bu şekilde hamile kalan var mı? varsa en erken belirtiniz neydi. duacı olun. inşallah hayırlısı olur. tüm bebek isteyenler için.
kızlar klomen kullandım ve çatlatma iğnemi oldum. bu şekilde hamile kalan var mı? varsa en erken belirtiniz neydi. duacı olun. inşallah hayırlısı olur. tüm bebek isteyenler için.
selam,
bende bu ay ilaç kullnadım ve çatlatma iğnesi oldum.Adetime 9 gün kaldı bende çok merak ediyorum neler oluyor nasıl belirti olacak yoksa adeti bekleyip öylemi görcezzzz.Benim kasıklarımda sancı var karnım şiş ve iki gündür göğüsuçlarım acıyor.....CADIARZU
valla bende aynı yöntemle hamile kaldım ama hiç bir belirtim olmadı..
sadece göğüslerim acımaya başladı ki adetime yakınken de göğüslerim başlardı sancılanmaya..
adet gününüzde kan testi yaptırın en iyi sonuç böyle çıkıyor..
merhaba kızlar. 18 şubat geldi veee lekelenmem oldu. yıkıldım yine. yoruldum. hafta sonu gittiğimiz misafirlikteki iğneleyici sözler mahvetti. bide kayınvaldeme soruyorlar.zavallı oda istemiyorlar daha diyo ama olmuyoki. çok ağladım. allahım yardım et
selamlar hepinize çocuk isteyen hekese allah nasip etsin.bende klomeni kulandım ama hiç bir şey olmadı,bundan sonra aşılama olacak çok acırmı diye korkuyorum
merhaba kızlar. 18 şubat geldi veee lekelenmem oldu. yıkıldım yine. yoruldum. hafta sonu gittiğimiz misafirlikteki iğneleyici sözler mahvetti. bide kayınvaldeme soruyorlar.zavallı oda istemiyorlar daha diyo ama olmuyoki. çok ağladım. allahım yardım et
canım üzülme olur inş seninde bebişin... hem kendini bilmez terbiyesiz insanlar için canını sıkıp ne diye üzülüyorsun ki deymez:teselli:
zaten bu meraklı insanlar yokmu klava:Çok üzgünüm çoook