- 26 Kasım 2019
- 51
- 13
- 3
- 27
- Konu Sahibi Hayalim34s
-
Akıntı var ağrı da çok nadir oluyor ama ınternette 12 gün gecmesi lazım iğneden sonra diyo adetime 1 hafta var onu bekliycemcanım bende pko luyum aynı senin gibi 2 ocakta catlama iğnesi oldum test bende yarın yapım diyorum idrar da senin kasikta agri fln oldu mu akinti varmi
Canım doktor sana klomeni verdiğinde catlatma igmeside mi verdi yoksa kontrole gittin de mi iğneden basettiİnşallah çok istiyorum öyle olmasını ❣
Yarın yap bence 12 gün olmuşBen aynı çatlatma iğnesi oldum bugun 12. Günüm bi kaç gün daha bekliycm sonra test yapcm iki haftadr göğiüslrm feci ağrıyo ara ara kasık bel ağrım var bakalım herşeyin hayırlısı
Klomeni kullandim kontrole gittim baktı ve yumurtan büyümüş dedi iğne yaptı göbegimden 36 saat sonra ilişki dedi üzeriden 1 hafta geçti işteCanım doktor sana klomeni verdiğinde catlatma igmeside mi verdi yoksa kontrole gittin de mi iğneden basetti
İgneyi hastanede mi alıyoruz eczaneden miKlomeni kullandim kontrole gittim baktı ve yumurtan büyümüş dedi iğne yaptı göbegimden 36 saat sonra ilişki dedi üzeriden 1 hafta geçti işte
Doktor reçete yazıyo en yakın eczaneden alıp geliyosun doktor yapıyo iğneyiİgneyi hastanede mi alıyoruz eczaneden mi
benim eşim yaptı pıt diye göbüşten anlamadm bile:)Doktor reçete yazıyo en yakın eczaneden alıp geliyosun doktor yapıyo iğneyi
Tamam canım çok sağol bende klomene başladım benimde yarin son cuma günü kontrole gidecem bakalım hayırlısı artik birde canım sana bir şey daha sorabilir miyimDoktor reçete yazıyo en yakın eczaneden alıp geliyosun doktor yapıyo iğneyi
Çok heyecanlandm abla ya hadi hayırlısı ilk bebiş mi olcaktamam kızlar yazıcam hemen merak etmeyin
benim günlerdir oturdugum yerde bile kasık agrım var bir de gögüslerim inanılmaz hassaslaştı bakalım :)
15 dk daha beklicem sora arıcam :)
Tabiki istersen özelden de yazabilirsunTamam canım çok sağol bende klomene başladım benimde yarin son cuma günü kontrole gidecem bakalım hayırlısı artik birde canım sana bir şey daha sorabilir miyim
hiç heyecanlanmayın kızlar sonuç negatif 2,06 cıktı :)
5 altı negatif kabul ediliyor.
ben artık gününde yaparım testi bu arada yapmam bir daha sanırım, 13nde yaparım.
bir tutsa ilk bebiş olacak göz bebeği olacak da tık yok nazlı poncikten :)
doktorum zaten bana tutmazsa önümüzdeki ay aşılama dedi, o da tutmazsa tüp bebek yapalım direkt dedi. benim yaş malum :)
hepinizin gönlünden geçen neyse kabul olsun kızlar insallah :)
Özel değil canım çok sağol yinede benim dun adet bitti ama karnim çok sis sanki 4 5 aylık hamileyim seninde öyle oldu mu yumurtalıklar büyümüş ya ilac etkisinimi gösteriyor acabaTabiki istersen özelden de yazabilirsun
Yinede belli olmaz ablacım ya Hayırlısı olsunhiç heyecanlanmayın kızlar sonuç negatif 2,06 cıktı :)
5 altı negatif kabul ediliyor.
ben artık gününde yaparım testi bu arada yapmam bir daha sanırım, 13nde yaparım.
bir tutsa ilk bebiş olacak göz bebeği olacak da tık yok nazlı poncikten :)
doktorum zaten bana tutmazsa önümüzdeki ay aşılama dedi, o da tutmazsa tüp bebek yapalım direkt dedi. benim yaş malum :)
hepinizin gönlünden geçen neyse kabul olsun kızlar insallah :)
Ben ilaca adetimin 4 günü başladım ilaç bittikten sonra şişkinlik oluyodu ama öyle çok degilÖzel değil canım çok sağol yinede benim dun adet bitti ama karnim çok sis sanki 4 5 aylık hamileyim seninde öyle oldu mu yumurtalıklar büyümüş ya ilac etkisinimi gösteriyor acaba
Benim göbek de var normalde 57 kiloyum ama şuan baya gobegim var kilo mu aldım ilaç mi bilmiyorum cuma günü belli olacak bakalım hakkımızda hayirlisiBen ilaca adetimin 4 günü başladım ilaç bittikten sonra şişkinlik oluyodu ama öyle çok degil
Bende test yaptım biraz önce negatif doktor adetini bekle dedi adetimede 1 hafta var tam hayırlısı bakalım hakkımızda inşallah pozitif olur sonuçBenim göbek de var normalde 57 kiloyum ama şuan baya gobegim var kilo mu aldım ilaç mi bilmiyorum cuma günü belli olacak bakalım hakkımızda hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?