- 30 Mart 2022
- 5.204
- 2.936
Herşey olabilir ama maddi açıdan Ocak ayını bekliyorumNeden beklediniz ki belki tüpler tıkalı olabilirmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herşey olabilir ama maddi açıdan Ocak ayını bekliyorumNeden beklediniz ki belki tüpler tıkalı olabilirmi
Yumurtlama takibi yaptırmadın mı cnmMerhaba arkadaşlar burda yeniyim, bu ay klomen kullandım 5 gün iki adet şeklinde ayın 14 ü müthiş bi agrı kasıklarımda yumurtladıgımı düşündüm 23 üde adet görmem gerekirken geciktim ama sonuç 0.100 gebelik yok?
Geç döllenme olabilirmi yoksa klomene baglı bir gecikmemidir bu bilgisi olan ?????
Ben bu ay klomen kullandım yumurtalık takibi yaptırdım kendi çatladı iğne vurmadı doktorum beş altı gün geçti adetim bugün adet oldum dün doktorum sol taraftaki yumurtalarımın aşırı büyüdügü için kiste dönüstüğünü söyledi ben bu ay veremicem doktora para kendim alıp kullanıcam klomen ölüm yok ya ucunda en fazla nurtopu gibi kistlerim olur yineMerhaba arkadaşlar burda yeniyim, bu ay klomen kullandım 5 gün iki adet şeklinde ayın 14 ü müthiş bi agrı kasıklarımda yumurtladıgımı düşündüm 23 üde adet görmem gerekirken geciktim ama sonuç 0.100 gebelik yok?
Geç döllenme olabilirmi yoksa klomene baglı bir gecikmemidir bu bilgisi olan ?????
merhabaBen bu ay klomen kullandım yumurtalık takibi yaptırdım kendi çatladı iğne vurmadı doktorum beş altı gün geçti adetim bugün adet oldum dün doktorum sol taraftaki yumurtalarımın aşırı büyüdügü için kiste dönüstüğünü söyledi ben bu ay veremicem doktora para kendim alıp kullanıcam klomen ölüm yok ya ucunda en fazla nurtopu gibi kistlerim olur yine
Merhaba cnm kullanmadım onun yerine saraçoğlunun incir kürünü yaptım bakalım bekliyorum sende durumlar nasıl şuanmerhaba
kullandınız mı bilmiyorum ama lütfen doktor kontrolü dışında kullanmayın ilk önce kendiniz önemlisiniz siz iyi olmazsanız bebişiniz daha fazla gecikir , bende şuan bekliyorum henüz çocuğum yok bu ay ilk kez klomen kullandım
Klomeni neden ve nasil kullandiniz acaba benim sonuclar iyi esiminkilerde iyi. Hsg cektirdim 14 aralıkta progesteron hormonu vercem daha ilac tedavisine baslamadik hicMerhaba arkadaşlar burda yeniyim, bu ay klomen kullandım 5 gün iki adet şeklinde ayın 14 ü müthiş bi agrı kasıklarımda yumurtladıgımı düşündüm 23 üde adet görmem gerekirken geciktim ama sonuç 0.100 gebelik yok?
Malesef ki bugün regl oldum yarın kontrole gideceğiimMerhaba cnm kullanmadım onun yerine saraçoğlunun incir kürünü yaptım bakalım bekliyorum sende durumlar nasıl şuan
Hadi yaa hayırlısı olsun bende bu aydan umutlu degilim ama nasip bakalım benim de daha 11 gun varMalesef ki bugün regl oldum yarın kontrole gideceğiim
Umudunuzu kaybetmeyin, Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur olumlu düşünelim vardır bir hayır :)Hadi yaa hayırlısı olsun bende bu aydan umutlu degilim ama nasip bakalım benim de daha 11 gun var
Ben klomeni neden kullandım, adetlerim başından başına 23 günde bir oluyordu yumurtam iyi düzeyde oluşmuyordu yumurta güçlendirici olarak verdiler. Ama çatlatma ignesi vermedi doktorum klomenden sonra baktı iyi güzel gün aşırı ilişki deyip gönderdi. Bilmiyorum çatladımmı ne oldu bu ay içimde kalmasın diye hsg de çektirdim sorun yok şükür. Bekliyorum malesef bilgim yok ki doktor ne derse onu yapıyoruzKlomeni neden ve nasil kullandiniz acaba benim sonuclar iyi esiminkilerde iyi. Hsg cektirdim 14 aralıkta progesteron hormonu vercem daha ilac tedavisine baslamadik hic
Haklisin valla, bende icimde kalmasin diye hsg cektirdim bakalimBen klomeni neden kullandım, adetlerim başından başına 23 günde bir oluyordu yumurtam iyi düzeyde oluşmuyordu yumurta güçlendirici olarak verdiler. Ama çatlatma ignesi vermedi doktorum klomenden sonra baktı iyi güzel gün aşırı ilişki deyip gönderdi. Bilmiyorum çatladımmı ne oldu bu ay içimde kalmasın diye hsg de çektirdim sorun yok şükür. Bekliyorum malesef bilgim yok ki doktor ne derse onu yapıyoruz
Hsg de bişey çıkmadıysa güzel, adetiniz düzgünse de klomen vermez belki doktorHaklisin valla, bende icimde kalmasin diye hsg cektirdim bakalim
Düzensizlesti maalesefHsg de bişey çıkmadıysa güzel, adetiniz düzgünse de klomen vermez belki doktor