2 yıllık evliyim son 6 aydır çocuk istiyoruz cnm tedavide 2. Ayımız işte doktorum 4 ay kendiliğinden hamile kalmamı bekledi çünkü kontrole gittiğimde yumurta oluşumu vardı gelişimi iyiydi ama olmadı artık yawaştan tedaviye başlayalım dedi bakalım hayırlısı artık nasip rabbim hepimize nasib etsin inşaallahYeni mi çocuk düşündünüz canim
Inşallah gönlünde ki olur canim haberlerini bekliyorum2 yıllık evliyim son 6 aydır çocuk istiyoruz cnm tedavide 2. Ayımız işte doktorum 4 ay kendiliğinden hamile kalmamı bekledi çünkü kontrole gittiğimde yumurta oluşumu vardı gelişimi iyiydi ama olmadı artık yawaştan tedaviye başlayalım dedi bakalım hayırlısı artık nasip rabbim hepimize nasib etsin inşaallah
Aminnn inşaallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin canım yıllarca hasretle özlemle bekleyenler var rabbim isteyen bekleyen dileyen herkeze versin inşaallahInşallah gönlünde ki olur canim haberlerini bekliyorum
Bende 8 senedir istiyorum canim amin insallah nasipAminnn inşaallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin canım yıllarca hasretle özlemle bekleyenler var rabbim isteyen bekleyen dileyen herkeze versin inşaallah
Kaç yıllık evlisin cnm yaş kaç sorması ayıp inşaallah rabbim tez zamanda iyi haberlerini almayı nasib etsinBende 8 senedir istiyorum canim amin insallah nasip
Amin canim 36 9 senelik evliyimKaç yıllık evlisin cnm yaş kaç sorması ayıp inşaallah rabbim tez zamanda iyi haberlerini almayı nasib etsin
Oooo maaşallah canımmm rabbim en kısa zamanda güzel haberlerini almayı nasib etsin inşaallah bende 32 33 e merdiven dayadım artıkAmin canim 36 9 senelik evliyim
Sanada masallah canim tüm isteyenlere versin rabbimOooo maaşallah canımmm rabbim en kısa zamanda güzel haberlerini almayı nasib etsin inşaallah bende 32 33 e merdiven dayadım artık
Aminnn inşaallah cnmmSanada masallah canim tüm isteyenlere versin rabbim
Canim inşallah bebeğin en kısa zamanda seninle olur. Bende miyom yoktu ama benim maalesef tutmadı tekrar deniyorum ilk çatlama olgunlasmada ağrı oldu 1 hafta sürdü benim çatlama iğnesi ağrı yapiyormus öyle dediler bilmiyorum ben olmadim. Acele etme bekle bence stres de kötü etkiliyo tutunmasını. Inşallah vardir canim güzel haberler verirsin bizeMerhaba bende adet 5. Gününden itibaren 5 gün klomen kullandım sabah akşam 10 ocakta ta çatlatma iğnesi oldum 1 gün bekle yarın dan itibaren 1 gün arayla ilişki önerdi özellikle bugün kasıkarım çok ağrıyor acaba bugün mü çatladı bugün ara verme günü ama bilemedim çok gergin ve endişeliyim aklımdan hiç çıkmıyor 8 aylık evliyim 3 aydan itibaren doktora gittim miyim var dediler 8 cm laporoskopik oldum yapisiklikta varmış onu da açtılar 3 ay ara verdik koruncaksiniz dedi neyse şimdı işte klomen +çatlatma iğnesi yapıldı umutlanmalimiykm bilmiyorum 25i adet günüm bekleyemiyorum
Canim inan ki anlıyorum seni benim 8 sene oldu her düştüğümde umudum oldu bende öğretmenim kpss çalışıyorum.direk tüp bebek düşünme bence benim olmuştu stresden düştü hemde tutunama dan.İnşallah ama daha yeni 1 gün oldu iğne yapıları 15 gün nasıl geçer bilmiyorum her ay hayalkırıklığı yaşadım evlendiğimde beri hiç korunmadik bu seferde olmazsa bekleyecegim hazirana kdr 1 yıl geçmiş olur direk tüp bebek denize umarım gerek kalmaz.. bankacılık ve zaten çok stresli bi işim var bi de üzerine bu çok yoruldum
8 ay yazmışsın canım yıl DİE anladım kusurabakma aynı zamanda evlenmiş demek :)j
2013 te evlenmedim canım. Bekliyorum inşallah bu ay hamile kalırız hep beraber8 ay yazmışsın canım yıl DİE anladım kusurabakma aynı zamanda evlenmiş demek :)j
Yok canim olmadı doktor gerek yok dedi sperm düşüklüğü vardi önceden bize de şok olmuştu şimdi duzeldi çok şükür. Ama eşimin ailesi yüzünden stres yapiyom her ay düzenli tartışma ritüelleri var. Yine de düşünüyorum gördükçe birilerini umut oluyo bana sende hiç üzülme ben 36 yaşındayım bak çabalıyorum sende öyle ol vitamin alın pekmez yiyin gerçekten ise yarıyo.çok zor Allah yardımcın olsun varlığını bilip kaybetmek çok çok acı. . Ben iki çizgi görmeyine herşeye çok istiyorum hiç bu kdr zor olacağını düşünmemiştim Allahım nasip etsinnerde isteyen varsa.. meleklerimizi bize göndersin amin.. şimdi çatlatma oldumu sende ne durumdasin
Hoşgeldin canim inşallah hepimize de rabbim nasip eder bebiş. Bende yine başladım 4. Günü iki içiyorum folik asit de kullanıyorum bakalim. Klomen bitince 2 gün sonra doktor yumurtaya bakıyor gidecek misin iğne icinMerhaba arkadaşlar öncelikle Rabbim size bana isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim, bizde sekiz aydır korunmadik hiç bir problem olmadığı halde hamile kalamadim. Geçen ay doktorum klomen ve folik asit verdi kullandim hamile kaldım ve düştü. Kimyasal gebelik yasadim, anliycaginiz yeni yıla düşük ile girdim. Bu ay yine klomen kullandim adetin dördüncü günü başladım iki gun once klomen bitti. Folik asit e devam. Bu ay nasıl geçecek bilmiyorum. Kusura bakmayın uzun yazdım