Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Klomen kullanımında ovulasyon takibi yapan kızlaar, 2 3 gün üst üste pik gören var mı aranızda?

Kızlar ya benim kasığımda ağrı oluyor batma gibi acaba kist mi oldu bende 😞🤔 adet öncesi vardı da adet olunca geçer dedim yine oluyor
G Gecemsi G Gizoludi M mrve36
Benim kist vardı ondan doktor reglinin 4. Günü gel bakalım dedi. Bu akşam randevum haber veririm benim gitmişti kist yoksa duruyor mu. Gerçi herkesde aynı olmaz ama belki fikir verir. Senin ne zaman kontrolün?

Klomen kullanımında ovulasyon takibi yapan kızlaar, 2 3 gün üst üste pik gören var mı aranızda?
Ben de takip yapmıyorum doktora gidince zaten optimal büyüklüğe geldiğinde folikul çatlama iğnesi yapılıyor dolayısıyla pik bakmaya gerek var mı bilemedim. O iğnenin etkisiyle sürekli birkaç gün de pik cikabilir yani.

Benim kist vardı ondan doktor reglinin 4. Günü gel bakalım dedi. Bu akşam randevum haber veririm benim gitmişti kist yoksa duruyor mu. Gerçi herkesde aynı olmaz ama belki fikir verir. Senin ne zaman kontrolün?
Benim haftaya salı canım yumurtalara bakacaktı işte büyümüş mü diye . Aynen sen yaz bakalım yine. Klomenden sonra mı oluştu peki kist

Tamam canım yazayım acaba klomen kullanırken soğan kürü yapılsa zararı olurmu
Benim de aklıma geldi o canım ama acaba hapla beraber ters etki eder mi diye kafam karıştı bide herşey herkese ayni etkiyi yapmiyo diyolar bence sen bol bol havuç ve incir ye bu ara insallaj gerek kalmaz ama en kötü diğer ay denersin soğan kürünü bide doktorum bana balık ye demişti ton balığı falan yumurta kalitesi için ıyiymis

Benim haftaya salı canım yumurtalara bakacaktı işte büyümüş mü diye . Aynen sen yaz bakalım yine. Klomenden sonra mı oluştu peki kist
Evet canım ikinci ay ben de doktor klomifen i iki katına çıkardı ilk ay sadece bir yumurta ve çok uzun sürünce büyümesi ama bu sefer de işte 2 yumurta ama onla beraber diğer tarafta da kist büyüdü

X