- 29 Kasım 2019
- 152
- 75
- 13
- 27
- Konu Sahibi Nartanesi555
-
Benim de lh yüksek di insilin yüksek di polistik over tehsisi konulmadi bana inan o nu deseler hah tamam sorunum bu dicektim yok adet hep duzensizdi son yılarda 48,50 günde bi oluyor ama 16 yaşında ilk gittiğim de 6 ay olmadım inan o zaman dedim bi şey var ama hep bi şey yok dediler 21 yaşıda gittim gene kist falan yok denildi bu sefer de adet 50 günde ama azaldı kahverengi pembe tonlardan olmaya başladı sonra evlendim 1.5 sene sonunda şimdi hamileyim 7 haftalıkCanım hormon testim nasıldı biraz bilgim.var o konuda
Iñslalah olur seninde canımBende aynı durumdayım 1 buçuk sene oldu yaklaşık hamile kalamadım. İkinci klomen denemem bu ay, yarın bat günüm ama yine kırmızılar gelecek gibi hissediyorum
Şimdide düşük riskim var dua ediyorum allah hayırlı hamilelik ler versin dualarımızı kabul etsin hepinizin isteyen herkeze versin bana daBenim de lh yüksek di insilin yüksek di polistik over tehsisi konulmadi bana inan o nu deseler hah tamam sorunum bu dicektim yok adet hep duzensizdi son yılarda 48,50 günde bi oluyor ama 16 yaşında ilk gittiğim de 6 ay olmadım inan o zaman dedim bi şey var ama hep bi şey yok dediler 21 yaşıda gittim gene kist falan yok denildi bu sefer de adet 50 günde ama azaldı kahverengi pembe tonlardan olmaya başladı sonra evlendim 1.5 sene sonunda şimdi hamileyim 7 haftalık
1.5 sene hep uğurlu derler canım 1 senede anca olur derler hep bana inşallah yakında bebek haberini verirsinBende aynı durumdayım 1 buçuk sene oldu yaklaşık hamile kalamadım. İkinci klomen denemem bu ay, yarın bat günüm ama yine kırmızılar gelecek gibi hissediyorum
Son durumunuz ne oldu acabaOlmaz olur mu canım çoğumuz bu yolda geciyoruz bende pko yok ama yumurtalıklar tembelmiş biraz her ay ovülasyon olmuyormuş. Geçen ay klomen kullandim en fazla 13 mm oldu bu ay tekrar kullandim yaron kontrole gideceğim bakalım ne diyecek doktor.
Valla testim nerde bilmiuorum doktor iyi dedi amaCanım hormon testim nasıldı biraz bilgim.var o konuda
İnşallah rabbim kucağınızi boş bırakmasınBende aynı durumdayım 1 buçuk sene oldu yaklaşık hamile kalamadım. İkinci klomen denemem bu ay, yarın bat günüm ama yine kırmızılar gelecek gibi hissediyorum
Son durumunuz ne oldu acaba
Bana da haber verin mutlaka inşallah güzel sonuçlar alırsınızDoktor kontrolüm yarın
Ne kadar güzel ne kadar samimi şekilde yazmışsınızBende de kendimi bildim bileli polikistik over var..
22 yaşında tedaviye başladım, klomen ile 2 yumurtam oluştu ama gebelik elde edemedik. Sonra aşılamaya geçtik. Sonuç 5 negatif aşılama. Güçlü olmaya çalışıyorum ama bir yandan da aldığım olumsuz sonuçlar karşısında bir yanım buruk ve kırık..
Sonra tüp bebek denedik. Yine olmaz diyordu bir yanım, bir yanımda da belkiler, inşallah olurlar.. Adet ağrıları gibi ağrılar gelince dedim yine olmadı, ama hamileymisim. Çok zor ve yıpratıcı bir sürecti benim için. Bir gün ben de kucağımda bebeğimle okuyabilecek miyim bu forumda eski mesajlarımı derdim hep.. Çok şükür..
Her zorluğun arkasından bir kolaylık gelirmiş ya, 2 sene sonra doğal yoldan hamile kaldım ikinci oğluma..
Hersey bir imtihan.. Sabır acı ama meyvesi tatlıdır.
Bir gün sizler de anne olacaksınız, koskoca dünyayı yarayan Allah'ın gücü bir bebeğe elbette ki yeter.. Fakat bir zamanı var. Vakti gelmeden hiç bir çiçek açmıyor.. Umudunuzu sakın kaybetmeyin. İlerde bir gün bu yazdıklarınızı tebessüm ederek okuyacaksınız sizler de..
Iğne acıtmıyor merak etmeyin ben kendim yaptım bütün iğnemi :)Ne kadar güzel ne kadar samimi şekilde yazmışsınızdilerim öyle olur bugün iğne yapılacak çatlatma iğnesi ben biraz korkuyorum inşallah çok acımaz
İğnemi yaptırdım acımadı gerçekten de.Ama aklıma bir şey takıldı.36 saat sonra ilişki dedi doktorum ama ya bugün sabah iğneden önce kendiliğinden çatlama olduysa ne olacakIğne acıtmıyor merak etmeyin ben kendim yaptım bütün iğnemi :)
Bana da haber verin mutlaka inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Sizin adınıza çok çok sevindim.Benim de iki yumurtam var keşke benim de bir ikizim olsaGeldim doktordan bende canim 2 yumurtam büyümüş ( ikiz ihtimali var dedi) catlatma iğnesi uygulamam gerekiyor bu akşam. Çok mutluyum en azından klomen işe yaradı bundan sonra da artık tutar mı tutmaz mı Allah bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?