• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullandım ilk ay kimyasal gebelik geciren

Amin cnm amin 🥰 birkaç güne kasık agrın gögüs ağrısı olur sıcaklık basıyor beş ağrısı bulantı oluyor cnm bende oldu doktor yumurtlama dan dedi
Sen kaç gün kullandın çatlatma iğnesi oldun mu ilk defa mı kullanıyorsun biraz fazla soru sordum ama aynı durumu yaşayınca merak ediyor insan ☺️ desene zor günler bekliyor beni☺️

Sen kaç gün kullandın çatlatma iğnesi oldun mu ilk defa mı kullanıyorsun biraz fazla soru sordum ama aynı durumu yaşayınca merak ediyor insan ☺️ desene zor günler bekliyor beni☺️
Yok cnm sor tabii insan duyunca rahat ediyor yok cnm 19.7 olmuş dedi igneye gerek göremedi 1 2 güne catlar gün aşiri ilişki yap dedi yaptım sonra hamile olduğumu öğrendim sonra da kimyasal oldu kanamam oldu şimdi yine başladim adetim 3 günü başladim işte bekliyorum cnm sali günü kontrol var 🥰

Aynen bekleme süresi cok uzun yıl gibi geliyor sen kaç aydır istiyorsunuz bebek ☺️

Sonuç belli mi ne yaptiniz
Yok cnm ilk ay yani aralıkta kimyasal gebelik gecirdim bu ayda birdaha deniyoruz klomen sogan kuru de deniyorum inşallah faydası olurda hamike olurum ama 3 gündür kasık agrım var bakalim 🤲 inşallah güze haber olur 26 sına bat günüm

Yok cnm sor tabii insan duyunca rahat ediyor yok cnm 19.7 olmuş dedi igneye gerek göremedi 1 2 güne catlar gün aşiri ilişki yap dedi yaptım sonra hamile olduğumu öğrendim sonra da kimyasal oldu kanamam oldu şimdi yine başladim adetim 3 günü başladim işte bekliyorum cnm sali günü kontrol var 🥰
Yaa üzüldüm geçmiş olsun. Hadi bakalım bu sağlıkla tutar inşaAllah 🥰

Hiç duymadım cnm odami yumurta için bende ilk kez kullandım sevindim işte kanamam oldu gittim kimyasal dedi ama sağlıksız gebelik de düşük oluyormuş 2 de öyle olurmu acaba o korkum var
Eski doktotum bana f3mara vermisti. Doktorumu değiştirdim su an bir profesör e gidiyorum ve asla hastalarına femara vermediğini, ilac hakkinda ciddi makaleler bulundugunu, ciddi yan etkileri olduğunu falqn söyledi. Bence doktorunuza güvenin

Eski doktotum bana f3mara vermisti. Doktorumu değiştirdim su an bir profesör e gidiyorum ve asla hastalarına femara vermediğini, ilac hakkinda ciddi makaleler bulundugunu, ciddi yan etkileri olduğunu falqn söyledi. Bence doktorunuza güvenin
Bende ilk defa duydum o ilacı aynen doktor güveni cok önemli gercekten tesekkür ederim

Amin cnm amin 🥰 birkaç güne kasık agrın gögüs ağrısı olur sıcaklık basıyor beş ağrısı bulantı oluyor cnm bende oldu doktor yumurtlama dan dedi
Yoğun beyaz kokusuz akıntı ve göğüs Ağrım var 3 gündür, ilk kez böyle bir şey oldu yumurtlama mi bu

Eve

Evet cnm bu yumurtlama belirtileri bat kaç gün var
20 gün var daha. 36 gün civarında bir adet oluyorum. Normalde yumurtlamam 19-22. günlerde ama bu sefer BAT a 20 gün varken belirtiler oldu neden olabilir

20 gün var daha. 36 gün civarında bir adet oluyorum. Normalde yumurtlamam 19-22. günlerde ama bu sefer BAT a 20 gün varken belirtiler oldu neden olabilir
Klomen felan kullandın mi yada ilaç felan kullandın mı erkende olabikşr bazi insanlar adet bitince hemen yumurtlama yapıyormuş

Kızlar göğüs ayrım iyice arttı adet olacakmış gibi bu nedir :(

Back