İnşallah yumurtalar olgunlaşırsa iğne mi oluyor? Yoksa çatlanması mı bekleniyor biraz bilgisizim anlatabilir misiniz devlete gidiyorum doktorda uzun uzun anlatmıyo cok kalabalık oluyo
Evet kilonunda etkisi var kilon normalden fazlaysa diyet yap bence çünkü tüm dengeleri bozuyor. Bende pko falan yoktu ama yumrta temblliği vardı bi ara bana da kilo alma demişti benimde reglim sürekli düzensizdi dediğin gbi ama gebelik konusunda problem yaşamadım inşallah kendiliğinden çatlar seninde
Bende ayın 18 inde iğne oldum 4 yumurtam olmuştu 20 ml ve 19 ml boyutlarında iğne oldum gün aşırı ilişki verdi doktor beklemedeyim kızlar Bendede pcos var malesrf
Merhaba kızlar biraz geç yazdım ama yeniyim burda. Bende temmuzdan beri Dr a gidiyorum bir düşüğüm var üzerinden 6 ay geçti gebelik istiyorum ama Dr hiçbir şekilde bir sorun olmadığını söyledi bende klomen kullandım ardından letrasan verdi geçen ay hatta bu ilaçlardan sonra Dr çok umutluydu ama yine olmadı bu ay da estrofem verdi geçen salı gittim daha istediğim büyüklükte değil cumartesi gel çatlatma iğnesi yapicam dedi ama cumartesi gittim çok şükür kendiliğinden çatladıgini söyledi ilişki önerdi oldu ama kasıklarımda ağrı var ekstradan da Çarşamba günü duphastona baslamami söyledi adet gunume daha 12 gün var inşallah tutar benim gibi yaşayan var mı acaba rabbim hepimize hayırlısıyla kucagimiza bir evlat versin