ben 2 yıldır büyük bir hasretle bebek bekliyorum
sürekli doktordayım
klomen kullandım 3 ay
dün çatlatma iğnesi oldum bir yumurtam varmış
şimdi bekliyorum
arkadaslar gecen ay klomen kullandım 6 yumurtam oldu doktor ıgne vermedı cogul gebelıkten korktu ama bende korunmadım yinede gebe kalamadım:roflol::roflol:cok uzuldum dr um buay kı yumurtlamamın gec olacagını soyledı adetıme 2 gun var vesadece kasıklarımda ara ara sancı olyo.benım gıbı olupta gebe kalan varmı :çok üzgünüm::çok üzgünüm:su ıkı gun nasıl gececek testte yaptırmaya cesaretım yok:1no2:
arkadaslar gecen ay klomen kullandım 6 yumurtam oldu doktor ıgne vermedı cogul gebelıkten korktu ama bende korunmadım yinede gebe kalamadım:roflol::roflol:cok uzuldum dr um buay kı yumurtlamamın gec olacagını soyledı adetıme 2 gun var vesadece kasıklarımda ara ara sancı olyo.benım gıbı olupta gebe kalan varmı :çok üzgünüm::çok üzgünüm:su ıkı gun nasıl gececek testte yaptırmaya cesaretım yok:1no2:
slm arkadaşlar bende bu ay klomen kullandm bakalım ne olcak adetımın 15. günü 16 milim yumurtam olmuş hayırlısı bakalım
olur cnm neden olmasın umudunu yitirme hepimiz yazıcaz buraya kimin oldu kimin olmadı güzel bişey burda yazışmak aynı şeyleri yaşan arkadaşlarla paylaşmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?