• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen Kullandım 6 Yumurtam Oldu

• Konu Sahibi Konu Sahibi shao
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bende bu ay gonaphene kullandım 2 yumurtam oluştu.bri 18 mm bi de 23 mm olduğunda çatlatma iğnesi vuruldum.bugün progesteron testi sonucunu alıcam ve dr gideceğim. ama dr yumurtalıklar çok iyi pıtırcık tarlası gibi yumurta var dedi ama yalnızca 2 tanesi gelişti.inşallah bu ay olursizce şansım var mı eşimde hiç bir problem yok .100 milyon sperm ve morfoloji çok iyi ama 11 aydır bekliyoruz.

SLM KIZLARR,kıymetlim canım bende klomen tedavisindeyim 2. ayım bu.29 kasımda progesterona baktırdım.33.2 çıktı doktorum çok iyi dedi.5 in üzerinde olanlar iyiymiş.2 yumurtam oluşmuştu.7 aralık pazar günü bhcg baktırcam.İNŞALLAH BU AY ALLAH GÜLDÜRÜR CANIM BİZİ. SENİN PROGESTERON KAÇ ÇIKTI YAZARMISIN MERAK ETTİM CANIM.:1hug:

canım merhaba yeni bir üye olarak doğru siteyi buldum galiba.bende klomen+çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.2 defa ameliyat oldum bebeklerim 12 haftalık karnımda kalp atışları durdu.kan pıhtılaşması ve rahimde perde varmış laporoskopi oldum.4 ay ara vermiştik.şimdi ise bitti 27.09.2009 yani yarın klomene başlıcam yine günde 2 taneyle.çatlatma iğnesi oluyordum diğerlerinde..... ameliyat yapan doktor çatlatma iğnesine gerek yok dedi..aynı zamanda glukofen kullanıyorum kist için peki yumurtalarım çatlamaz diye düşünüyorum bu konuda bilgin varsa çok sevinirim canım...

seninle konuşsak çok iyi olur canım ama msn gibi sürekli görüşülmüyor işte.peki klomen kullandıktan sonra yumurtalarının çatladığını hangi tahlille anlıyorsun canım

sen ne zaman giriyorsun internete canım yani hangi aralar çalışıyormusun.ben çalıştığım için saat 5.30 dan sonra görebiliyorum msjlarını honey53

bende 4 aydır evliyim çocuk yok inşallah bu ay olur korkuyorum ablamların da çocukları olmadı ya benimde olmassa eşim çocukları çok sever allah yardım etsin

][/COLOR]
selam arkadaşlar klomen yumurtayı çatlatıyor mu?

elbetteki canım hem adetini düzenler hemde yumurtalarında bir zayıflık varsa onları güçlendirip hamile kalma olasılığını da yükseltir.

meraba arkadaşlar bende 1sene 3 aydr ewliyim doktorm bna eylül ayında klomen ve çatlatma iğnesi verdi 2 tane bunları kullan önümzdeki aya hamile gelirsn dedi ama ben hastalandm bende bu ay bidaaha gitmeyi düşünmüyordm ama sizleri okudum bazılarınıza 3 ay klomen tedavisi uygulnmış acaba gitsemmiki bilmiyorum gitsm ble anca adetimn 6 günü gideblirim ne yapsm bilmiyorum bu arada doktor bana klomenn yanında folk asitte vermşti ben işte ddoktora gitmm araalık ayına kadr folk asiti kullanıım olmassa giderm diodum ama burdfa yaznları okuyunca fam karıştı sizce ne yapsm bu arada yaşım da 19 acaba çok acele etmesmmi diorm bana yardımcı olrsanz sewinr5m

Slm bende aranıza yenı katıldım 2 yıllık evlıyım ve bebek ıstıyorum 6 ay Önce dr gıttım gluphagon 850 verdı mıde bulantısı yaptıgı dÜzensız kullandım bu ay dr gıttıgımde farlutal verdı ve adetımız 5 gÜnÜ klomene baslıycam ınŞallah hepımız ıÇın hayırlısı olur dıyorum.....

slm arkadaşlar bende 2 senelik evliyim. 15 aydır bebek düşünüyoruz ama olmadı. 1 ay önce dr gittiğimde klomen verdi. kullandık herşey güzeldi. yumurtam büyümüştü ve iğnede yapıldı ama sonuç hüsran oldu ve ben yıkıldım bu ayda aynı şekilde deavm ediyoruz dr klomen verdi bakalım bu ay ne olacak açıkcası ümit kalmadı bende..

merhaba arkadaşlar bende bu ay klomen kullandım sağda ve solda 2 yumurtam olduğunu söyledi dr um boyutlarıda 15 -15 miş pek umutlu değilim keşke daha çok yumurtan olsaydı şansımız artardı dedi klomen kullanmamın 4. günümdeyim yarında içeceğim cumartesi kontrol var büyürmü acaba ya çok moralım bozuldu :((((((((((

:nazar:slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 5 aylık evliyim. bizde bebek düşünüyoruz geçende doktora gittim ve yumurtlama tembelliğim olduğunu söyledi. bana klomen verdi adetinin 5. günü başla günde 2 tane içmemi istedi.bide hormon testi yaptı ve test sonucunun çok iyi olduğunu kolay cevap alınabileceğini söyledi. ilaç 5 günde bitiyor ilaç bittikkten 2 gün sonra eşinle 10 gün kadar birliklikte ol dedi o kadar. bana ne iğne ne de tekrar gel gibi birşey demedi. ilaca dün başladım. acaba faydasını görürmüyüm.:nazar:

merhabalar
benimde sağda küçük bir kistim var.doktorum önemli olmadığını söyledi.
klomen kullandım,4 yumurtam oluşmuş solda, ama daha küçüklermiş.klomen etkisini biraz geç gösteriyormuş.bir de estrofem kullanıyorum ben.
yumurtlama takibine başladık,yarın tekrar gidicem ama ne yalan söyleyeyim umudum yok :59:

bir de arkadaşlar,benim 2-3 gündür kasıklarımda ağrı oluyor,yumurtalar büyüyünce ağrı olur mu??yoksa yanlış şeye mi yoruyorum :59:

ben 2 yıldır büyük bir hasretle bebek bekliyorum
sürekli doktordayım
klomen kullandım 3 ay
dün çatlatma iğnesi oldum bir yumurtam varmış
şimdi bekliyorum

Back