• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen Kullandım 6 Yumurtam Oldu

• Konu Sahibi Konu Sahibi shao
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende yenı katıldım bu sıteye.
ılk defa bu ay klomen tedavısı gordum.gunde 2 tane içtım klomenden.ve sonuç 30 mm olmuş bir yumurtaya sahıbım çok buyudu .çatlatma ıgnesı verdı.umarım kıst olmaz çatlar ve gebe kalırım.çok uzuluyorum :(

30 mm olup çatlayıp hamıle kalanlar varmı acaba.

ben 2 yıldır büyük bir hasretle bebek bekliyorum
sürekli doktordayım
klomen kullandım 3 ay
dün çatlatma iğnesi oldum bir yumurtam varmış
şimdi bekliyorum

bende bu ay bir kutu klomen kullandım bugün dr. 20 mm yumurtamın oluştuğunu söyledi çatlama iğnesini vurundum bugün ve birde bana bir kutu duphaston verdi ona da yarın başlicam ve 10 gün kullanıcam. bakalım sonuç ne olacak?:97:

arkadaslar gecen ay klomen kullandım 6 yumurtam oldu doktor ıgne vermedı cogul gebelıkten korktu ama bende korunmadım yinede gebe kalamadım:roflol::roflol:cok uzuldum dr um buay kı yumurtlamamın gec olacagını soyledı adetıme 2 gun var vesadece kasıklarımda ara ara sancı olyo.benım gıbı olupta gebe kalan varmı :çok üzgünüm::çok üzgünüm:su ıkı gun nasıl gececek testte yaptırmaya cesaretım yok:1no2:

arkadaşlar 8 aylık evlıyım cocuk ıstıyorum doktora gıttım klomen verdı kullandım bitti ve bu ay ogrendım kı hamıleyım klomenı tavsiye edıyorum ama tabı doktor tavsıyesıyle ve birde kışıye görede değişir.bana belkı yumurtan oluşur catlamazsa gel iğne verecem dedim ama allahıma cok şükür gerek kalmadı allah herkese versın....:66:

arkadaslar gecen ay klomen kullandım 6 yumurtam oldu doktor ıgne vermedı cogul gebelıkten korktu ama bende korunmadım yinede gebe kalamadım:roflol::roflol:cok uzuldum dr um buay kı yumurtlamamın gec olacagını soyledı adetıme 2 gun var vesadece kasıklarımda ara ara sancı olyo.benım gıbı olupta gebe kalan varmı :çok üzgünüm::çok üzgünüm:su ıkı gun nasıl gececek testte yaptırmaya cesaretım yok:1no2:

arkadaşlar 8 aylık evlıyım cocuk ıstıyorum doktora gıttım klomen verdı kullandım bitti ve bu ay ogrendım kı hamıleyım klomenı tavsiye edıyorum ama tabı doktor tavsıyesıyle ve birde kışıye görede değişir.bana belkı yumurtan oluşur catlamazsa gel iğne verecem dedi ama allahıma cok şükür gerek kalmadı allah herkese versın....:66:

merhaba ben aranıza yeni katıldım bilmiyorum sorunuma tecrübenize dayanarak cevap verecemisiniz ilgilenirseniz sevinirim beni sadece siz anlarsınız bundan eminim.benim prolaktin sorunum bu sorun 5 aylık bebeğimi kaybettikten sonra başladı. ilaçla düştü ama ilacı bırakınca gene yükseldi yumurtlama gerçekleşmiyodu buyüzden. bu ay klomen kullandım. yumurtlama gerçekleştı daha sonrasında çatlatma iğnesi oldum ve benim çok kötü sağ ve sol kasığımda ağrı oldu. bugün doktora gittim ve progesteron testi yapıldı. progesteron 15.8 çıktı doktor değeri ii buldu. ama genede hamilelik için %15-20 olma şansı var dedi.korktum ama düşük olunca sağlıkbanalı bir kadındada o şans var dedi benimle aynı sorunu yaşayan varmı.bu arada sağda ve solda aynı 2 tane yumurtam gelişti.ne zaman sonuçlanır illa adetimi beklemem gerekiyor. yüce rabbim herkezin derdinin dermenını verir umarım dualarım herkez için.ilginiz için çok teşekkürler

ya arkadaşlar bende 2 ay klomen kullandım bu ay doktor 2 tane yumurta oluşmuş dedi ama hiç iğneden bahsetmedi neden acaba bilenlerden yardım bekliyorumm

Merhaba,

4 yıllık evliyim ve 1 yıldır bebek planlıyoruz, doktorum yumurtlama takibine başladı ve adetimin 2. gününden itibaren 5 gün boyunca birer adet klomen kullanmamı söyledi ve 8. gününde de kontrole gitmemi istedi, internetten okuyorum herkese farklı günlerde kullanmaya başlatıyolar ve farklı miktarlarda kullanıyorlar, neden böyle olduğu hakkında bilgisi olan var mı... klomen kullananlar varsa ne şekilde kullandıkları ile ilgili bilgi verebilirler mi, ve ilk ayda sonuç veriyor mu, paylaşırsanız sevinirim...

Selam bayanlar ben geldim yeniyim aranızda :) Bende 5 aydır deniyorum ancak gebe kalamadım 10 gündür hastanedeyim, adetim çok düzenli, hormon tahlillerim çok iyi çıktı, doktor eşimi çağırdı spremiyogram yaptı sonuç çok iyi çıktı, bana klomen verdi 5 gün kullandım dün doktora gittim 5 tane yumurtam olmuş, bu sonuca doktor süper dedi, herşeyim normal doktorumda şaşırdı ama gelin görün ki sonuç alamıyorum. Aralık ayına kadar denemeye devam olmazsa Aralıktan sonra HSG filmi çekicekmiş doktor. Bu ay klomene çok güveniyorum bakalım hakkımızda hayırlısı :) Bana dua edin

Merhaba kızlar bende sizdenim. Klomen kullanmıştım.hamile kalamadım.bende kızıp ümidi kestim.daha sonra ki ay hamile kaldım.oğlum 4 yaşında canım bir bebek daha yapmak istiyor.inşallah rabbim nasip eder.bugünn adetimin 5. Günü inşalllah.ümidi kesmeyin.

mrb arkadaşlar.aranıza yeni katıldım.bende bebiş isteyenlerdenim.2gün oldu klomen kullanıyorum.ve 1 aralıkda dokt.gidecem kontrole.klomen kullandıkdan sonra hamile kalabilecekmiyim.bazı yorumları okumdum o ay hamile kalanlar olmuş.darısı başıma ve çocuk isteyenlere.hamile kalmak için hangi yöntemler kullanmam gerekiyor ve hangi sıklıkda ilişki olmalı..bilen varsa cv versin lütfen.

arkadaşlar birşey sormak istiyorum 8 aydır çocuk istiyoruz ama olmadı bu ay ilk kez klomen kullandım günde 1 tane ve adetin 5. günü başladım kullanmaya.malesef hamile değilim ve 3 gün önce adet oldum.bu ay adetim feci şekilde ağrılı oluyor sizce klomenin etkisi var mıdır ? dr yumurta takibi yapmadı bu ay başka dr gideceğim ve yumurta takibi yaptıracağım. telaşlanmak için erken mi sizce gerek var mı klomene

merhabalar bende yenı katıldım aranıza bu ay bende kullandım klomen ama malesef olmadı cok buyuk bı hayal kırıklıgı oldu cok merak edıyorum neden olmadı ılk kullanmada hamıle kalanlar oldugunu duyunca cok umutlanmıstım bılgısı olan varsa yardımcı olabılırmı acaba tekrar doktora gıtmek ıstemıyorum cok sıkıldım yaa

slm arkadaşlar bende bu ay klomen kullandm bakalım ne olcak adetımın 15. günü 16 milim yumurtam olmuş hayırlısı bakalım

SLM kızlar ben daha yeniyim bu sitede ben 13 senelik evliyim 9 yaşında kızım var durumumu anlatayım size yaşadıklarımı ben bundan 3,5 ay önce dış gebelik ameliyatı oldum sağ tüpümü aldılar sadece sol tüp var ama şimdi çok iyiym tabi :)) daha sonra rahim filmi istedi doktorum çektim evet biraz ağrılı ama gerçekden adet sancısı gibi şimdi aranızda soranlar olucak adet sancısı ama şidetllimi yoksa hafifmi orta ağrılı çok değil sakın korkmayın şuabt 27 de çektim bu çarşamba aldım sonucumu benim doktorum kartalda araştırmada çekti ücret ödemedim yani çok şükür allahıma temiz çıktı sonuçum şimdi tedaviye başladık klomen kullanıyorum adet 2. günü başla dedi doktorum yumurta takibine başladı doktorum ayın 16 da gidicem bakalım arkadaşlar dua edin bana :)))))

slm arkadaşlar bende bu ay klomen kullandm bakalım ne olcak adetımın 15. günü 16 milim yumurtam olmuş hayırlısı bakalım

olur cnm neden olmasın umudunu yitirme hepimiz yazıcaz buraya kimin oldu kimin olmadı güzel bişey burda yazışmak aynı şeyleri yaşan arkadaşlarla paylaşmak

Bende bu ay kullandım klomen. tuplerım tıkalıydı hsg cekımınde sag tupum acıldı. kolemen sayesınde 2 taraftan da yumurtam olustu ama bu ay sol tarafımın guclu oldugu aymıs soldakı yumurtamın boyutları cok ıyıydı. ıkı gun ust uste yapılan muaydede sag tarafımdakı yumurtlar 14 mm de kaldı. bı ay sag bır ay sol taraf guclu olurmus :) ınsallah bu aya kısmet olur. :)

slm arkadaslar ben gecen ay cocuk ıcın doktora gıttım yumurtamın olmadıgı ıcın klomen verdı bıttıktn sonra gıttım 16 bı yumurtam oldugunu ertesı gun ılıskıye grmemı ıns olacagnı dedı o ay olmadı adet oldugumda tekrar gttm catlamanın olmadıgını 18 mm yukseldıgını eger tedavıye devm ederse kırs olacgnı soyledı tedavı ye devam etmedı ama acıklamada yapmadı bnm cocugum olmayacagı anlamına mı gelıyo bu ay sansım yok mu

olur cnm neden olmasın umudunu yitirme hepimiz yazıcaz buraya kimin oldu kimin olmadı güzel bişey burda yazışmak aynı şeyleri yaşan arkadaşlarla paylaşmak

adettimhala gelmedı cnm 6 gun gectı gıttım tahlıl yaptırdım neggatf dedı doktr....

Back