slm
inşallah hamilesindir. bende klomen kullanmaya bugün başladım.1 senedir deniyoruz ama olmadı. bebiş çalışmalarına başlamadan önce doktor kontrolunden geçtim. her şeyin normal olduğunu söyledi. aradan 1 sene geçti. ben iyice manyak oldum. bu sefer tekrar doktora gittim. eşimden spermiyogram istediler, benden rahim içi film istendi. allahım o ne acı bir tecrübeydi. neyse kanallarda problem çıkmadı. eşimin spermlerin hareketliliğinde azalma varmış??? bana klomen kullanmamı söyledi. 3 ay denememi olmazsa aşılama yöntemine gececek.tabii ben salak gibi dr bazı soruları sormayı untmuşum.
sorum şu kızlar.
1) klomen kullanmaya regl döneminin 5. günü başladım yani bugün. ilişkiye bu ilaçlar bitincemi başlanacak
2) klomen kullanarak hamile kalan var mı?
3) bu stresten nasıl kurtulunur.
lütfen biri bana yardımcı olsun ben evliyim ama kendimi tanıttıgım yerde bekar yazıyo nasıl deiştirebilirim bi sorun olurmu.bende anne olmayı çok istiyorum 1 yıl 3 aydır evliyim 2 ay ganophene bu ayda klomen kullandım ama bi türlü hamile kalamıyorum[/QUOkimse yokmuuuuu
bende bu ay klomen kullandım ve yumurtalar catlamamış kist yaptı adet olamadım şimdide kist için ilaç kullanıyorum(((((((((((((((((((((((8
ben de geçen ay klomen kullandım.günde 1 tane kullandım ama çok fazla yumurtlama olmuş.çoğul gebelik olur diye aşılama yapmadı doktorumuz.şimdi adet günümü bekliyorum,umarım kiste dönüşmez..bu ay yarım klomen kullanıcakmışım,yani kırarak yarısını içicem..bakalım ne olucak??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?