• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen Kullandım 6 Yumurtam Oldu

• Konu Sahibi Konu Sahibi shao
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

shao

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2008
36
0
86
İstanbul
arkadaslar gecen ay klomen kullandım 6 yumurtam oldu doktor ıgne vermedı cogul gebelıkten korktu ama bende korunmadım yinede gebe kalamadım:roflol::roflol:cok uzuldum dr um buay kı yumurtlamamın gec olacagını soyledı adetıme 2 gun var vesadece kasıklarımda ara ara sancı olyo.benım gıbı olupta gebe kalan varmı :çok üzgünüm::çok üzgünüm:su ıkı gun nasıl gececek testte yaptırmaya cesaretım yok:1no2:

öncelikle geçmiş olsun. bende klomen kullanıyorum geçen ay kullandım ve doktor kontrolüne gittiğimde yumurtanın çok iyi oluştuğunu söyledi. ve bende hamile kalamadım 3 ay kullanacağım.
herşeyin hayırlısı ne diyelim..

slm
inşallah hamilesindir. bende klomen kullanmaya bugün başladım.1 senedir deniyoruz ama olmadı. bebiş çalışmalarına başlamadan önce doktor kontrolunden geçtim. her şeyin normal olduğunu söyledi. aradan 1 sene geçti. ben iyice manyak oldum. bu sefer tekrar doktora gittim. eşimden spermiyogram istediler, benden rahim içi film istendi. allahım o ne acı bir tecrübeydi. neyse kanallarda problem çıkmadı. eşimin spermlerin hareketliliğinde azalma varmış??? bana klomen kullanmamı söyledi. 3 ay denememi olmazsa aşılama yöntemine gececek.tabii ben salak gibi dr bazı soruları sormayı untmuşum.
sorum şu kızlar.
1) klomen kullanmaya regl döneminin 5. günü başladım yani bugün. ilişkiye bu ilaçlar bitincemi başlanacak
2) klomen kullanarak hamile kalan var mı?
3) bu stresten nasıl kurtulunur.

merhaba hkafkan ilişkiye adetinin 13 -15-17.günlerinde girilmesini önerdi benim doktorum.ilaç yumurtlamayı biraz geciktiriyormuş.(1).(2)klomenle hamile kalan vardır elbet ama ben yakınen hiç duymadım.(3)bu stresten de bebek olmadan kurtulan yoktur herhalde.ama klasik bir cevap olacak takma kafana.senden çok daha kötü durumda olanlar var .mesela ben.inşallah ilacın faydasını görürsün.kendine iyi bak.

slm arkadaslar umudunuzu yıtırmeyın vede fazla takmayın kafanıza ben klomen kullanmamın ılk ayında hamıle kaldım bazen kotu seylerı okuyop kafamıza ıyıce takıyoruz

slm
inşallah hamilesindir. bende klomen kullanmaya bugün başladım.1 senedir deniyoruz ama olmadı. bebiş çalışmalarına başlamadan önce doktor kontrolunden geçtim. her şeyin normal olduğunu söyledi. aradan 1 sene geçti. ben iyice manyak oldum. bu sefer tekrar doktora gittim. eşimden spermiyogram istediler, benden rahim içi film istendi. allahım o ne acı bir tecrübeydi. neyse kanallarda problem çıkmadı. eşimin spermlerin hareketliliğinde azalma varmış??? bana klomen kullanmamı söyledi. 3 ay denememi olmazsa aşılama yöntemine gececek.tabii ben salak gibi dr bazı soruları sormayı untmuşum.
sorum şu kızlar.
1) klomen kullanmaya regl döneminin 5. günü başladım yani bugün. ilişkiye bu ilaçlar bitincemi başlanacak
2) klomen kullanarak hamile kalan var mı?
3) bu stresten nasıl kurtulunur.

evet canım 5.günü kullanmaya başlayacaksın. ben kaldım. bu stresten hamile kalıp kürtaj olursan kurtulursun (bunu ben kendim için diyorum ). ben de klomen kullandım stres sıkıntı kaldım kalmadım. çok büyük sıkıntı yaptım. 2,5 aylığa yakın bebişimi aldırdım. sebebinide merak edersen her 10 kadından 3 görülen boş gebelik oldu. sonra strees yapmamayı yüce mevlam ne verirse hayır eyler demeyi öğrendim. bu olay bana sabrı öğretti. Allahım en yakın zamanda isteyenlere hayırlı evlat versin. 2 ay sonra gene çatlatma denecek belki. ben hayırlısı diliyorum herkes için.:emir_bebek:

bende bu ay klomen kullandım ve yumurtalar catlamamış kist yaptı adet olamadım şimdide kist için ilaç kullanıyorum:((((((((((((((((((((((((8

lütfen biri bana yardımcı olsun ben evliyim ama kendimi tanıttıgım yerde bekar yazıyo nasıl deiştirebilirim bi sorun olurmu.bende anne olmayı çok istiyorum 1 yıl 3 aydır evliyim 2 ay ganophene bu ayda klomen kullandım ama bi türlü hamile kalamıyorum

lütfen biri bana yardımcı olsun ben evliyim ama kendimi tanıttıgım yerde bekar yazıyo nasıl deiştirebilirim bi sorun olurmu.bende anne olmayı çok istiyorum 1 yıl 3 aydır evliyim 2 ay ganophene bu ayda klomen kullandım ama bi türlü hamile kalamıyorum[/QUOkimse yokmuuuuu

ay maşallah 6 yumurtamı ne güzel ya..ben günde 4 tane kullanıyorum 2 tane büyüyor sadece.demekki zamanını kaçırmışsınız..

günaydın kızlar
canlarım ben klomen kullandım ilk hamileliğimde son ay klomeni 3e çıkarmıştık 2 yumurtam oluştu dr banada çatlatma iğnesi vermedi ama ben hamiş kaldım
klomenle hamile kalabilen varmış yani bena.s
6 yumurta oluşan arkadaşım şansın çok çok yüksekmiş ama demekki nasip değilmiş rabbim kısmet etmemiş çalışmalara devam moral bozmayın arkadaşlar ya benim gibi olsanız naaparsınız
ilk bebişim klomenle oldu ama şimdiki tedavide klomene cevap vermiyo vücudum yumurta oluşmuyo:teselli:
eemel kullanıcı panelinden profile gir profili değiştire yani orda bul bekar yazan yeri değiştir
bekar yazsada bi sorun olmaz ama yanlış anlaşılabilir evlilik dışı çocuk yapıyo gibi:jeyyar:

selamlar temmuzdan beri hamile kalamadım iyice stres oldum doktorada çıkmaya ürker durumdayım muayenesi ürkütüyor adetlerimde çok düzenli 29 yaşındayım ve birbuçuk senelik evliyim iyice taktım stres oldum bu tecrübeyi yaşayan bi arkadaş varsa moral verebilir:(((

canım bebişlerımız için herşeye katlanmak zorundayız bende korkuyordum bekledım olmadı benımde adetım duzenlıydı dr gıttim hormon tahlılı yapıldı hormonlarımdan prolaktınım yuksek çıktı 8ayda ılaçla duştu sonra rahım fılmı çekıldı tupler yapışık çıktı laparoskobıyle ayrıldı klomen tedavısıne başladım yumurtalar buyumedı puregon ignede geliştı 3tane yumurtam oldu çatlatma ignem oldu sonra aşılamam yapıldı ve beklemedeyım 5aralıkta gebelık tahlılım yapılacak bence korkma sende başla tamammı canım guzel haberlerını beklıyoruz ilayda29

bende bu ay klomen kullandım ve yumurtalar catlamamış kist yaptı adet olamadım şimdide kist için ilaç kullanıyorum:((((((((((((((((((((((((8

FİLO bende bu ay klomen kullandım ilk dega adetim iki gün gecikti acaba bende de mi kist oluştu kasık ve bel ağrısı var sende de böle mi oldu doktora cuma gidecem sabırsızlıktan çatlayacam:1no2:

ben de geçen ay klomen kullandım.günde 1 tane kullandım ama çok fazla yumurtlama olmuş.çoğul gebelik olur diye aşılama yapmadı doktorumuz.şimdi adet günümü bekliyorum,umarım kiste dönüşmez..bu ay yarım klomen kullanıcakmışım,yani kırarak yarısını içicem..bakalım ne olucak??

ben de geçen ay klomen kullandım.günde 1 tane kullandım ama çok fazla yumurtlama olmuş.çoğul gebelik olur diye aşılama yapmadı doktorumuz.şimdi adet günümü bekliyorum,umarım kiste dönüşmez..bu ay yarım klomen kullanıcakmışım,yani kırarak yarısını içicem..bakalım ne olucak??

yarım klomenmi:uhm:
maşallah ne güzel benimki 3 le bile oluşmuyo artık:sm_confused::teselli:

kızlar bende bu ay gonaphene kullandım 2 yumurtam oluştu.bri 18 mm bi de 23 mm olduğunda çatlatma iğnesi vuruldum.bugün progesteron testi sonucunu alıcam ve dr gideceğim. ama dr yumurtalıklar çok iyi pıtırcık tarlası gibi yumurta var dedi ama yalnızca 2 tanesi gelişti.inşallah bu ay olursizce şansım var mı eşimde hiç bir problem yok .100 milyon sperm ve morfoloji çok iyi ama 11 aydır bekliyoruz.

Merhaba arkadaşlar benim yumurtalıklarda tembellik var glogophage kullanıyorum ve klomen kullndım ama yumurtalığım çok geç oluştu ve bi tane çatlama iğnesi vurdurdum sizce kalma ihtimalim varmı? 6 aralıkta adet günüm merakla bekliyorum.İnşallah bu ay hepimiz hamile kalırız.

Back