- 6 Ağustos 2019
- 116
- 51
- 30
Ayy tatlim cooj sevindim benimde kontrolum vardi gitti 3 yumurtam cok guzel gelismis dedi catlatma ignesi yaptik dedi 11 13 15 gunleri degerlendir iki yunurtandan umutluym diye bakalim hayirlisi insHamileyim kuzummm❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy tatlim cooj sevindim benimde kontrolum vardi gitti 3 yumurtam cok guzel gelismis dedi catlatma ignesi yaptik dedi 11 13 15 gunleri degerlendir iki yunurtandan umutluym diye bakalim hayirlisi insHamileyim kuzummm❤
Haydi inşallah aynı ay alırız bebislerimizi kucagimiza kuzum. Banada doktorum öyle demişti ve oldu bence sende bu ay kalicaksin hamileAyy tatlim cooj sevindim benimde kontrolum vardi gitti 3 yumurtam cok guzel gelismis dedi catlatma ignesi yaptik dedi 11 13 15 gunleri degerlendir iki yunurtandan umutluym diye bakalim hayirlisi ins
Ins canim benim dua et bana da bakalim hayirlisiyla insHaydi inşallah aynı ay alırız bebislerimizi kucagimiza kuzum. Banada doktorum öyle demişti ve oldu bence sende bu ay kalicaksin hamile
Bide canim yumurtan catladiktan kac gun sonra test yaptinIns canim benim dua et bana da bakalim hayirlisiyla ins
Rabbim sağlıklı hayırlı bebiş nasip etsin sana kuzumIns canim benim dua et bana da bakalim hayirlisiyla ins
Kuzum ben yumurta çatladikdan sonra test yapmadım etken gebelik testi yapmıştım adetinden 6 gün önce negatifti bugün bat günüm bugün yaptım silik pozitif cıktı işte foto ekleyemiyorum ki fotosunu atayım sanaBenimde 24 saat icinde catlar da ne zaman test yapsam anlarim
Heeer anladim canim benim hayirlisi ins bakalim bende bat gunumde yapayim o zamanKuzum ben yumurta çatladikdan sonra test yapmadım etken gebelik testi yapmıştım adetinden 6 gün önce negatifti bugün bat günüm bugün yaptım silik pozitif cıktı işte foto ekleyemiyorum ki fotosunu atayım sana
Öyle yap kuzum benim. Hadi birlikte görelim çift çizgileriHeeer anladim canim benim hayirlisi ins bakalim bende bat gunumde yapayim o zaman
Ins canim yaaa baakalim bata 13 gun var benim hayirlisi ise ins gorurruzyazarim sonucuÖyle yap kuzum benim. Hadi birlikte görelim çift çizgileri
Bekliyorum kuzummmIns canim yaaa baakalim bata 13 gun var benim hayirlisi ise ins gorurruzyazarim sonucu
Hamileyim kuzummm❤
Tatlim ilk kullanimsa klomen gecikme yapar benmde ilk kullanimimda 7 gun gecti 31.gun adet gordum bi doktora git yumurtan catlamamis ve kist olusmus olabilirAllah bağışlasın canim babada yardımcı olurmusun doktor babada klomen verdi iğne vermedi sadece bidaha gelmeme gerek yok dedi ama adetim gecikti bugün 3 gün olcak test yaptım negatif çıktı ben geçen ay klomen kullandım yumurtam olusstu doktora gittim.iki günde bir ilişki demişti bu ayda kasımın 10 da adet gunumdu ama olmadım test yaptım tek çizgi çıktı erken mi gebelik testi için yoksa hamile degilmiyim
Teşekkür ederimTatlim ilk kullanimsa klomen gecikme yapar benmde ilk kullanimimda 7 gun gecti 31.gun adet gordum bi doktora git yumurtan catlamamis ve kist olusmus olabilir
Bende 3 cm zararsiz kist oldu o ay klomene ara verdim 1 ay bu ay tekrar kullandim sabah iki aksam 2 ilacim bitti ayin 10 unda kontrole gittim 3 yumurtam gelusmis 18 ve 24 cm doktor hemen oviltre igne yapti gobekten ve igne asiri kasik sirt ve yumurta batma hissi yapti tabi calismalara devam doktor 1 gun ara 1 gun iliski onerdi bakalim kismet artikTeşekkür ederim
Amin teşekkür ederim kuzum. Klomeni sadece bi ay kullandım ve sonrasında gebe kaldım ben. Adet günümde test yaptım pozitifi gördüm. Seninde adetim geçmiş ama geç dollenmede olabilir veya bazılarında klomen gecikme yapabiliyormuş oda olabilir. Sabırla bekle rabbim aratmasın nasip etsin sizede isteyen herkese de çok başka bi duygu. Allahım mahrum bırakmasın hickimseleri.Allah bağışlasın canim babada yardımcı olurmusun doktor babada klomen verdi iğne vermedi sadece bidaha gelmeme gerek yok dedi ama adetim gecikti bugün 3 gün olcak test yaptım negatif çıktı ben geçen ay klomen kullandım yumurtam olusstu doktora gittim.iki günde bir ilişki demişti bu ayda kasımın 10 da adet gunumdu ama olmadım test yaptım tek çizgi çıktı erken mi gebelik testi için yoksa hamile degilmiyim
Yumurta oluştu ama onun çatlaması önemli bide hicbir sebebi yokken sadece doğru zamanı bekletiyor rabbimBen sadece 5gun kullandım yumurta oluştu dedi hatta doktoruma yazdım cevap bekliyorum
Iste catlamasi icin risk almamasi lazim doktorun catlatma ignesi yapmasi lazimdi ki kesin catlasin yoksa catlamasa kist oluyor bide kistle ugrasiyo insan bence sen git doktora baksin catlamismi catlamamis miYumurta oluştu ama onun çatlaması önemli bide hicbir sebebi yokken sadece doğru zamanı bekletiyor rabbim