Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen kullandım ilk ay kimyasal gebelik geciren
- Konu Sahibi Huma12
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- klomen klomen çatlatma iğnesi klomen gebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
Bende aynı şekilde klomen ve otriville kullandım maalesef kimyasalla sonuçlandı ben korunmadım doktor gerek olmadığını söylediKlomen kullanıp ilk ay kimyasal gebelik gecirdim 2 ay kullanıyorum ama korkuyorum yine olur diye
Aynen bende bu ay oldu siz ne zmn oldu buay yine klomen verdi bana ama korkumda var içimde yine olur dlyeBende aynı şekilde klomen ve otriville kullandım maalesef kimyasalla sonuçlandı ben korunmadım doktor gerek olmadığını söyledi
- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
Canım Kasım da geçirdim 26sında. Doktor gerek yok korunmana dedi tekrar adet görünce gel tekrarlayalım bidaha deneyelim ama ben daha adet görmedim 43 gün falan oluyoAynen bende bu ay oldu siz ne zmn oldu buay yine klomen verdi bana ama korkumda var içimde yine olur dlye
Hadi ya ben adet oldum ztn düşük öyke oldu sonra da ilaç başladım benimki hemen düştüCanım Kasım da geçirdim 26sında. Doktor gerek yok korunmana dedi tekrar adet görünce gel tekrarlayalım bidaha deneyelim ama ben daha adet görmedim 43 gün falan oluyo
- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
Ya canım şöyle ben gebeliğimi öğrendim bir hafta içinde betam düzgün artmadı birden azalmaya geçti kanamam başladı 26 kasımda da düşük yaptım o günden bu zamana bidaha adet görmedim. Olunca 3.günü gidip tekrar başlayacağım klomene ama doktora femera yı da söyleyeceğim sanki buradaki bayanlar ondan daha memnunHadi ya ben adet oldum ztn düşük öyke oldu sonra da ilaç başladım benimki hemen düştü
Hiç duymadım cnm odami yumurta için bende ilk kez kullandım sevindim işte kanamam oldu gittim kimyasal dedi ama sağlıksız gebelik de düşük oluyormuş 2 de öyle olurmu acaba o korkum varYa canım şöyle ben gebeliğimi öğrendim bir hafta içinde betam düzgün artmadı birden azalmaya geçti kanamam başladı 26 kasımda da düşük yaptım o günden bu zamana bidaha adet görmedim. Olunca 3.günü gidip tekrar başlayacağım klomene ama doktora femera yı da söyleyeceğim sanki buradaki bayanlar ondan daha memnun
- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
Femara da aynı klomen gibi bende burda duydumHiç duymadım cnm odami yumurta için bende ilk kez kullandım sevindim işte kanamam oldu gittim kimyasal dedi ama sağlıksız gebelik de düşük oluyormuş 2 de öyle olurmu acaba o korkum var
Anlaıdm cnm inşallah bu ay hamike kaldırımda gerek kalmazFemara da aynı klomen gibi bende burda duydum
- 18 Ekim 2015
- 190
- 61
- 98
- 37
- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
Muayene olmuşmuydunuz yumurtanız çatladı mı durum neydi ne zaman oldunuz adeti ilaçtan kaç gün sonra mesela beta kontrol ettirdiniz mi belki sizde kimyasal gebelik yaşıyorsunuzBende ilk defa klomen kullandım gebelik oluşmadı ,adet oldum ama nerdeyse gelmiyor bir ped dolmamistir arkadaşlar niye böyle oldu şuan gelmiyor kanamam 1 gün sürdü
Belki gec döllenme oldu test yaptırdın mı yada doktoruna sor ben de 5 gün gecti ve sonra kanamam oldu gittim kimyasal oldugu için düşük olmuş dediler ama normal adetim oldu 5 gün adet oldum ben sonra klomen bu ay da yaptım bakalim ne olacakBende ilk defa klomen kullandım gebelik oluşmadı ,adet oldum ama nerdeyse gelmiyor bir ped dolmamistir arkadaşlar niye böyle oldu şuan gelmiyor kanamam 1 gün sürdü
- 18 Ekim 2015
- 190
- 61
- 98
- 37
- 18 Ekim 2015
- 190
- 61
- 98
- 37
Banada vermedi igne cnm dediki ilaç bitince 5 gün sonra gel dedi gittim 19. 7 mm olmuş 1 tane dedi gün aşırı ilişki yap dediDoktor hiç cagirmadi ki ,çatlatma da vermefi
- 2 Temmuz 2019
- 804
- 4.167
- 63
- 24
Aynen cnm akıntı oluyır o yumurta gelişiyor yaa ondan oluyor normal yani oKızlar merhaba bende bu ay klomene başladım ama afedersiniz bütür bütür beyaz akıntım var sizde de oldu mu hiç?
- 2 Temmuz 2019
- 804
- 4.167
- 63
- 24
Amin cnm amin birkaç güne kasık agrın gögüs ağrısı olur sıcaklık basıyor beş ağrısı bulantı oluyor cnm bende oldu doktor yumurtlama dan dediAy çok teşekkür ederim bende anlam verememiştim. Allah'ım hepimize hayırlı evlat versin
- 18 Ekim 2015
- 190
- 61
- 98
- 37