kızlar merhaba ben de bu ay ilk defa klomen kullandım. Poliskistik over vardı benim de, dr um normal düzenli yumurtalayamadığımdan ve reglimin düzensizliğinden dolayı klomen vermişti. 4 yıldır evliyim, 2 yıldır korunmasak da 1-2 aydır ancak denemelere başlamıştık ama 2 senedir korunmadığımız halde gebelik olmayınca vakit kaybetmeden yumurtalıkları olgunlaştırsın diye Klomen verdi.
Klomen'i 31 Temmuz'da bitirdim, 5 gün, sabah-akşam aldım. Bugün muayenemde birden fazla yumurtalık olgunlaşmıştı görüldü. 12 - 17mm gibi.. yarın sabaha çatlatma iğnesi verdi. ilk klomen tedavisinde çatlatma iğnesi vermesinin nedeni daha da beklemeyelim diye midir sizce bilgisi olan var mı? yarın sabah iğneyi yapıcam hayırlısıyla inşallah:/ daha öne yapan varsa kolay mıdır bilgi paylaşabilir mi? Eczaneden akşama alıp evde detaylı bakacağım. kendi kendime yapabileceğimi söyledi hemşireler, yaparım bakalım:)
Çatlatma iğnesi sonrası regl tarihim taa 27 Ağustos olarak görünüyor, tedavinin tutup tutmadığını en erken nasıl ne zaman öğrenebiliyoruz? Regl dönemini beklemek gerekiyor mu bilgisi olan var mı? Herkese sevgiler...