- Konu Sahibi yarininbitanesi
markasından öturu olabılır bendoktora gıtmeden denedıgımde pzıtıf gördum ama pko varmıs ondan bı ıse yaramamıstı calısmalar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet markadan kaynaklanıyor olabilir. Netten araştırıp almıştım ama benim bi işime yaramadı. Fakat sen yine de deneyebilirsin sonuçta sen de pozitif sonuç vermiş bende hiç vermemiştimarkasından öturu olabılır bendoktora gıtmeden denedıgımde pzıtıf gördum ama pko varmıs ondan bı ıse yaramamıstı calısmalar :)
ikidir klomen kullanıyorum.3.ne bugun başladım.benim doktorum her gittigimde çatlatma ignesi yapıyordu.bakalım artık bu ay kalırım inşallah ya.Esimin degerleri iyi onda bir sorun yok ama bende sorun
Kac senedir ugrasiyoruz ama sonuc negatif daha once ignede kullandim ama olmadi doktorumu degistirdim tahlil yapildi normal cikti ve klomen verdi sadece catlatma ignesi niye vermedi anlamadim
Doktorun yumurta kontrolü yapmayacak mi canim. Genelde klomen bitince çağırıyorlar ama kontrol etmek için.Arkadaşlar merhaba,
İlkkez kullanacam,bugun adetimin 2. Günü sabah akşam 5 gün boyunca kullan demişti,daha sonra progestron hormununa bakalım dedi ama anlamadım,kaçıncı günü kan verecem acaba?bilginiz var mı?kaçıncı günde ilişki olmalı?
Bilgi verebilirseniz sevinirim
merhaba, masal01010 klomeni bende kullandım.ama 5.günü başlamam gerektigini söyledi doktorum.zaten beş günde bitiyor ve 12.gün kontrole gidiyorsun.çatlatma ignesi yapıyorlar.36 saat içinde yumurta çatlıyor.igneyi vuruldugun gün dahil,ertesi günüde ilişki olması lazım.ben üç ay tedavi gördüm ve sonuç alamadım.inşallah sen alırsınArkadaşlar merhaba,
İlkkez kullanacam,bugun adetimin 2. Günü sabah akşam 5 gün boyunca kullan demişti,daha sonra progestron hormununa bakalım dedi ama anlamadım,kaçıncı günü kan verecem acaba?bilginiz var mı?kaçıncı günde ilişki olmalı?
Bilgi verebilirseniz sevinirim