klomen kullananlar

Yani benim icin tam yarin oluyor.pzrtsi gittim dr a klomenden iki gun sonra.cmrt en iyi iliski gunum desene o zaman:KK53:22 sinde test yaparsam cikabilir.

kac tane yumurtan olusmus? Idrar testi yaptiginda 5 10 dk icinde bisey cikmadi die sakin uzulme benim belli belirsizdi hatta esime gosterdim varmi diye gormuomus ama ben uzulucem diye yok diyememis yarim saat sonra baktim daha cok belirginlesmisti hemen acile gittim test yatirdim 4 haftalik hamileydim

Valla doktorum catlatma ignesi vermedi niye catlatma ignes vermedi bilmiyorum ama dedigin dogru demekki kendiliginden catlamiyor 4aydir kullaniyorum klomeeni henuz bir gebelik olmadi ilacla olmazsa igneye geceriz dedi valla bilmiyorum napicaz cok zor bird urum allah yardimcimiz olsun

kac tane yumurtan olusmus? Idrar testi yaptiginda 5 10 dk icinde bisey cikmadi die sakin uzulme benim belli belirsizdi hatta esime gosterdim varmi diye gormuomus ama ben uzulucem diye yok diyememis yarim saat sonra baktim daha cok belirginlesmisti hemen acile gittim test yatirdim 4 haftalik hamileydim
4 tane vardı canım benim.evet geçen kinde bende aynı ole oldu.eşim göremedi.bende hayali var dedim gittikçe koyulasmisti.eşim testle gezindi evde bebeğim diye seviyordu ahahahhaha

Valla doktorum catlatma ignesi vermedi niye catlatma ignes vermedi bilmiyorum ama dedigin dogru demekki kendiliginden catlamiyor 4aydir kullaniyorum klomeeni henuz bir gebelik olmadi ilacla olmazsa igneye geceriz dedi valla bilmiyorum napicaz cok zor bird urum allah yardimcimiz olsun
Canim ben dr a sordum igne vercekmisin diye oda sen ka
ablrsin bu y umurtayla gerek yok onu hamile kalamayanlara veriyoruz dedi.eşinin değerleri iyi mi

Benim doktorumda aksine ikisinin bir arada kullanilmasi gerektigini savunuyor cunku yumurta ne kadar buyurse buyusun bazen kendiliginden catlamayabiliyormus

Esimin degerleri iyi onda bir sorun yok ama bende sorun
Kac senedir ugrasiyoruz ama sonuc negatif daha once ignede kullandim ama olmadi doktorumu degistirdim tahlil yapildi normal cikti ve klomen verdi sadece catlatma ignesi niye vermedi anlamadim

Benim arkadasiminda 10 seneden beri olmuodu canim ben hamile kaldiktan sonra oda klomen ve pregnyl catlatma ignesi vurundu oda ilk ayinda hamile kaldi

Benim doktorumda aksine ikisinin bir arada kullanilmasi gerektigini savunuyor cunku yumurta ne kadar buyurse buyusun bazen kendiliginden catlamayabiliyormus
Hepsi değişik bu dr ların. Ben daha önce hamile kaldığım için sen in hamile kalmanda sikintin yok kalabiliyorsun değerlerinde iyi onu kalamayanlara yapiyoruz dedi.bazı dr riske atmiyor ışte.4 tane yumurta var hepsimi catlicak analmadım ki

Yok canim hepsi catlamiyo zaten icinden 1 tanesi buyuyup catliyo klomen ama ikiz olma ihtimalini artiriomus :) doktorlari hic anlamiyorum zaten hepsi farkli seyler soyluyo

Esimin degerleri iyi onda bir sorun yok ama bende sorun
Kac senedir ugrasiyoruz ama sonuc negatif daha once ignede kullandim ama olmadi doktorumu degistirdim tahlil yapildi normal cikti ve klomen verdi sadece catlatma ignesi niye vermedi anlamadim
Inş bu ay olur cnm ya tahlilin iyi cikti diye vermedi demekki.

Yok canim hepsi catlamiyo zaten icinden 1 tanesi buyuyup catliyo klomen ama ikiz olma ihtimalini artiriomus :) doktorlari hic anlamiyorum zaten hepsi farkli seyler soyluyo
E catlamayanlar nereye gidiyo acaba:KK66: ikiz olabilir keşke olsa bi kerede kurtuluruz.senin ikiz mi yoksa

Yok canim oglum olacak Allahin izniyle bu arada yumurtan sagda catlarsa erkek solda catlarsa kiz diolar bende tuttu :)

Doktora kontrole gittiginde soyluo hangi tarafin catliyacagini bide bende klomen kullanmaya basladim ansan beri sag kasigimda hic bitmek bilmeyen agrilar vardi hamileligimin 2 Bucuk Ayina kadarda hic kesilmedi hamileligimide kasik agrisindan anlamistim bide akibti ve kahverengi akintim olmustu adet olacagimi sanmistim

Doktora kontrole gittiginde soyluo hangi tarafin catliyacagini bide bende klomen kullanmaya basladim ansan beri sag kasigimda hic bitmek bilmeyen agrilar vardi hamileligimin 2 Bucuk Ayina kadarda hic kesilmedi hamileligimide kasik agrisindan anlamistim bide akibti ve kahverengi akintim olmustu adet olacagimi sanmistim
Benimde sağ aciyo cnm dr da sağ tarafın acicak dedi.ztn aciyo yaniyo gibi dedim.aynen bendede akıntı tam regl günü, kahvrngi akıntı geldi.sancı oldu kasIklarimda.bide göğüs uçlarım çok aciodu.Ilk belirti oydu hatta şimdi hep yokluyom:KK66:

X