klomen kullananlar

Canım buyumezse bu ayin malesef boş geçecek önümüzdeki ay tekrar klomene başlatır bildiğim kadarıyla 3 ay klomen kullanıyorlar doktorlar sonrasında tedaviyi bi üst aşamaya çıkarıyorlar

benzer durumdayiz cnm benim de klomenle 2. ayım bu ay daha adetimin 7. günü yumurtam çatlamış ama yeterince büyümeden çatlamış tahmini kaliteli bir yumurta değil doktor da şok oldu. klomene devam ettim dün bitti bugun kontrole gidicem başka büyüyen yumurta var mi diye bakicak insallah vardir yoksa bu ay boşa gecicek

bana klomeni 2 ye çıkarmam iğnlerle ilerleriz dedi ama ne iğnesi hiç bilgim yok
göbekten yapilan yumurta gelistirici iğneler var cnm can yakıcı birşey değil korkma sakın ama maliyeti daha fazla. bence 1 ay klomeni 2ye çıkarıp denesin. bende günde 2 tane kullaniyorum klomeni üstelik benim yumurtlama sorunum olmamasina rağmen doktor günde 2 tane verdi. ben gonal f igne de kullandim ama cok pahalilar

İğne ya otırdom geçen ay biliyorum olsunda maddiyat önemli değil klomen iki tane bende fazla etkili olıyo iğneye devam edecez heral beş de belli olacak bakalım

insallah bu mübarek gün Rabbim senin yüzünü de güldürsün. haberlerini bekliyorum
Gittim dr ye iki yumurtam oluşmuş iğne verdi çatlarma için bide fitil verdi kimyasal gebeliği önlemek için progesteron takviyesi bugün iğne yaptırıp 24/36 saat ilişki dedi 31i ne kadar adet olmazsan gebelik testi yaptır dedi bakalım bolacak

Arkadaşlar banada dr klomen verdi daha önce gittiğim doktorların hepsi aşılama dedi bi tek en son gittiğim dr aşılama ya gerek yok dedi kafam karıştı sizce ne yapmalıyım ?

Eşimle bizde bebiş istiyoruz inşaallah. Doktora başvurduk araştırdık çok memnunlar. Gerekli tahlilleri falan yaptı eşim ve bana. Herhangi bir sorun bulunmadı. Normal herşey. Klomen kullanıyorum bugun 4. Günüm kasık Ağrı'larım başladı doktora sorduk yarın gelin dedi. Yarın gidicez bakalım. Acile gittik idrar da enfeksiyon çıktı doktorumda hiçbir ilaç kullanmayın bol bol su iç yarın gel bakayım dedi. Rabbim inşaallah bebiş nasip eder. SiZler ilk klomen kullanmada hamile kaldınız mı???

Canım ben ilk defa kullanacağım. Doktor bir tane iç on gün iç dedi. İlaç bittikten 7gün sonra gel dedi. Çok gec bi tarih olacakki.benim de aklıma gelmedi hiç sormak. Yumurtlama biterki 17gün sonra. Bilgin var mı bu konuda

Canım kaç gün içtin günde kaç tane içtin. Nezaman doktora gittin. Bana 10gün iç 7gün gecsin ilaç bitince yani 17gün sonra gel dedi :-(

cok şükür iki tane yumurtam var 16 mm olmuş :) çoook mutlu oldum. bu aydan ümidi kesmek üzereydim. pazartesiye 20mm olursa catlatma ignesi vercek. insallah senden de güzel haberler aliriz
Canım pazartesiye dediğin ilaç bittikten kaç gun sonra oluyor pazartesi. Bide günde kaç tane içtin klomen. İlaç bitince mi gittin doktora 16 mm oldugu zaman.

Kızlar bende bu ay klomen kullandım,çatlatma iğnesi oldum, ilişkiden üç gün geçti.. çok halsizim.

Daha önce de klomenle gebe kalmıştım ama düsukle sonuçlandı malesef. Bu ay klomen kullandım, istenen büyüklüğe gelmemiş yumurtalar, menagon kullandım üç gün de, sonrası iyi oldular.

Allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah. Çok zor bir bekleyiş.

Canım pazartesiye dediğin ilaç bittikten kaç gun sonra oluyor pazartesi. Bide günde kaç tane içtin klomen. İlaç bitince mi gittin doktora 16 mm oldugu zaman.
klomeni 5 gün kullandim cnm bitince kontrole cagiriyor sonra 2-3 gunde bi kontrole cagirabilir. 18-20 mm arasi olunca catlatma ignesi verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…