- 24 Ekim 2015
- 177
- 33
- 13
- 37
- Konu Sahibi gelgitkralicesi
-
benzer durumdayiz cnm benim de klomenle 2. ayım bu ay daha adetimin 7. günü yumurtam çatlamışmerhaba ben yeni üyeyim geçen ay bende klomen kullandım ve 7 tane yumurtam oluştu iğne yaptırdım 3 tanesi çatladı 4 tanede kist oluştu gebelik oluştuğunu sandık fakat kimyasal gebelik oluştu bende pko var dr tekrar klomene başlettı fakat günde 1 e düşürdü bu kez de yumurta boyutları çok küçük dedi bugün tkrar kontrole gidecem dua edin büyümüş olsun ..büyümezse ne yapılıyor bilgisi olan varmı ?
benzer durumdayiz cnm benim de klomenle 2. ayım bu ay daha adetimin 7. günü yumurtam çatlamışama yeterince büyümeden çatlamış tahmini kaliteli bir yumurta değil doktor da şok oldu. klomene devam ettim dün bitti bugun kontrole gidicem başka büyüyen yumurta var mi diye bakicak insallah vardir yoksa bu ay boşa gecicek
bana klomeni 2 ye çıkarmam iğnlerle ilerleriz dedi ama ne iğnesi hiç bilgim yokCanım buyumezse bu ayin malesef boş geçecek önümüzdeki ay tekrar klomene başlatır bildiğim kadarıyla 3 ay klomen kullanıyorlar doktorlar sonrasında tedaviyi bi üst aşamaya çıkarıyorlar
cok şükür iki tane yumurtam var 16 mm olmuş :) çoook mutlu oldum. bu aydan ümidi kesmek üzereydim. pazartesiye 20mm olursa catlatma ignesi vercek. insallah senden de güzel haberler alirizcanım benim inş iyi haberler alırız mübarek cuma günü hayırlı haberler alırız
göbekten yapilan yumurta gelistirici iğneler var cnm can yakıcı birşey değil korkma sakın ama maliyeti daha fazla. bence 1 ay klomeni 2ye çıkarıp denesin. bende günde 2 tane kullaniyorum klomeni üstelik benim yumurtlama sorunum olmamasina rağmen doktor günde 2 tane verdi. ben gonal f igne de kullandim ama cok pahalilarbana klomeni 2 ye çıkarmam iğnlerle ilerleriz dedi ama ne iğnesi hiç bilgim yok
İğne ya otırdom geçen ay biliyorum olsunda maddiyat önemli değil klomen iki tane bende fazla etkili olıyo iğneye devam edecez heral beş de belli olacak bakalımgöbekten yapilan yumurta gelistirici iğneler var cnm can yakıcı birşey değil korkma sakın ama maliyeti daha fazla. bence 1 ay klomeni 2ye çıkarıp denesin. bende günde 2 tane kullaniyorum klomeni üstelik benim yumurtlama sorunum olmamasina rağmen doktor günde 2 tane verdi. ben gonal f igne de kullandim ama cok pahalilar
Çok sevindim senin adına canım bende beşde öğrenicem hayırlısı olsun bakalımcok şükür iki tane yumurtam var 16 mm olmuş :) çoook mutlu oldum. bu aydan ümidi kesmek üzereydim. pazartesiye 20mm olursa catlatma ignesi vercek. insallah senden de güzel haberler aliriz
insallah bu mübarek gün Rabbim senin yüzünü de güldürsün. haberlerini bekliyorumÇok sevindim senin adına canım bende beşde öğrenicem hayırlısı olsun bakalım
Gittim dr ye iki yumurtam oluşmuş iğne verdi çatlarma için bide fitil verdi kimyasal gebeliği önlemek için progesteron takviyesi bugün iğne yaptırıp 24/36 saat ilişki dedi 31i ne kadar adet olmazsan gebelik testi yaptır dedi bakalım bolacakinsallah bu mübarek gün Rabbim senin yüzünü de güldürsün. haberlerini bekliyorum
Merhaba canım, ben de bir çılgınlık yapıp klomen kullanmaya karar verdim. Kesinlikle doğru davranış değil doktor kontrolü olmadan kullanmak, çatlatma iğnesi gerekiyor ki onu sadece reçete ile vurabiliyorlar. Klomen ciddi kistlere yol açabilir çatlatma iğnesi olmadan.
Polikistik over olduğum için ben, içim biraz rahat (ilacın pko için etkileri biraz farklı) ben yıllarca klomen kullandım, aşılama, takipler, tedaviler derken ilaçların yarar/zararlarını tabi ki kendim için biliyorum. O yüzden risk alarak dün kullanmaya başladım. Adetin 3-5. günleri arasında başlanıyor. Bebeğim54 arkadaşım 4.ünü başlamış, benim dr.um daha önce 5.günü başla dediği için ben 5.günü başladım. Doz olarak günde 1 tane alıyorum. Bundan önce günde 2 kullanmıştım, doktorum fazla gelmiş, bundan sonra 1 adet içeceksin günde demişti.
Bunun yanında bir arkadaşımın ablası kontrolsuz klomen kullanarak ikiz bebeklere hamile kaldı. Başka bir arkadaşıma da aşırı yumurta büyümesi ve kistlere yol açtı. %50 ihtimal yani.
Daha önce kullanmadıysan risk alma derim ama kararlıysan günde1 adet, adetinin 5.günü başlayabilirsin.[/QUOTE
Canım kaç gün içtin günde kaç tane içtin. Nezaman doktora gittin. Bana 10gün iç 7gün gecsin ilaç bitince yani 17gün sonra gel dedi :-(Gittim dr ye iki yumurtam oluşmuş iğne verdi çatlarma için bide fitil verdi kimyasal gebeliği önlemek için progesteron takviyesi bugün iğne yaptırıp 24/36 saat ilişki dedi 31i ne kadar adet olmazsan gebelik testi yaptır dedi bakalım bolacak
Canım pazartesiye dediğin ilaç bittikten kaç gun sonra oluyor pazartesi. Bide günde kaç tane içtin klomen. İlaç bitince mi gittin doktora 16 mm oldugu zaman.cok şükür iki tane yumurtam var 16 mm olmuş :) çoook mutlu oldum. bu aydan ümidi kesmek üzereydim. pazartesiye 20mm olursa catlatma ignesi vercek. insallah senden de güzel haberler aliriz
klomeni 5 gün kullandim cnm bitince kontrole cagiriyor sonra 2-3 gunde bi kontrole cagirabilir. 18-20 mm arasi olunca catlatma ignesi verirCanım pazartesiye dediğin ilaç bittikten kaç gun sonra oluyor pazartesi. Bide günde kaç tane içtin klomen. İlaç bitince mi gittin doktora 16 mm oldugu zaman.
regl iken mi başlanıyor klomen cnmklomeni 5 gün kullandim cnm bitince kontrole cagiriyor sonra 2-3 gunde bi kontrole cagirabilir. 18-20 mm arasi olunca catlatma ignesi verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?