- 16 Ocak 2021
- 699
- 388
- 28
Merhaba:) canım bu benim 3.gebeliğim pıhtılaşma testi yapıldı hafif düzeydeymiş ve corasprin ve iğne kullanıyorum suan 13 haftalık gebeyim cok şükür bi sıkıntımız yok darısı sana ve tüm isteyenlere :) klomen ilk gebeliğimde kullanmıştım yine yumurta oluşmadı doktor olmaz demişti ama geç yumurtlamayla gebe kalmışım bunda da aynısı oldu yumurtlama taakibi yapıldı doktor bu ay olmaz dedi ama çok geç yumurtladıgum icin gec döllenme oldu. Döllenme agrisi acısı hiç bisi hissetmedim doktor olmaz dediği için iliski bile çok az oldu ayrıca önceki aylarca hamileMerhaba:) konunun başından beri mesajlarınızı okudum. Tebrik ederim. Cok sevindim sizin adınıza.. bi kaç şey sormak istiyorum. Klen kullandığınız ilk aydi bu hamileliginiz değil mi.. klomeni Dr tavsiyesiyle mi kullandiniz yoksa kendi başınıza mi.. vedollenme oluştuğunu hiç fark ettiniz mi. Belirti falan var miydi... Ayrica şunu söylemek istiyorum bi kaç bebek kaybiniz var ve kan pıhtılaşma teşhisi konmuş sanırım. Kan sulandırıcı igne muhakkak kullanin. Aksi durumda buda kötü sonuçlanabilir
Kalmak icin tuvalete banyoya gitmeyip saatlerce hareketsiz yatıyordum onuda yapmadım anında banyoya koştum yıkadım. Bunlarin dışında Adetim 1 hafta gecikti tesadifen ilaç kullanacaktım vicdanım sızlamasın diye
Test yaptım sok oldum. Hiç hiç beklemiyordum ne agri ne sizi ne bulantı hiç bir belirti yoktu. Önceki haftalar gebeliğim 2 hafta geriden geldi ama suan 4 günlük bi fark var son adet tarihimle. Sorularını cevapyabilmisimdir umarım yine sormak istersen cevaplarım :))