- 23 Mayıs 2013
- 854
- 299
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Usttekinde hafif var sanki.Kizlar iki gündür test yapıyorum çöpten geri çıkarıp baktım ben mi yanlis görüyorum var mı birinde
Bana da öyle geldi ama çok silik 8 gün için yarin yine yapayım olmazsaUsttekinde hafif var sanki.
Bende saliya randevu aldım ama endokrinoloji bölümü bakıyor dediler . Randevu için aradığımda dahiliyenin yönlendirmesi gerek dediler . Özet olarak dahiliyeye bir gideceğim bakalım. Sen hangi bölümde yaptırmıştın ? Sadece kanmi vermiştin . Yoksa şeker yuklemesi tarzında birseymi olmuştuBen de var.glifor kullaniyorum
Normalde nasildiKizlar az önce doktordan geldim hiç yumurtam oluşmamış salı günü gel dedi. Ama gitmiycem çünkü baya ümitsiz konuştu
Geçen ay 1 tane oluşmuştu oda tutmadı bu ayda geçen aydan kalan yumurta vardı oda bir işe yaramaz zaten .Normalde nasildi
Benden kadin dogumcu istedi.kan testi yaptirtti.Bende saliya randevu aldım ama endokrinoloji bölümü bakıyor dediler . Randevu için aradığımda dahiliyenin yönlendirmesi gerek dediler . Özet olarak dahiliyeye bir gideceğim bakalım. Sen hangi bölümde yaptırmıştın ? Sadece kanmi vermiştin . Yoksa şeker yuklemesi tarzında birseymi olmuştu
Hayirlisi olsjn insallh.ben de kullandim dun bitti cuma kontrolum varMerhaba bende klomen 50 mg kullandım günde iki tane ve bir tane yumurta gelişti çatlatma iğnesi vuruldum şuan bekliyorum
Amin canım benimde geçen hafta salı günü bitmişti beni de aynı şekilde cuma günü çağırmıstıHayirlisi olsjn insallh.ben de kullandim dun bitti cuma kontrolum var
Gecen ay fszla gelismis yumurtalar klomenin dozu yuksek gelmis bu ay 1 e dusurdu .duruma gore catlatma ignesi dediya bilmiyom artik.ignenin ucreti ne kadarAmin canım benimde geçen hafta salı günü bitmişti beni de aynı şekilde cuma günü çağırmıstı
Geçen ay kaç tane klomen kullandın. Ben Bu ay 2 tane kullandım ilk defa kullanıyorum. İğneyide 202 TL ye aldım çok pahalıGecen ay fszla gelismis yumurtalar klomenin dozu yuksek gelmis bu ay 1 e dusurdu .duruma gore catlatma ignesi dediya bilmiyom artik.ignenin ucreti ne kadar
Gecen ay 10 adet.gunde 2 tane bes gun.bu ay gunde 1 tsne 8 gunGeçen ay kaç tane klomen kullandın. Ben Bu ay 2 tane kullandım ilk defa kullanıyorum. İğneyide 202 TL ye aldım çok pahalı
Anladım canım hepimizin hakkında hayırlısı inşallah bu ay güzel haberleri alırızGecen ay 10 adet.gunde 2 tane bes gun.bu ay gunde 1 tsne 8 gun
InsallhAnladım canım hepimizin hakkında hayırlısı inşallah bu ay güzel haberleri alırız
Hiçbir bilgim yok canım. Bir kaç gündür giremiyorum foruma yeni gördüm yazını. Şimdi nasılsın doktora gittin miCuma gunu catlatma ignesi oldum.pazar gece 3 de uyandim.kanama var.boyle olan bilgidsi olan varmi.cok korkuyorum