Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Lavinya223

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2017
545
359
23
Arkadaşlar klomen tadavisi ile hamile kalanlar ne gibi faydaları zararları var yazabilirmisiniz ? Ne kadar surede etki etti

Her hangi bi sikinti varmı peki canım bana da 3 ay klomen kullanalm dedi bütün hormonlar güzel cokti bi klomen deneyelim dedi bu klomen yumurta sayisinimi arttırıyor
Bende aynı durumdayım hiç bir sorun yok deniliyor ama olmuyor bende ilkkez klomen kullandım 11.gunü bekliyorum

Canım herkes de aynı etkiyi yapmıyormus klomen.
Mesela benim yumurtamı suursuzca büyüttü. 3.5 cm oldu yumurta
Baska bir doktor Bi daha klomen deneme sen dedi

bende klomen kullandım bu ay iğnenin üzerinden 3 hafta geçti regl günüm 4 gün geçti bugün test yaptım negatif çıktı :(

bende klomen kullandım bu ay iğnenin üzerinden 3 hafta geçti regl günüm 4 gün geçti bugün test yaptım negatif çıktı :KK43:
Üzülme canım belki geç dollenme olmustur inşallah tutmuştur bende adet olmayı bekliyirum 3 gün kaldı adetime ama 1 haftadir hep kasiklarm olcak gibi agriyor diyorum heralde erken oldum gidiyorum bakiyirum yok. 2 aydır da erkn geliyo 2 gün eğer erken gelirse yarın olmam lazim zamaninda olursa 3 günüm var gogus uclsrm felan çok irilesti dokununca aciyo ama adet agrilarm olcam yani kesin eminim

Klomen ve sonrasında ovitrelle rahim duvarını inceltir bu yüzden üst üste yapılamaz 2.5 yıl içerisinde 2 kez klomen + ovitrelle tedavisi oldum doktorum 3.ye yapamam riskli dedi.
Bu türev ilaçlar hormon yüklüdür 1,2 kez olabilirsiniz ama 3.sünde rahim duvarı incelir sonra onun için belli bir süre korunup tedavi olmanız gerekebilir.

Merhaba ben bu ay 2. Kutuya başladım hayırlısı
Merhaba benim de bir sorum olacak.Ben de adetimin 3.günü klomen kullandım 9 gün ara verdim 9.gün duphastona başladım.Şuan adetime 6 gün var ve göğüs hassasiyetim çok fazla değişken ruh halleri yaşıyorum aşırı gerginim alt karın bölgemde zaman zaman kasılmalar oluyor ve ara ara da adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor.Ve çok ciddi anlamda bel ağrılarım var.Duphastonu üç gün sonra bırakacağım.Bu belirtileri ilaç yapabilir mi yoksa hamilelik belirtisi de olabilir mi bunlar?Cevaplarsanız sevinirim.Siz de kullanıyormuşunuz gebelik gerçekleşti mi çok merak ediyorum

Her hangi bi sikinti varmı peki canım bana da 3 ay klomen kullanalm dedi bütün hormonlar güzel cokti bi klomen deneyelim dedi bu klomen yumurta sayisinimi arttırıyor
Merhaba ben 9 ocakta klomene basladim 13 de bitri 5 gun ara verdik ve esle berberlik soyldi doktorum ama iyne vermedi 5 gun sonunda duphaston verdi 3 kutu bunu icicekmisim ama su 2 3 gundur sanki adet olacakmisim gibi sancim var arada oluyor tabikide subat 4 rengli gunum bakalim tuttumu

Merhaba ben 9 ocakta klomene basladim 13 de bitri 5 gun ara verdik ve esle berberlik soyldi doktorum ama iyne vermedi 5 gun sonunda duphaston verdi 3 kutu bunu icicekmisim ama su 2 3 gundur sanki adet olacakmisim gibi sancim var arada oluyor tabikide subat 4 rengli gunum bakalim tuttumu

İnşallah tutmuştur canım benim klomene başlanacağı ay hamile kaldim rahim filmi cektirmistim acik cikti tüpler çektirdiğim ay esimle iliski olmadı adet oldum adet bittikten hemen sonra ilişki oldu ve o ay hamile kaldim

Back